Kde je tam ten váš Kimizázrak?
No podle těch více uznávaných zdrojů je Colapinto na cestě do Visa do konce roku, Lawson out of RBR family úplně, Tsunoda do RBR
To je ta slavná akademie.
Od té doby, co si Horny fotil prst, tak se Didi otáčí v hrobě.
Jen Fiona s chlípnými myšlenkami nepochopila Didiho vzkaz.
no tak big Flavio sa nechal pocut, ze Colapinto tento rok bude jazdit
… ale, ta krizová schůzka má být až zítra
Víš kolik tam mají krizových schůzek?
Náš Kimi zázrak má 2 VC ale už 22 bodov, 3x top 10 finish a je 5 v pohári jazdcov.
Myslím, že stačí.
A že každý víkend nezažiari ( tento ozaj nemal moc podmienky) , že bude mať víkendy kde sa bude musieť učiť, že môže prísť aj technicky problém s tým každý normálny rátal lebo náš zázrak ( konečne si to pochopil) má 18 rokov a v F1 odjazdil 2 VC ! Jednu na vode a druhu s poruchou. A zázrak ešte pred 1.5 rokom jazdil Formulu Regional a teraz je v F1. A na náš zázrak nikto nevyvíja tlak aby okamžite podával heroické výkony aj za cenu masívnych chýb…na tratiach ktoré nepozná potrebuje pozbierať body a naučiť sa všetko čo môže nastať, ale v kľude bez tlaku. Radšej nech krúži a bez chýb ako keby to mal jeden víkend dať do top 3 a druhý poslať do steny.
Takže náš zázrak zatiaľ jazdí viac ako solídne. Má záblesky rýchlosti, aj vidieť že rozmýšľa, aj ten talent je evidentný, aj to zatiaľ zvláda, aj zatiaľ vozí body a že potrebuje ešte preleštiť ? Aj diamant vytiahneš z bane špinavý.
Toľko k zázraku
Na jednej strane objajuješ to, že Kimi pomerne dosť zaostáva za Russellom rôznymi smolnými okolnosťami ako poškodenie, voda, atď, ale na druhej strane ingoruješ šťastné okolnosti ako SC v Austrálii alebo DSQ Ferrari v Číne, vďaka čomu získal podstatnú časť tých bodov.
A ty píš o dvojakom metri. Buď nerieš okolnosti ani v jednom prípade alebo v oboch.
To sa volá,že sa to výrovná
Smola= šťastie zatiaľ v rovnováhe
Reálne to mohli byť minimálne tak 2x P6 ak by sa nič iné nedialo podľa mňa.
A bez nich 1. by takto nezaostával 2. By asi takéto výsledky reálne vyjazdil
No a Pokiaľ jazdí body a učí sa je zatiaľ jedno či je P4 alebo P6 ( my nie sme RB)
A ide o to,že ty a Bretnix riešite jeho rýchlosť ! Na ktorú reálne merítko vďaka tým okolnostiam nemáte
Nie vzdy, ale to je jedno, o to nejde. Ide o to, ze tu smolu vsade spominas a vsade ho tym obhajujes, ale to stastie si zatial nespomenula nikde.
Bez stastnych okolnosti nemohli. V Australii ani nahodou. V Cine bez stastnych (DSQ Ferrari) a smolnych (poskodenie) okolnosti tiez pravdepodobne skoncil prinajlepsom na P7.
Nikto neriesi jeho rychlost, to si si len ty vymyslela, lebo @Bretnix na neho nespieva chvalospevy. Jedine, co tu tvrdime je, ze Antonelli zatial nie je ani na kritiku, ale ani na velku chvalu. Presne to Bretnix napisal povodne o Cine, ze bol nevyrazny, ale nespravil ani ziadnu chybu. A to je hola pravda a nie je to kritika. No zaroven je pravda, ze spravil chyby v Q, ktore ho stali lepsie umiestnenie, takze na velku chvalu a noveho Verstappena to zatial nie je.
Skús sa radšej zaoberať RB aj s Bretnixom ako vám to ide perfektne s tou akadémiou
Na VER nikdo netlaci a pritom to potrebuje, kde jsou ty casy kdy mel RB i vicemistra, tak daleko zase ne 🫴
Carodej nejak podezrele dlouho mlci, neco se deje.
Budes aj ty len Mercedesom?
Inak ig profil Boys of Mercedes to je tvoje dielo?
Tak sa tvári ako keby ich juniori išli ako hodinky…tak preto to odporúčam.
Nie, na toto ja nemám čas, takéto veci chcú veľa času nájsť tie veci, ale viem koho je.
Je mojej veľmi veľmi dobrej kamošky…
Prečo sa pýtaš ?
Predpokladám, že si ho videl u Eiseleho. Lenže ja by som nemohla nič komentovať Eiselemu = mňa už zablokoval dávno aj na všetkých nových účtoch (skúšala som) myslím,že všade okrem YouTube
Moje komentáre emočne nezvládol a tak mi dal ban asi pred 1.5 rokom.
A úprimne dosť čakám, kedy ho dostane aj ona …dosť dlho vydržal beží to tuším mesiac.
Tak nejak som si spojil tvoje fandenie s tym profilom haha
Tak autorka je podobná diagnóza ako ja, takže je to pochopiteľné spojila nás F1 my sme sa spoznali cez Russella. A potom sme náhodou zistili ( cez písanie si v angličtine), že sme obe slovenky a nie ďaleko od seba.
Je teda dosť možné, že naše názory sú podobné až identické, niektoré veci jej aj ja preposielam. Kimi mániou má nakazila naplno ona.
Mala som aj ponuku sa do toho zapojiť, ako spoluadmin lebo je to ľahšie ak to robia viacerí ľudia, ale toľko času momentálne nemám.
To je tá baba, čo ak si spomínaš som o nej hovorila dávnejšie, že je v kontakte s pár ľuďmi s tímu cez Instagram.
Pomáha ešte na jednej stránke o GR a teraz sa osamostatnila.
Argumenty dosli, co?
@Hedgehog tak toto bola trefa do cierneho.
Kde? Ty si uplny -met. Nestitis sa nicoho a len si zakerne vymyslas, ked ta niekto vyargumentuje.
Aspon si si toho sama vedoma, ze mas diagnozu Russell a si nakazena Kimi maniou. To je cele o com to je a preco tu mas spory.