Ježku, tomuhle už nevěříš snad ani ty. Raptor, Jos a temnej piňda jedou ty hovnomety furt dokola. Se podívej co tu zase plodí. Pak se strašně divte, když se vám to vrací.
Chudák tvoje dítě, mít za otce takhle vymletýho chudáka
Russell zatim nic nedokazal, z Vegas ma na konte jedno win kdy se da rict, ze si ho zaslouzil a da se na tom stavet nejaky obraz, nazor na pilota, do Vegas jen hazardoval, nekolik let delal zbytecne, hloupe chyby.
Taky me zajima to nekonecne porovnavani s Hamiltonem, ano je jeho kolega, ale oba maji k dispozici princeznu ktera jede tak jak se rano vzbudi.
Hm, teraz nieco zazijes, bobiku
Hm, teraz nieco zazijes, bobiku
————-
————-
V pohode, jen jestli to bude delsi nez clanek tak to nebudu cist, zas tak slozite tema to nejni…
horší, než vaše úderka to nebude
Ale no, Honzik sa nam tu uchyluje k osobnym utokom Uz ti musi byt ozaj smutno. Zober si radsej nejaku knihu o gramatike.
Ale no, ty piš něco o osobních útocích
Ja som s tym v pohode To ty robis to co mi stale vycitas. Takze si neni o nic lepsi ako my. Cize to co pises o nas plati aj o tebe
uz sme zase o krok pred nimi…
Chudak tvoja mamka a tvoj otec, ale bohuzial niekedy sa narodi aj chybny kus, s ktorym sa nic neda robit.
Toto uz nie je o vychove, chybajucom ocovi pocas dospievania atd, toto je proste o tom, ze si sa narodil ako chrapun a oni s tym musia zit, ze im robi hanbu takyto odpad.
Nn, já tobě vyčítám, že jsi hloupej agresor. To o mně neplatí, hezký večer.
Robis minimalne to iste co vycitas mne, Josovi a Hedgemu. Z tohoto hladiska si teda klesol na nasu uroven. Ale je tu bonus, ty ohladne toho este aj fnukas, takze si horsi ako my(alebo teda ja, nemam v umysle urazat ich).
Byt tebou, tak sa nedivim, ked si budes kracat po Brne a nahodou ti nejaky okoloiduci pritankuje a spokojne pojde dalej ale ty asi moc von nechodis a vies preco, lebo si len binarny hrdina, troska co je v realnom zivote nic a len sa krci v tienoch a schovava sa za silnejsimi, ale na fore je velky kapo
Takový sra-čky plodíš běžně? Takovou úroveň bych očekával od nějaký spojeny ve 4 hospodě
Ale že jsi měl pravdu. Ty jsi měl takovou pravdu, jakou jen člověk může mít !
@Triper ma vzdycky pravdu. Zna svet. Ty jsi idealistka, protoze jsi dobrak. A protoze se chovas mile, tak se lide chovaji mile k tobe. A tak mas pocit, ze svet je mile misto. Ale my ostatni jsme normalni smrtelnici.
Nekdo musi udelat spinavou praci.
Má. Nejsem. Možná. Nemám. Asi jo.
Nebud smutna. Mame jeden den 3 hodiny a 9 minut do zacatku zavodniho vikendu a Lando ti vyhraje GP.
Prece nebudes smutnit kvuli hloupejm chlapum. Stejne jsme na tomhle svete jen do poctu.
https://youtu.be/hlr2I-fxoNg?si=p20DIs-r5Po1SQw3
Hlavu vzhuru.
Já nejsem smutná, já jsem otrávená jak malajskej šíp. Ale asi mi to dlouho nevydrží, člověk se zbytečně sám stravuje.