Tak ty těch mindráků máš hodně, ale @Bretnix ti očividně dokáže sekundovat, když lže i o tom, kdo co (ne)psal
Trochu hloupé, vzhledem k tomu, že McLaren vyhrál dvanáct jezdeckých titulů během své dlouhé historie, zatímco Red Bull jich zapsal osm za posledních patnáct let. Tím nijak nebagatelizuji McLaren.
Ale však ano, Senna s Prostem byla jasná ukázka jasné jedničky a dvojky. Aneb jak Jos zase ukazuje svoje neznalosti a omezenost
Jo, já jsem zapomněl, v té Gaze to jsou samí teroristi. Ohrožují po zuby ozbrojené psychopaty z IDF plenkami a cumlem v puse.
Cituj mi, kde jsem adoroval Trumpa, jinak jsi prostě prachsprostý lhář
Je tam podmiňovací způsob, Hogre, co to asi tak může znamenat…
Že jsi lhář, což prokazuješ zase a znova.
Vidim, ze uz ta trasie z toho, ze na teba nereagujem, nech sa akokolvek snazis, a pri tvojej psychickej labilnosti sa bojim o teba, aby si si neublizil (dnesne snowflakes nezvladnu nic), tak jednu odpoved ti dam, nech z teba znova urobim idiota.
–
Nevedel som, ze McLaren so Sennom a Prostom vyhral 8 WCC a 7 WDC v rade. Dalsi den Honziho lobotomie.
–
Tak a mozes ist pisat DMs @Hedgehog , ze mi to tu toleruje, nezastane si ta a ze ta zase urazam. Pekny den.
Bože ty jsi zase tak blbej, že ani nevíš co sám píšeš. Taky si psal o většině a ne všechny titulech. Tak co se tu oháníš
Jakože ok, jsi prostě zamindrakovanej blb, ale, že takhle veřejně to budeš ukazovat, to už je moc i na tebe
V dvojici Nico - Ham nebyla jasná dvojice.
Nico je až moc podceňovaný.
Senna a Prost ale zase na druhej strane boli najlepší jazdci na rošte.
Za mňa bezkonkurenčne najlepší toho času.
To ani Norris ani Piastri nie sú. Sú medzi nimi, ale nie sú nikde ak komfortné odstrelení, že by oni boli ten rozdiel…skôr naopak oni urobia tie chyby.
Na druhú stranu k argumentu o Tom, že ti dvaja nevyhrali 7 po sebe to je tiež zo strany toho čo netreba označovať inak zase prekrúti aj svoje meno typické pre neho a to ako rozmýšľa.
Lebo ak by Senna - Prost v tak dobrom McLarene jazdili 7 rokov tak si budú maximálne vymieňať kto vyhrá titul aj bez jasnej 2, to je fakt.
Že byl Bottas v Mercedesu od roku 2017 do 2021 včetně.
Jak že dlouho byli v RedBullu Gasly, Albon, Lawson, Pérez?
Point byl ten, že McLaren měl dva mistry světa v jednom týmu, žádný umetání cestičky
Vsak prave. Transrasial se bal jinych pilotu, tak si tam drzel Bottase, co to slo. Max s tim problem nema
Doplnila som to aj o fakt, že by vyhrali aj bez 2ky.
Ale to bolo všetko o tom, že oni 2 boli absolútne nenormálny.
A v porovnaní zo zvyškom až do príchodu Schumachera za mňa dosť inde.
V 1988 vyhrali skoro všetko, aj vďaka ich schopnostiam. Oni dvaja dotiahli auto tam kde bolo každé preteky.
Oni boli rozdiel.
A v tejto 2 sú problém najčastejšie piloti. Zatiaľ robia dosť veľa chýb, čím dajú súperom šancu.
Nie su ako som vravela, tak výrazne ďaleko od konkurencie jazdecky, aby to bola rovnaká situácia. Majú za sebou Georga, obe Ferrari, Maxa a to sú všetko jazdci minimálne ich úrovne, alebo lepší.
Ešte aj Ham- Ros boli na tom lepšie
- Mali extrémne dominantné auto čo McLaren nemusí mať
- Rosberg v čase keď bol sústredený len na to jedno bol excelentný pilot. Len to nevydrzal viac ako rok.
Diskusiu zasral opat raz Honzik, cize si ma oznacil zle. Ja som ta len oznacil, nech vie komu sa ma opustat, lebo dnes je velmi zmateny. Ak sa tak uz stalo a nemas na neho cas a chut, tak prepac.
(To je ta tvoja dobrota, na ktoru doplacas. Keby si ho rovno poslal do matere a napisal mu uprimne co si o nom myslis, tak by si nevytvoril iluziu o tom, ze si jeho kamarat a neotravoval by ta. Dobraci ako ty to maju v zivote tazke.)
Ale ked bola dvojica Nico - Ham, tak Mercedes mal intergalakticky motorovy naskok (myslim, ze najvacsi v historii. Bol pretek, kde usli tretiemu o 4 sekundy za kolo a to este spolu bojovali), takze si interny suboj mohli dovolit a aj tak to stacilo na titul.
Keby vsak je konkurencia blizsie, tak by dopadli ako McLaren 2007.
Filozofia jasna jednotka a spolahliva dvojka je pri boji o titul ovela lepsia ako dvaja rovnocenni jazdci. Koniec koncov, rok 2024 bol toho dokazom.
PS: Suhlasim, ze Nico je nedoceneny. Bol to ovela lepsi pilot ako za akeho je povazovany. Na Hamiltonovu uroven mu chybalo velmi malo.
A rok 1988 nie …
Toto uz neni o Honzikovi