Jenom teda u toho SC, pokud ředitelství dalo předtím SC z toho důvodu, že moc pršelo…
Pak tedy nechápu, proč se restartovalo na inters. Tam měli nařídit full wet.
Možná se podmínky na místě do restartu změnily, to nedokážu posoudit. Třeba.
Asi jo.
JInak co vůbec Williams?
Však to je pořád auto na totálku.
Koláč to už taky tak minimálně 3x rozšvihal. K tomu Albon a Serža…
Dojedou vůbec sezónu?
Tam je to docela průšvih, měli teď hodně smůly. Trocha přemotivovanosti, těžké podmínky, a je to hned. Musejí něco vyklepat, něco poslepovat, těžké podmínky dělají pravé muže
Teď je zase 3 týdny pauza. Takže tam něco polepí.
Nekdy si rikam , zda li by nebylo lepsi kdyby se Lando nekvalifikoval na 1st vzhledem k jeho startum … Paneboze svaty na nebi , vzdyt on pokazil i start ve Formation lap
Behem jednoho zavodu 3x provaril prvni kolo po startu/restartu … tohle uz musi byt opravdu rekord … chudak kluk.
Uff, takato reakcia na uplne normalny komentar, ktory len hodnoti situaciu, to uz je tazka frustracia a nezvladanie svojho fandenia.
@Admin ban nic? Ci tie sa rozdavaju len za konstruktivnu kritiku trapnych a subjektivnych komentarov autora clanku?
@landofan neber to osobne, ale taketo nadavanie nie je na mieste, ked @Tomas_Lazar nepisal nic tebe a celkovo nenapisal nic utocne, osobne ani zle. Ked chces niekomu nadavat, tak Honzimu, v jeho pripade je to opis osoby.
Tak naokraj, čtu do jisté míry i diskuse v angličtině (pasivně, zapojuji se jen velmi výjimečně) a je třeba říct, že Norris za tohle svoje vyjádření dostává od svých fanoušků pořádnou “bídu”…
Docela mu to naříkání nad “štěstím Maxe na RF” atd. dávají sežrat právě jeho fanoušci, kterým se to moc nelíbilo, příznivci Maxe z toho mají spíš legraci.
Máš absolútnu pravdu. Nadávka Tomášovi nebola na mieste a týmto sa mu zo srdca ospravedlňujem.
BAN? Kľudne nech mi ho dajú. Nebudem ani prvý ani posledný však?
Každý by sme sa však mali niekedy nad sebou zamyslieť. Kedy a čo povieme alebo sme povedali a komu a ako tým ublížime.
No nič už nebudem otravovať. Mám tu toho tak trochu dosť. Čas prísť čas odísť.
Majte sa tu pekne na oboch stranách barikády. Čaute.
Ale zase se zastavíš, ne? Přece tady Landa nenecháš, teď potřebuje podpořit !
Neodcházej šéfe, chyběl by jsi, fanoušků McLarenu, je tu pomálu. Případně pokud jsi o tom skálopevně přesvědčen, tak ti přeji, at se ti v životě daří, jsi hlavně zdravý, Lando a obecně F1 ti dělá radost, Norris bude jistě příští sezonu mentálně silnější a o titul se porve
Nemyslel som to tak, aby si odchadzal, to urcite nie. A ani som nechcel, aby si mal ban. Len nech sa admin uvedomi, ze za co dava a za co nedava bany.
Lando Lando, do tejto sezony taky mily a sympaticky chalan. Snad je to len frustracia zo svojich vlastnych vykonov a z vykonov timu a opat budes taky ako predtym. Navyse povedat toto po svojom uplne marnom vykone, v ktorom si kopil chybu za chybou, to nie je dobre. Keby aspon tvoj vykon bol dobry, ze mozme povedat, ze RF ta obrala o vitazstvo. Lenze nebol a neobrala.
Vlastně Williamsu se pokazilo všechno.
Samá nehoda, hlavní konkurenti posbírali spousty bodů. Všechno špatně.
Tiez ma to prekvapilo od Landa, ale potom napisal nieco ine tusim na instagrame? Neviem uz
veru, veru. Dal to na krala
pekne komenty.
Jo Brazilia nebola o aute. To bolo o pilotovi.
A tam to s prehladom na maximum dal Max
prva gp po snad 25 rokoch, ktoru som nastvany vypol asi 15 kol pred koncom, a len som dopozeral vysledky, ci sa nahodou nieco este nezhorsilo. na henten red flag rule nadavaju vsetci, ale ze roky rokuce. a najhorsie na tom je, ze verstaoen by to aj tak dobehol na 3 miesto a pri nejakom sc by sa aj tak dostal na celo. netesil by som sa, ale bolo by to fer, bol rychlejsi. takto je to ale uplne des.
Ty tu volej po banu, když tu neustále urážíš. A sám si dostal několikrát ban, že už máš 5 účet.