Norris: Ľudia by mali prestať s povrchnými hodnoteniami | Magazín F1 - F1online.sk

Kvalifikačný reparát vyšiel Landovi Norrisovi na jednotku. Obrovskú stratu z piatka dokázal zmazať a napokon na svojho tímového kolegu našiel aj niečo k dobru, hoci podľa vlastných slov toho až tak veľa nezmenil. Stačili vraj drobnosti na to, aby výsledky vyzerali celkom inak.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/208733/norris-ludia-by-mali-prestat-s-povrchnymi-hodnoteniami

Piastri do toho!

5 Likes

Lando, nastal čas všem ukázat zač je toho loket. :muscle:

2 Likes

Rok 2025 bude v F1 zapísaný ako rok s jazdeckým titulom pre najmenej zaujímavejšieho pilota za posledné roky.
Buď to bude šašek Norris, ktorý je tak psychicky rozhádzaný, že ani nevie čo rozpráva, alebo smutná huba Piastri, ktorý je tak nezáživný, že ho človek hneď musí prepnúť, keď mu dajú do ruky mikrofón. Ten aj keď vyhrá titul, bude tam stáť jak zmoknuté kura…
Tí dvaja ani nevedia, čo sa deje okolo nich, len sa zrazu ocitli v najrýchlejšom aute…

1 Like

Podla toho opisu to sedi na teba, lebo vzdy ked sem zavitas, melies uplne z cesty :rofl:

6 Likes

To raději ne, stačilo to v Kanadě :stuck_out_tongue:

Tu jsem viděl pouze v mobilu.

Tak to tě potom omlouvá :stuck_out_tongue:

A ještě se mnou houpaly, vlny, tak jsem měl mobil furt nakřivo. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Byť v Mclarene taký Leclerc, Sainz či aj Alonso tak by mali väčší náskok.

1 Like

Si príliš kritický. Obaja majú svoje kvality, no Ty sa zameriavaš na nedostatky.

2 Likes

Mám poslední dobou pocit, že než se sem uprostřed noci dostaneš, tak je tu už nějak smutno… Nezdá se Ti :smile: ?

Ja sa sem väčšinou pripájam viackrát do dňa. Dnes som tu napríklad bol počas šprintu. Takto večer/v noci mám kľud si prečítať niektoré články a komentáre, lebo malý už spí. Je pravda, že o takomto čase tu väčšinou býva len pár ľudí ako napríklad Ty, Ferda a občas pár ďalších, takže to tu žije menej. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Kdo mě to tady ruší od Nascar Infinity? :slightly_smiling_face:

2 Likes

No jo, já jsem sova, ale o půlnoci to taky vypínám. Jsem docela zvědavá, jestli kvůli dešti nebude nakonec sprint hlavní část závodního víkendu. Ale nebudu strašit, aby to nevypadalo, že kvůli svému zážitku ze SPA teď nepřeju ostatním něco lepšího :smile: .

2 Likes

Kdy Ty vůbec spíš? Co vím, tak se díváš v noci, brzy ráno i v čas “mezi psem a vlkem” :smile: .

1 Like

Pretekmi v Maďarsku si vynahradiš daždivý zážitok zo Spa. :wink:

1 Like

Já když si zdřímnu před spaním, tak spím hodně trhaně.
Ale neboj, spím hodně rád. :crazy_face:

Předpověď se mírně zlepšuje, tak snad to nebude moc hrozné.
Přidávám aktualizaci od Ventusky, ale kdyby někdo narazil na lepší předpověď, tak se ji budeme držet. :rofl:

image

1 Like

Tak já už jsem si to vynahradila v Rakousku před pár lety, tam jsme se pěkně spálili :smile: . Ale bylo to super. Maďarsko určitě bude taky pěkné, nějaké obrázky určitě pošlu :slight_smile: .

2 Likes

No pěkné počasí vypadá jinak, ale co můžeme dělat… Ale půlnoc padla, mějte se tu hezky :smile: !

1 Like