Nemyslíš to, jak podle dat Ferrari šatně vyhodnotilo letošní koncept monopostu a nové podlahy, kde podle všeho podlaha nabírá až moc vzduchu a tím pádem je ground effect vyšší, než by Ferrari chtělo a opotřebení planku je vyšší
Ale vždyť to Mercedesu nikdo nebere. Byť v pozadí byl vylobovaný motor.
Jednou jsem to komentoval přibližně tak:
Ferrari konečně dostalo rozum a letos konečně přísavný efekt nepřehnalo, ale jdou cestou postupného navyšování přítlaku postupně. Dříve to vždycky přehnali a vůz jim podobně jako Mercedes hodně poskakoval, tak museli podvozek zvyšovat, čímž zase hodně ztráceli přítlak.
V Číně ale bylo tak velké opotřebení gum, že se jim podvozek snížil více než Ferrari počítalo, ale to by mělo řešit Pirelli a Ferrari o téhle hrozbě informovat.
Podstatne je, aby sa nazvajom neburali a nerobili si zle blokovanim a pod. A hlavne aby nevyhral Max, chcem vidiet majstra sveta bud z McLarenu alebo Ferrari.
Jaký vylobovaný motor? Ferrari a Renault lobovali za změnu z V4 na V6 a přesunulo se to na jejich popud ještě k tomu o rok.
jn, maju az prilis efektivne auto …
proste nebolo v navode. chyba pirelli…
to je ferdova mikrovlnka BTW…
Já mikrovlnku nesnáším a nemám ji už dobrých 20 roků.
Navíc tahle je digitální, takže by letěla z okna hned po rozbalení. Možná ještě dříve.
Russel sa môže jedine tak vopchať vieš kde, keď končí a bude končiť za nimi.
Podle De Limburgera se Red Bull rozhodl degradovat Liama Lawsona a povýšit Yukiho Tsunodu z Japonska do #RedBull.
Tsunoda out of track turn 1
Můžeme De Limburgeru věřit?
Však to víme od neděle
Myslím, že je to předčasné.
Pokud by to byla skutečně pravda, tak by byl Helmut za totálního hlupáka. RB si totiž ničím nepomůže a ještě Yúkimu ublíží.
Norris dve pokazené kvalifikácie, výprask v šprinte a prehra s kolegom aj v preteku. Čo robí na 6. mieste s hodnotením 8.0?
Já to stále beru tak, že vyměnit jezdce už po dvou závodech dokáže jen někdo s pořádnou úchylkou. Nejedná se o první úlet RB, takže by se RB pouze zesměšnil jako potrhlí anarchisté. Feťáci by asi bylo přesnější pojmenování.
je to vsade ako lavina momentalne, socialne siete horia
pocitam, ze do piatka to je oficialne
Třeba to Lawsonovi pomůže a v béčku se chytí. To je nakonec výhoda proti jiným týmům, kde vyhazov je fakt vyhazov.