Jiný přístup očekávám od redaktorů ČT a jiný přístup očekávám od nějakých fanoušků F1, kteří si dělají F1 web. A jiný přístup očekávám od autorů Sputniku, tedy tam nic neočekávám.
Vubec nerozumím negativnim ohlasum na clanek, vzdyt 90% clanku o Red Bullu je promodrych, glorifikujicich Slimaka, jeden real clanek a kalamita modrych zvratek zaplavi forum, to o necem svedci.
Kdybych psal realne clanky o Red Bullu ja tak tady nikdo nejni
Zase sa tu zišla kopa expertov na low jazdu Landa.
Verstapen mal dominantné auto polovicu sezóny, nahrabal body a vy tu píšete o tom, že mal byť Lando tvrdší v súbojoch, no tým zároveň píšete, aby bol sprostý a každý závod skončil kolíziou, lebo keď predbiehaš Verstapena, musíš mať bud dominantný monopost a preletieť ho, alebo je to tesné a skončí to kolíziou. Ale to by musel byť Lando bodovo pred Maxom, aby mohol vystrkovať rožky pri súbojoch a jazdiť, tak ako tu mudrujete.
Je to presne ako cez kopirák rok 21, kde sa musel Hamilton uhýnať, aby vôbec dojazdil. A potom sa písalo, že je v súbojoch bojazlivý.
To je len o preferenciach. Keby tu Hamilton dostal od “nadsencov” poriadnu sodu aku si zasluzil, ked s vitaznym autom skoncil v kvalde desiaty bez zjavnych problemov, hned by sa vyskakovalo a ukazala by sa precitlivenost…
Ked chcu “autori” vyjadrovat svoje myslienky, mozu sa pripojit sem na forum, clanok ma byt informativny a nezaujaty.
Tak to su solidne argumenty od teba.
Najskor zareagujes a zacnes diskusiu, potom dostanes relevantny nazor a argumenty naspat a zrazu sa nema cenu bavit a nebudes sa o to pokusat. Pekna klauniada, kedze si sa o to pokusal a reagoval si ty na mna a nie ja na teba.
Vacsinou sa tieto subjektivne clanky s nazormi autora oznacuju ako “Komentar: Nadpis clanku”.
Mňa to u Landa vôbec neprekvapilo…
Toto mal vždy.
Ja som to videla už v F2…a ostalo mu to.
Nojo, první jsem si nevšiml že reaguji na tebe, … to bych ani nepsal.
No a pak jsem si přečetl odpověď a podíval se kdo to píše a obsah odpovědi a došlo mi že argumentace je zbytečná - takže na takové trollení netřeba odpovídat. Všechno je překrouceno v prospěch Maxe a s takovýma lidma diskutovat nejde.
Nezasekol si sa v 2023? Lebo polovica sezony bol Silverstone a od Miami po Silverstone rozhodne dominantne auto nemal. Dominantne auto mal presne 4 preteky z 24 (piaty mohol byt Australia, tam ho ale zradila spolahlivost, a tak nikto nevie ako by to bolo).
Mozme povedat, ze Lando mal dominantne auto tiez 4 preteky - Madarsko, Holandsko, Baku, Singapur. Mozno by sme tam mohli zaradit aj Monzu, kde im takticky vypalilo rybnik Ferrari. Landov problem vsak je, ze v Madarsku bol slabsi od Piastriho a v Baku ho potopil tim v kvalifikacii, lebo keby startuje vpredu on, tak je pravdepodobne, ze by vsetkym usiel (Piastri taku rychlost v Baku nemal, ale Landova rychlost v pretekoch bola o dost lepsia).
A o tom, ze “nedominantnych” pretekoch mal vacsinou navrch McLaren nad RB sa ani nemusime bavit.
Kolkokrat kolidoval Verstappen s Leclercom, ked spolu bojovali prvu polovicu 2022? Napriklad aj Sainz v Mexiku ho predbehol krasne cisto vdaka tomu, ze ho nachytal na tom, ze Max ten utok necakal. Sainz mu to poslal na vnutrajsok a Max bol vybaveny, lebo vie, ze na vonkajsku je zranitelnejsi, a tak bolo vybavene.
Ked uz aj @Hedgehog napise, ze je chyba u teba a adorujes Norrisa a len kritizujes Maxa, tak nieco na tom bude.
A toto lepsie vystihnut nemohol. Akurat si to svojou reakciou podpisal.
Já se snažím být co nejvíc objektivní, samozřejmě to optimálně nejde.
Já mám asi nějakou špatnou toleranci k nesportovnímu a neférovému jednání proto mám na Maxe docela pifku … no co už!
A tvrzení že nereaguju a konstruktivní kritiku je naprostá hloupost - pokud diskutuji s někým s kým to stojí aspoň trochu za to (vyjímaje nejzaujatější Maxovi zbožňovače troll jako Jos, Traktorista ajn.),
tak se rád pobavím o tématu.
Ja som od neho popravde čakal viac. Myslel som, že na Leclerca s Russellom má, ale po tejto sezóne ich dvoch mám vyššie ako Landa.
Hlavne z tých jeho súbojov som bol sklamaný.
Skôr tu ide o to, že ti robí problém, keď niekto kritizuje Landa. A v tomto prípade je konštruktívna kritika na mieste, napísal som len to, čo sa o ňom písalo takmer celý rok a kritizovali ho za to aj experti a novinári.
Nepísal som nič o Maxovi, žiadnu chválu na neho, len konštruktívnu kritiku na Landa. Dokonca som napísal, že piloti Ferrari vedia Maxa čisto predbehnúť. Takže tento tvoj “argument” o mojej zaujatosti pri Maxovi je úplne mimo v tejto diskusii, lebo diskusia nebola o Maxovi.
OK. Tak to zkusím, ikdyž jsem říkal že ne.
… za chvíli něco napíšu.
Jen písnu že diskuze je o tom o čem se diskutuje, a to nemusí souviset s nadpisem článku …
Jak muzes psat konstruktivni kritiku na nekoho koho osobne neznas, vubec nevis co to znamena.
Áno a napriek tomu spolu s Ferrari dokázali na trati poraziť Verstappena.
Prave druhy odstavec tvojho prispevku je to, o com pisem. Ze mas diametralne odlisne nazory na problematiku, predsa este neznamena, ze uzivatel musi byt troll.
Nechap ma akoze zle, ja tu nesom nejaky etalon moralky, kto sem chodi dlhsie tak vie, ale pride mi ze nejaka latka komunikacie sa po poslednom temnom obdobi na fore zase o nieco zdvihla, hejterkovia a trollovia tu boli a budu vzdy, ale Jos urcite k tymto nepatri, ani ja a ani vlastne vacsina aktivnych prispievatelov.
Jos je hejter a troll určitě, to tě ubezpečuji
Napisal clovek, ktory sa vyhrazal kopackou do hlavy za odlisny nazor v online diskusii. Relevantne.
Jos tu má 3 bany pretože je predsa jediný objektívny slušný a chrumkavý.