Písal si 2014, 2015. Zase klameme? Myslím si, že čítať viem dobre
Psal jsem 2014, 2015 dejme tomu. 2013 (3) byl překlep, divné, že mám 3 vedle 4, že? Hlavní je strhnout potornost na překlep, než na to, že sis to špatně přečetl
Upravujeme komentáre aby sme napravili svoje chyby?
Ne, to se budeš točit na překlepu, než na tom, že si špatně přečetl příspěvek?
Jakože o co ti jde? Hádat se? Jasně jsem @Daaviid23 psal 2014, 2015 dejme tomu. Čemu na tom nerozumíš?
Takže v skratke bolo lepšie pozerať sa na Mercedes ktorý všetkým keď bolo treba ukázal prostredník otočením motorového módu a každému nadelil 3 sekundy na kolo ako nič a 99% času len schovávať svoju výkonnosť dobre vedieť. Budem rád ak to tu ukončíme a reagovať na seba nebudeme. S tebou si totiž komentáre vymieňať vážne nechcem. Pekný deň.
Napsal jsem, že 2014 a 2015 dejme tomu - špatný sezóny z pohledu diváka. Ale mimochodem i v těch sezónách se alespoň bojovalo v rámci týmu.
Taky nemám zájem o reakci člověka, co neumí číst příspěvky a pak kope, jak malej harant pěknou sváteční neděli
Vyhrajou max. 70% závodů.
Vidíš Davide co děláš? Si špatně přečteš příspěvek a rozhadáš tady diskutující, styď se
Co si cakal, ked dvaja tvorcovia vacsiny komentarov fora nevideli cez slzy na klavesnicu uz od prveho kola?
Este par takychto pretekov a vykaslu sa na toto forum a budu si radsej cez preteky volat vo dvojici.
To je dobrá klíčka
budeme ale seriozní a budeme počítat odjeté závody
Napiš adminům aby ti opravili ignore list, dík.
To je odvážná předpověď po tomhle víkendu
Ostatní tu funkci nemaji?
Honziku kde tam vidis urazky? To, ze spolu s tvojim online bff tvorite vacsinu komentarov celeho fora ta uraza?
@Daaviid23 ignore list funguje dobre, len Honzik nefunguje dobre, lebo ma zo mna komplex a musi rozklikavat kazdy moj komentar. Hore som reagoval na hedgehoga, honzika som ani neoznacil, takze ten komentar nevidel, mal ho skryty. A napriek tomu ho rozklikol.
Už to funguje, občas jim vytuhne systém a uživatelé vidí jako by nebyli přihlášeni nebo co Navíc já ho mám v paměti jako že nebyl zelenej , myslím růžovej ne? Se přelogoval mi neříkej.
Proč si to myslíš?
No všeobecně panuje naprosto poraženecká nálada, mnozí by určitě vsadili na těch 100% pro RB.
Proto vsadit na to, že RB nevyhraje 1/3 závodů, považuji za odvážnou tezi.
RB nevyhra vsetky preteky. Ak to nedokazali minuly rok, tak tento rok je to este menej pravdepodobne. Vacsiu sancu by mali mozno o rok, keby mali rovnaky naskok na zaciatku sezony a ostatne timy by vzdali sezonny vyvoj a sustredili by sa len na 2026.
Zaujimavejsia tipovacka podla mna je, ci Perez dokaze aspon v jednych pretekoch zdolat Verstappena (neratajme do toho preteky, v ktorych bude mat Max technicke problemy).