No a co ako? Dokazali porazit aj McLareny, a co?
Jaaj, tu sa kope len do Verstappena.
No a co ako? Dokazali porazit aj McLareny, a co?
Jaaj, tu sa kope len do Verstappena.
Nesouhlasím úplně se vším a vůbec bych se nechtěla pouštět do jednotlivých jmen, ale s jednou důležitou věcí ano - tohle fórum má ZATÍM docela slušnou samoočistnou schopnost. Není to úplná samozřejmost, takže myslím, že se tady obecně můžeme trochu pochválit (však to za nás nikdo neudělá ). Osobně souhlasím i s @PUFF v názoru na web a poděkovala bych i @Admin s kolektivem, že pro nás stránky udržují. Samozřejmě, spokojení nikdy nebudou všichni, takže počítám taky s tím, že můj názor může být osamocený - to už je život .
Ja som to tu omieľala roky, keď Lando mal auto na Body/Wins a nedal to aj chybami, ktore podla mnohých tu nerobil…
Lando len nikdy doteraz nemusel…všetko čo sa podarilo bola jeho šikovnosť, čo nie bolo auto, taký návratív sa rozmohol…
Tie štarty sú príklad išli tu po Georgovi vo Williamse lebo zvrzal start …a zrazu keď prišiel do Mercedesu tak štartuje skvele?
Dve možnosti buď na Tom zapracoval alebo to ozaj bolo autom…
Lenže on také štarty dával aj v F2, ja som vedela že je schopný ich dať.
Lando už tam chyboval. Prekvapivé je že s tým nič neurobil a že namiesto toho aj tuto sezónu sa v čase voľna radšej hrajkal na Twitchi. Podľa mňa dosť odveci prístup. A štarty má otrasné to je fakt … X krát mal skvelý druhý, tretí stint kde mohol vyhrať a navýšiť náskok na Maxa, ale čo z toho keď stratil P1 na štarte a dohanal…
To isté súboje. Mnoho ľudí zabúda ako dopadol ten ročník …Albon skončil za Norrisom, len vďaka poruche Albona v poslednych pretekoch.
Tam mal lepšie PR ako výkony a veľmi veľmi mu chýbala primeraná agresivita. Reálne skončil pár bodov lepšie ako Albon …Russell si ho natrel na chleba. Keby pretekal s CL lepšie by nedopadol. A to bol v aute čo získalo pohár tímov.
Na rozdiel od napríklad Carlosa alebo Georga, mu chýba aj taký úsudok nato, aby robil rozhodnutia z auta. Niekoľko krát to dopadlo zle, dobre si nepamätám. Ale stále sa nepouči a neuposluchne tím ( hoci aj ten narobil chýb).
Nemá rýchlosť Charlesa a ani Georga v Q a keď mal tak často chyboval. V pretekoch v nej nie je na tom lepšie.
Dokonca ani tá politika vo vysielačke mu podľa mňa nejde tak dobre ako G a CH.
Lakte aké vystrči na Maxa GR alebo CL on nikdy nevystrcil.
Oni ho dokážu predbehnúť čisto, alebo aj s drobným kontaktom, ale proste nenechajú sa zatlačiť a potom nepôjdu vyjednávať trest (tak to robí Lando) do vysielačky. Ja som to vravela X krát, ich sa aj " boji" za mňa viac. A po Tom Rakúsku už dupľom. Max dosiahol čo chcel…Lando tam úplne vymakol…a v dalsich súbojoch to riešil skôr ústami po,ako tým, že by neuhol.
Ok ja rozumiem, že táto generácia má medzi sebou dobre vzťahy. Mimo trate OK, ale na trati je to celkom iné.
Landovi ale podľa mňa záležalo priveľmi na jeho image.
Ale všeobecne podľa mňa tento Hype Norris bol vytvorený PR tímom ktorý mu celé roky už v F2 platil tatko. A stále som tvrdila, že je silnejší ako Lando reálne ako pilot.
