Aha, o toto sa ti jedna, preto tie DMs s Honzim o mne. Platby napravim a podme opat sikanovat spolu. Nikto predsa nema rad “andilkov”.
Sikana je spatna, aaaano
Hoši, ale nezasírejte tu diskuzi, děkuji
Ze mi to samemu nedoslo … toto forum je fakt uplne v prd3li
Uz ma nebavite tak pěkný vecer
Prominte pane jezku, aaano
Názor na toto?
Ja suhlasim ved to je uz nenormalne, rok co rok tie iste problemy, za cele tie roky zlepsili tak mozno pitstopy … ono sa ta vasseurova restrukturalizacia asi neukaze hned ale uz tam je aj Fred nejaku dobu takze ked budu stale len pridavat zmeny a neustalia elementarne procesy, tak sa na to mozu rovno vykašlat a odpredat celu scuderiu arabom ci cinanom…
Bozzi vychvalovany jaky s Leclercom kamarad a jak si budu rozumiet a nakoniec to vyzera jak to vyzera…
Nakoniec naozaj ten Hamilton tam narobi poriadky a hitne 8 titul
Pardon, ale závodní inženýr rozhoduje o nastavení světlé výšky a kolik se toho natankuje? Pepa neviděl nikdy zázemí F1 týmu? Ano závodní inženýr vede s týmem inženýrů debaty ohledně nastavení společně s jezdcem na základě jeho zpětné vazby. Ale není to tak, že by se závodní inženýr rozhodl, od toho je tam track side operation team, který sbírá a sleduje data z jízd a ty vyhodnocuje, nakonec padne společné rozhodnutí, jakým směrem půjdou. Tohle mi přijde jako bys šel do restaurace, donesli ti ne moc dobrý jídlo, a ty bys to házel na číšníky, protože ty jsou vidět a kuchaři v kuchyni ne.
Ale zase Ferrari má fakt asi problém s tím zavěšením.
Názor na názory týchto pánov už radšej dávno nemám…pre istotu lebo táto relácia je už občas o množstve reči skôr ako o kvalite…zase máme 30.sekund o Lawsonovi a 4 minúty o Antonellim aby sme sa dozvedeli,že Pepa vie aj to, čo naši inžinieri nie
Ale inžinierov by som tam vyhodila dávno v tom Ferrari. To je neuveriteľné a nie je to 1x v Tom má pravdu. Či má pravdu v Tom čo hovorí a aká je ich kompetencia to neviem
Ale ja by som ich vyhodila za celkový vibe nie za toto konkrétne v Tom stále nie sú úplne na víne ako nizko je auto.
Nevím, tak tomu asi rozumí. Před 15 lety jezdil GP2.
Furt jezdí nějaký auta…
Jenže to je přesně co mi vadí. Pepa tomu určitě rozumí, ale pak hodí takové věci, že se ptáš, jestli tam opravdu někdy seděl. Nebo proč myslíš, že je tam závodní tým inženýrů okolo 20 lidí a k tomu i přenos dat do továrny, kde je zase tým inženýrů co to vyhodnocuje?
Nejvíc mě na tom zaujalo, když říkal, že sice Bono vypadá na 20, ale je to velezkušený inženýr.
Velezkušený určitě je, a je bezkonkurenčně top v celé F1, ale jestli vypadá na 20…
Dělal závodního inženýra JB v roce 09, ale jasně, bude se řešit, jestli vypadá na 20. A pak Eisele spadne ze židle, když někdo objede s DRS soupeře
Tento pocit mám pravidelne každý týždeň.
Bohužiaľ už nie sú objektívny a hrozne sú náchylný na využívanie emócií pre sledovanosť. Robia to šikovne, len to už je program pre netlix fans niekedy…
A mám pocit, že už hľadajú len kontroverzné a silné vyjadrenia a moc si uverili. Reči mnoho, ale často krát ozaj neverím, že toto vypustí človek, ktorý jazdil F2, dokonca sa zviezol v F1. Profesionálny závodník
Celkovo mi príde divné nahrávať debrief víkendu ktorý Pepa poriadne nemohol ani vidieť keďže sám pretekal hneď na 2 deň ráno keď nemal šancu si to ani pozrieť poriadne.
Já fakt nevím jaká je jeho náplň práce.
Říká, že má finální slovo ve všem. Nejspíš mu všechno připraví a on to pak vybere a kontroluje a hlídá.
Má představa je, že dostává hromadu informací ze všech stran a on je filtr k jezdci.
Taktika, gumy, pitstopy. Motorové, bateriové a nevím jaké mody.
A chceš vyhodit toho, kterej se s týmem inženýrů domluví na strategii a nastavením, protože je nejvíc vidět. Tak jasně, to určitě vyřeší ten problém, co je ve Ferrari x let
a rozumie tomu lepsie ako ti pretekovi inzinieri?
Transrasial je označení pro člověka, kterej se identifikuje jako příslušník jiný rasy, než ve skutečnosti je.
Ja reálne neviem koľko má Bono rokov úprimne je pravda, že vek mu neviem odhadnúť. A vyzerá rozhodne mladšie ako Marcus vedľa, ktorý je minimálne 10 rokov mladší určite. Ale predpokladám, že pred 50 alebo aj po na čo ozaj vyzerá výborne.
Ale tak ako vravel Toto aj DOD Kimi dostal because of Bono’s looks
To že je top top inžinier o tom nepochybujeme. Kimi si nikoho lepšieho nemohol želať. Tak ako mu vie pomôcť on, ako ho môže viesť to je obrovská výhoda. Tam vieš, že za každých okolností má riešenie a zachováva kľud. Pre pilota, čo sa musí spoliehať na skúsenosti na múriku je to úplný top. A Kimi si ho patrične váži. A Bono sa zdá, že si to absolútne užíva a baví ho to s ním robiť, hoci sa musel prispôsobiť po tých rokoch. ( Prosím nech ho zavolajú do Beyond the grid )
Ale zase aj Marcus pekne vyrástol pri ňom. Na začiatku mi Riki chýbal, ale dostal sa do toho a tiež už je excelentný a k GR sedí a ide im to skvelé. Vidieť,že sa učil od najlepších a bol systematicky vybraný na tú funkciu. Vo Ferrari prehadzujú inžinierov 1-2 a tak to aj vyzerá potom.
Mňa naše vysielačky bavia…lebo sú vtipné len keď majú byť. Inak je to vecné, jasné, výstižné, konštruktívne. Ti dvaja znejú tak metodicky a bez emócií, že nechápem ako sa to dá ostať tak kľudný.
Paradoxne Kimiho vysielačky celý jeho život na to aký on je kľudný, znejú akoby bol v panike…neviem prečo ale taký mám pocit vždy keď ho počujem a v kontraste s Bonom je to celkom vtipné.