Norris je rád, že naňho Piastri tlačí: Je to naša obrovská výhoda | Magazín F1 - F1online.sk

Neviem čo berieš ako zasieranie z mojej strany. Každý príspevok v tomto vlákne bol k F1 a diskusii.

Ja nie som ten, čo sa keď nudí, tak úplne bezdôvodne sem nalepí Trumpa, vojnu v Gaze alebo psychické zrútenie. :slight_smile:

Ježko prestaň ma šikanovať z prestaň mi naspäť posielať platby, ktorými ťa uplácam.

Rosberg v 2016 nebol exelentny, to len Lujzik exelentne odflakol …nie prvy krat

Rosberg si titul zasloužil a Hamilton měl taky některé issues. Včetně jisté míry lenosti, to ano, ale v tom případě bych vyzdvihl Rosbergovu pracovitost než ji obracel proti němu. Jinak sedm výher za sebou na přelomu let 15 a 16 si určité uznání zaslouží.

2 Likes

Asi si zmenil cislo uctu lebo platby sa mi od zaciatku roka vracaju, tak pochop, ze mam potrebu kaznit :grin:

Aha, o toto sa ti jedna, preto tie DMs s Honzim o mne. Platby napravim a podme opat sikanovat spolu. Nikto predsa nema rad “andilkov”. :sweat_smile:

Sikana je spatna, aaaano

Hoši, ale nezasírejte tu diskuzi, děkuji

Ze mi to samemu nedoslo … toto forum je fakt uplne v prd3li

Uz ma nebavite tak pěkný vecer :hedgehog::hedgehog:

Prominte pane jezku, aaano

Názor na toto?

Ja suhlasim ved to je uz nenormalne, rok co rok tie iste problemy, za cele tie roky zlepsili tak mozno pitstopy … ono sa ta vasseurova restrukturalizacia asi neukaze hned ale uz tam je aj Fred nejaku dobu takze ked budu stale len pridavat zmeny a neustalia elementarne procesy, tak sa na to mozu rovno vykašlat a odpredat celu scuderiu arabom ci cinanom…
Bozzi vychvalovany jaky s Leclercom kamarad a jak si budu rozumiet a nakoniec to vyzera jak to vyzera…
Nakoniec naozaj ten Hamilton tam narobi poriadky a hitne 8 titul

1 Like

Nevím, co to je transras(něco).

Nevím, jakou hodnotu jeho názoru? To jeho plácání?

A co? Mercedes vyhrál od roku 2010 8 konstruktérů a 8 jezdeckých.
Výmluvy off.

Pardon, ale závodní inženýr rozhoduje o nastavení světlé výšky a kolik se toho natankuje? Pepa neviděl nikdy zázemí F1 týmu? Ano závodní inženýr vede s týmem inženýrů debaty ohledně nastavení společně s jezdcem na základě jeho zpětné vazby. Ale není to tak, že by se závodní inženýr rozhodl, od toho je tam track side operation team, který sbírá a sleduje data z jízd a ty vyhodnocuje, nakonec padne společné rozhodnutí, jakým směrem půjdou. Tohle mi přijde jako bys šel do restaurace, donesli ti ne moc dobrý jídlo, a ty bys to házel na číšníky, protože ty jsou vidět a kuchaři v kuchyni ne.

Ale zase Ferrari má fakt asi problém s tím zavěšením.

Názor na názory týchto pánov už radšej dávno nemám…pre istotu lebo táto relácia je už občas o množstve reči skôr ako o kvalite…zase máme 30.sekund o Lawsonovi a 4 minúty o Antonellim aby sme sa dozvedeli,že Pepa vie aj to, čo naši inžinieri nie :rofl:

Ale inžinierov by som tam vyhodila dávno v tom Ferrari. To je neuveriteľné a nie je to 1x v Tom má pravdu. Či má pravdu v Tom čo hovorí a aká je ich kompetencia to neviem

Ale ja by som ich vyhodila za celkový vibe nie za toto konkrétne v Tom stále nie sú úplne na víne ako nizko je auto.

1 Like

Nevím, tak tomu asi rozumí. Před 15 lety jezdil GP2.
Furt jezdí nějaký auta…

2 Likes

Jenže to je přesně co mi vadí. Pepa tomu určitě rozumí, ale pak hodí takové věci, že se ptáš, jestli tam opravdu někdy seděl. Nebo proč myslíš, že je tam závodní tým inženýrů okolo 20 lidí a k tomu i přenos dat do továrny, kde je zase tým inženýrů co to vyhodnocuje?

1 Like

Nejvíc mě na tom zaujalo, když říkal, že sice Bono vypadá na 20, ale je to velezkušený inženýr. :smiley:
Velezkušený určitě je, a je bezkonkurenčně top v celé F1, ale jestli vypadá na 20… :smiley:

1 Like