Já se z Hungároš vrátil rudý jako Inču-čuna. Nezapomeň doma Globin s vysokým UV faktorem.
Krásné sny.
Já se z Hungároš vrátil rudý jako Inču-čuna. Nezapomeň doma Globin s vysokým UV faktorem.
Krásné sny.
Je to přesně tak. Ale to je spíše výchovou nových fanoušků, kde jejich F1 influenceři po každém špatném zatočení volantem dělají závěry. Nepovede se trénink - skandál, nepovede se kvalda - skandál.
Pokud se Landovi podari udrzet se po startu ve vedeni mel by vyhrat, i kdyz Piastri ma ty starty lepsi, uvidime…
Ale no tak, Lando je síce tupelo ale aspoň tento rok poľavil od tých blbých vyjadrení z minulého roku a drží sa viac-menej pri zemi. (on mi pripomína najviac Buttona, generačný talent to nie je, ale keď má fakt dobrý monopost, tak sa mu podarí získať titul)
Na druhú stranu - Oscar je síce nezaujímavý ale to je práveže dobre, netreba tam viac šašov, ale takýchto viac chladnokrvných pretekárov. Oscar mi najviac pripomína Kimi skombinovaného s Mikkom, vlastne Oscar je v podstate abstinujúca verzia Kimiho .
Mne je viac sympatický niekto, ako Max alebo Oscar, pretože pre nich je F1 o pretekaní a tam to aj končí, nie tie omáčky okolo toho, ako mával vo zvyku Hamilton, keď bol najviac v obraze (BLM, kľačanie a iné taľafatky, čo si spomínam, to si mohol fakt odpustiť).