Vsak tym stratil realnu sancu na sampionat. Ja by som sa divil keby tam ziadna frustracia nebola. RF bola o stasti, ale ze Max jazdil v tom case na druhom mieste uz o stasti nebolo. Norris urcite nepatri k tym, ktori by nevedeli uznat talent a sikovnost svojich superov.
Za prve klames, a za druhe si vo vedlajsej diskusii mal moznost sa bavit o F1, no nejako si nemal zaujem, ale na sra.cky by ta bolo. Nezasieraj forum a nerozklikavaj skryte komenty. Alebo si zober priklad z Mattiho.
Jj, zober si příklad z Mattiho a už se nevracej.
Ja viem, frustracia je pochopitelna, ale povedat, ze “It’s not talent, it’s just luck.”, je uz trosku moc kysle vyjadrenie. Navyse po takom strasnom vykone Landa. Keby Lando nerobil chyby a skoncil by P2 po tom, co by ho Max predbehol vdaka RF, tak ok. Ale po hentakom vlaston vykone by som sa radsej podobnych komentarov zdrzal aj napriek frustracii, lebo si to prehral sam. Ale snad je to ojedinele taketo nesympaticke vyjadrenie a Lando sa nezmeni a ostane taky aky bol.
Zase skolka a opakovanie?
Mattimu si ty pritakaval, takze ber si priklad ty.
Jsou takové dny . Zase si nenamlouvejme, že je Williams v kdovíjaké formě a vzhledem k podmínkám se větší množství nehod dalo čekat. U Colapinta taky nováčkovská daň, stane se.
Williams nebyl špatný. Nějaké výkonnostní 6 místo v poslední době měli.
Druhou polovinu sezóny byli na svoje poměry celkem silní.
Takhle to rozflákat za SC… no nevím.
Není první ani poslední, občas se holt člověku něco tak podaří, že vypadá jako blbec . Za chvíli se zapomene.
Na ten incident, nebo na Colapinta?
Pokud dostane sedačku, tak na ten incident. Pokud zůstane mimo, tak i na něj .
Georgito to ve Williku taky rozflákal za SC…
Tedy snad přímo za SC.
Pérez ve SPA 2021 to zapíchl do svodidel hned v tom základním kole po výjezdu z boxů, ještě před přípravným kolem . A určitě bychom si ještě vzpomněli. Takže se na to vlastně nezapomíná, ale vzpomíná spíš s úsměvem.
Však já mám Koláče rád. Nikdo o něho nic nečekal, a on přišel, viděl, zvítězil.
Navíc to je velmi hodný a skromný kluk. Ale nejspíš to bude jen epizodní role.
Lando tu neni od toho, aby mazal Maxovi med kolem huby. A myslim, ze mi dva fandime Maxovi a nejak si nevybavuju, ze by Max chvalil nekoho, kdo ho porazil.
Kdepak. Tohle prohlaseni bylo podle me uplne v poradku. Reci o trestech a tlak na FIA mi trosku vadi, ale to pricitam spolecenske kulture v Britanii.
Nesnasim to Hamiltonovo, chlapci byli rychli, dnes jsme jim nestacil, strasne gratuluji a moc jim to preji a v pristim zavode je poslu do svodidel pres kolecko.
Jen at Lando ukaze drapky. Sebekritiky tu za pul sezony predvedl vic, nez by stihnul Max za tri sve zivoty.
Za pilota mluvi vykony. Jeste aby Maxe ten kluk chvalil, to by tak scházelo.
Hamilton, prvni sezona a netrefarum v najezdu do boxu. Druhe misto v sampionate v prvni sezone.
Max naraz do svodidel tusim v instalacnim kole v 2020. Mechanici mu postavili novou formuli za dvacet minut na rostu. Gumy obuli cca 10 vterin pred limitem. Max dojel tusim druhej.
Myslim, ze Colapinto by mohl byt solidni mistr sveta.
A možná bychom si ještě na někoho vzpomněli . I mistři dělají chyby, nic na tom není. Jsem zvědavá, jestli sežene angažmá pro příští rok. Výměna za Sainze s RB by ovšem byl gól, to ho tam mohli vzít rovnou…
Kamos, fanousek Landa, mi po te nehode povida.
Za kym ze to byl Marko o vikendu? Myslis ze se smsky od Marka ukazuju na displey Colapinta primo, nebo to musi prepisovat jeho inzenyr.
Takze ten vidi Colapinta v RBR.
Mne se Colapinto libi. Lawson asi vic, ale libi. Pokud nedostane angazma je to skoda. Je tam spousta adeptu na odchod. Perez, i pres vcerejsi vykon Tsunoda, Chou, samozrejme Stroll, ale i Alonso. Ten tedy z trosku jinych duvodu, ale co tam bude delat?
Takze taky doufam.
Pořád věřím, že Aston ještě bude zajímavá sedačka, dřív nebo později. Jestli kámoš myslí, že Colapinto havaroval schválně kvůli místu, tak do toho nejdu - nefandím konspiracím ani na jedné straně . Pokud dostane sedačku, tak prima, pokud ne, tak škoda, ale budeme i tak odměněni slušnou dávkou nováčků, pořád počítám i Liama Lawsona. Nemůžeme chtít všechno .
Nemysli, delal si srandu. . Ten na konspirace neni vubec. Ten veri jen na lidskou blb_bost.
Tak to je fajn. Smutnější je, že se člověk musí ujistit, konspirátoři jsou nezastavitelní .