Áno on roky nerobil chyby, roky sa zdal že mačka maximum z auta …ale o nič okrem bodov a poraziť kolegu vtedy nebojoval.
Nemusel bojovať o sedačku v top time ako George, nemusel bojovať o pozíciu v tíme ako Charles. A hlavne mám dojem, že narozdiel od nich sa z chýb nepoučil ! A urobi ich znova.
Ja roky tvrdím že je to Max, CL a GR ( ti sú si vyrovnaní= každý z nich o čosi lepši v inom), LN…
Vždy som tvrdila, že nikdy lepší nebol. A aj v Britských médiách sa ten narativ znova otáča.
A hlavne ma baví ten rozdielny narativ pri rovnakých chybách ako u iných boli kritizované, ohľadom Landa na tomto fóre.
Kade čo sa mu stále “odpúšťa” nie sú tu žiadne silné reči ako boli kedysi, a vôbec sa mu tak nevyčíta ako sa vyčítalo iným.
Máš jenom předčasnou vánoční náladu, to Tě omlouvá .
@Admin má ještě mnoho rezerv, já například chci svoji soukromou skupinu .
A na závěr něco pozitivního.
Konečně jsem ho dostal .
Neviem podľa mňa mnohé kontroverzie tu vzbudzujú práve autori článkov, ktorí ich píšu naschvál tak aby sa tu diskutovalo
Veď si len vsimni o koľko menej “kontroverzných” článkov je tu o Russellovi odkedy sme sa o ňom prestali hadat.
Náhoda ?
To je krtko ?
Čo si s ním robil ?
Áno.
Na.pichol na vidlicu na opekanie burtov.
Kdo obětoval ruku za život krtka?
Vrahu!!! A hned mám po adventní náladě, teď neusnu… Omlouvá Tě snad jenom to, žes ho našel, když zemřel sešlostí věkem, a postaral se mu o slušný pohřeb .
Já teda napíšu pravdu, ten pacholek se vrátil, tak jsem vypsal prémii tomu chlapci, co mi seká v práci trávník.
Myslím, že ho lovil dneska podruhé, nebo potřetí a povedlo se.
Je o tolik lepší než já .
Akože ja chápem že je to škodca…ale mne je ich ľúto
🫣
Něco na tom může být. Zase úplně nekonfliktní články nepřitáhnou tolik diskutujících, chvíli si tu budeme vzájemně lichotit a pak se na to všichni vykašleme…
Takže to je ruka toho chlapce ? Doufám, že jsem to oslovení v minulé zprávě nepřehnala, samozřejmě jde o nevhodný žert. Nepatřím k lidem, kteří litují každého chrobáka…
Ono je ok vzbudiť trochu kontroverzie ale tamto už boli len z kontextu vytrhnuté klickbites
Často úplne mimo kontext, alebo chýbala polovica vyjadrenia…
Pořád to tady píšu , jaký jsem padouch…
Vlastně nájemný vrah.
Zničil mě přes 50 azalek.
Ano obětoval vlastní ruku, za dobrou věc.
Sláva mu.
Tak to je dobrý důvod, to chápu a musí to pochopit každý. Sám si nalinkoval svůj osud . Nicméně ta skupina mi nedá spát, ne, že bych ji k něčemu potřebovala, ale nějak to přece jít musí.
Já ji potřebuju nutně, musíš se přimluvit u šéfa.
Myslím, že fígl bude ve splněných odznacích a já jsem jen prostý mechanik.
Je zákonom chránený, mohli by ma zavrieť do šatlavy .
Já ani nevím co jsem, odznaků mám docela zajímavé množství. Dokonce za empatii, to už vůbec nechápu. Ale že by mi to k něčemu bylo ani nevím, zatím nemůžu psát ani krátké komentáře pod 15 znaků a neumím vkládat videa. Chtělo by to větší talent než mám já .