Norris je podľa Verstappena budúci majster sveta | Magazín F1 - F1online.sk

Ono už je taky dneska chráněné kde co… My to na Tebe neřeknem, a kdyby přece jenom něco, tak Ti pošlu v bábovce zapečený pilník :smile: !

1 Like

Videa bych taky chtěl umět, Ty jsi inženýr, učila jsi se o moc víc než já :+1:.

Když ona samotná délka učení nemusí být rozhodující :smile: . Ale @Ferda to umí, tak by nás mohl poučit. Je z nás nejmoudřejší!

Jj, @Ferda , dej návod.

Skupiny se možná dají založit tady.

image

Takže nic. :grin:

image

Taky se pokouším na to přijít, ale poté co se mi podařilo smazat Tvoji instruktážní zprávu a musel jsi mi psát extra si moc nevěřím :smile: .

Já jsem si ji sice nesmazal, ale zase nepochopil :slightly_smiling_face:.
Takže jsme na tom podobně.

1 Like

Ještě že @Ferda není náš učitel, musel by o nás přerazit všechna dostupná školní ukazovátka :smile: .

2 Likes

Máš recht. Nejsem pedagogický typ. :grin:
Neumím se stále opakovat, případně hlídat zda se žák plně věnuje učivu.
Jednou jsem zaučoval mladého na jeřábu a museli jsme každou chvíli odtlačovat jeden prázdný jeřáb a hlídat jestli ho zase někdo nenatlačil zpátky. Mlaďoch měl samozřejmě dost starostí sám se sebou, proto jsem ho musel neustále hlídat. Jednou když nejel moc rychle, tak jsem mlčel a pouze se pořádně opřel o kabinu.
Vše rázem pochopil i bez keců. :grin:

2 Likes

Tak dúfam že sa ti uľavilo.

1 Like

Oprava, Jos tu má 4 bany :grinning:

@Admin prosím Vás, už djete perma bany pro @raptor22 @Jos_The_Boss a @Hedgehog zase tu jen zasírají diskuze a předvádí osobní útoky, protože nedokážou slušně diskutovat nebo alespoň respektovat názory ostatních, kdo tu má neustále číst takové buranske chování

Wtf ​

To je takový ten jeden kámoš ze třídy, který žaluje, hraje si neustále na ublíženého :grin:

3 Likes

Osobní dotaz - ty chodíš se znakem ss běžně ven?:grinning:

Psal jsem:

1. Tak preco Lando Maxa furt na vnutrajsok pustal? - ano, několikrát přiznal že tam neměl dávat místo - např. Rakousko sprint, Austin start.
  2. Lando na Maxa skusal parkrat utocit po vnutrajsku (Rakusko) a asi vzdy to skoncilo nerealnou divebombou, ked Lando prebrzdil a vysiel z trate. - blbost a překrouceno - jednou mu to nevyšlo (kolo 59.) a nevlezl se na trať, hned fair předal pozici zpátky, pak už Maxe předjel legálně (kolo 63.) ale ten ho mimo trať předjel zpátky - jasná pencle! Samozřejmě Max předváděl neustále při bránění pohyb na brzdách - což je na černobílou vlajku a následně pencli, ale od komisařů nic. A to i vedlo ke kolizi způsobenou Maxem.

Poslední odstavec - překrucování skutečnosti: ti kdo rozumí závodění viděli že Lando podobné manévry s překřížením zkoušel v Austinu několikrát a nevyšlo to protože měl Max lepší výjezdy a takto to prostě nešlo! Max taky ví s kým závodí a proto nebojoval stejně s Landem jako s ostatníma.
To jsou pak ty nenávistné komentáře na Landa kde překrucujete realitu a kritizujete někoho za něco a neberete v podtaz okolnosti.

A pak mám brát vážně takové komentáře které jsou napsány způsobem jakoby dotyčný ani ten závod neviděl … :yawning_face:

1 Like

Kde tu predvadzam osobne utoky? :rofl:

1 Like

To fakt jen hrajete tu blbost, nebo je real?

1 Like

O co ti dnes ide? Nevysiel kseft, rozchod, alebo co sa deje? Od rana tu naozaj kopes okolo seba pritom nikto nic neinicioval

1 Like

Ty debilek o tom bane si pisal skor ako som sem dal tvoju fotku, tak co nacvicujes? Mas kr4my?