Ono už je taky dneska chráněné kde co… My to na Tebe neřeknem, a kdyby přece jenom něco, tak Ti pošlu v bábovce zapečený pilník
!
Videa bych taky chtěl umět, Ty jsi inženýr, učila jsi se o moc víc než já
.
Když ona samotná délka učení nemusí být rozhodující
. Ale @Ferda to umí, tak by nás mohl poučit. Je z nás nejmoudřejší!
Jj, @Ferda , dej návod.
Skupiny se možná dají založit tady.
![]()
Takže nic. 
![]()
Taky se pokouším na to přijít, ale poté co se mi podařilo smazat Tvoji instruktážní zprávu a musel jsi mi psát extra si moc nevěřím
.
Já jsem si ji sice nesmazal, ale zase nepochopil
.
Takže jsme na tom podobně.
Ještě že @Ferda není náš učitel, musel by o nás přerazit všechna dostupná školní ukazovátka
.
Máš recht. Nejsem pedagogický typ. 
Neumím se stále opakovat, případně hlídat zda se žák plně věnuje učivu.
Jednou jsem zaučoval mladého na jeřábu a museli jsme každou chvíli odtlačovat jeden prázdný jeřáb a hlídat jestli ho zase někdo nenatlačil zpátky. Mlaďoch měl samozřejmě dost starostí sám se sebou, proto jsem ho musel neustále hlídat. Jednou když nejel moc rychle, tak jsem mlčel a pouze se pořádně opřel o kabinu.
Vše rázem pochopil i bez keců. 
Tak dúfam že sa ti uľavilo.
Oprava, Jos tu má 4 bany 
@Admin prosím Vás, už djete perma bany pro @raptor22 @Jos_The_Boss a @Hedgehog zase tu jen zasírají diskuze a předvádí osobní útoky, protože nedokážou slušně diskutovat nebo alespoň respektovat názory ostatních, kdo tu má neustále číst takové buranske chování
Wtf
To je takový ten jeden kámoš ze třídy, který žaluje, hraje si neustále na ublíženého ![]()
Osobní dotaz - ty chodíš se znakem ss běžně ven?
Psal jsem:
- Tak preco Lando Maxa furt na vnutrajsok pustal? - ano, několikrát přiznal že tam neměl dávat místo - např. Rakousko sprint, Austin start.
- Lando na Maxa skusal parkrat utocit po vnutrajsku (Rakusko) a asi vzdy to skoncilo nerealnou divebombou, ked Lando prebrzdil a vysiel z trate. - blbost a překrouceno - jednou mu to nevyšlo (kolo 59.) a nevlezl se na trať, hned fair předal pozici zpátky, pak už Maxe předjel legálně (kolo 63.) ale ten ho mimo trať předjel zpátky - jasná pencle! Samozřejmě Max předváděl neustále při bránění pohyb na brzdách - což je na černobílou vlajku a následně pencli, ale od komisařů nic. A to i vedlo ke kolizi způsobenou Maxem.
Poslední odstavec - překrucování skutečnosti: ti kdo rozumí závodění viděli že Lando podobné manévry s překřížením zkoušel v Austinu několikrát a nevyšlo to protože měl Max lepší výjezdy a takto to prostě nešlo! Max taky ví s kým závodí a proto nebojoval stejně s Landem jako s ostatníma.
To jsou pak ty nenávistné komentáře na Landa kde překrucujete realitu a kritizujete někoho za něco a neberete v podtaz okolnosti.
A pak mám brát vážně takové komentáře které jsou napsány způsobem jakoby dotyčný ani ten závod neviděl … ![]()
Kde tu predvadzam osobne utoky? 
O co ti dnes ide? Nevysiel kseft, rozchod, alebo co sa deje? Od rana tu naozaj kopes okolo seba pritom nikto nic neinicioval
Ty debilek o tom bane si pisal skor ako som sem dal tvoju fotku, tak co nacvicujes? Mas kr4my?