Norris dáva fanúšikom nádej: Toto bol v podaní Red Bullu vrchol | Magazín F1 - F1online.sk

Písal si 2014, 2015. Zase klameme? Myslím si, že čítať viem dobre :tipping_hand_man:

Psal jsem 2014, 2015 dejme tomu. 2013 (3) byl překlep, divné, že mám 3 vedle 4, že? Hlavní je strhnout potornost na překlep, než na to, že sis to špatně přečetl :grinning:

Upravujeme komentáre aby sme napravili svoje chyby?

Ne, to se budeš točit na překlepu, než na tom, že si špatně přečetl příspěvek?
Jakože o co ti jde? Hádat se? Jasně jsem @Daaviid23 psal 2014, 2015 dejme tomu. Čemu na tom nerozumíš?

Takže v skratke bolo lepšie pozerať sa na Mercedes ktorý všetkým keď bolo treba ukázal prostredník otočením motorového módu a každému nadelil 3 sekundy na kolo ako nič a 99% času len schovávať svoju výkonnosť :smiley: dobre vedieť. Budem rád ak to tu ukončíme a reagovať na seba nebudeme. S tebou si totiž komentáre vymieňať vážne nechcem. Pekný deň.

Napsal jsem, že 2014 a 2015 dejme tomu - špatný sezóny z pohledu diváka. Ale mimochodem i v těch sezónách se alespoň bojovalo v rámci týmu.
Taky nemám zájem o reakci člověka, co neumí číst příspěvky a pak kope, jak malej harant :slightly_smiling_face: pěknou sváteční neděli

Vyhrajou max. 70% závodů.

Vidíš Davide co děláš? Si špatně přečteš příspěvek a rozhadáš tady diskutující, styď se

Co si cakal, ked dvaja tvorcovia vacsiny komentarov fora nevideli cez slzy na klavesnicu uz od prveho kola? :clown_face:

Este par takychto pretekov a vykaslu sa na toto forum a budu si radsej cez preteky volat vo dvojici. :smiley:

@Hedgehog nezapomeň pak zase něco adresovat někomu jinému. Když tvuj kamarád sem chodí jen urážet :face_vomiting:

image

To je dobrá klíčka :grin:

budeme ale seriozní a budeme počítat odjeté závody

Napiš adminům aby ti opravili ignore list, dík. :slightly_smiling_face:

2 Likes

To je odvážná předpověď po tomhle víkendu :slightly_smiling_face:

Ostatní tu funkci nemaji? :thinking:

Honziku kde tam vidis urazky? To, ze spolu s tvojim online bff tvorite vacsinu komentarov celeho fora ta uraza? :smiley:

@Daaviid23 ignore list funguje dobre, len Honzik nefunguje dobre, lebo ma zo mna komplex a musi rozklikavat kazdy moj komentar. Hore som reagoval na hedgehoga, honzika som ani neoznacil, takze ten komentar nevidel, mal ho skryty. A napriek tomu ho rozklikol. :clown_face:

Už to funguje, občas jim vytuhne systém a uživatelé vidí jako by nebyli přihlášeni nebo co :open_mouth: :stuck_out_tongue_closed_eyes: Navíc já ho mám v paměti jako že nebyl zelenej , myslím růžovej ne? Se přelogoval mi neříkej.

Proč si to myslíš?

No všeobecně panuje naprosto poraženecká nálada, mnozí by určitě vsadili na těch 100% pro RB.
Proto vsadit na to, že RB nevyhraje 1/3 závodů, považuji za odvážnou tezi.

RB nevyhra vsetky preteky. Ak to nedokazali minuly rok, tak tento rok je to este menej pravdepodobne. Vacsiu sancu by mali mozno o rok, keby mali rovnaky naskok na zaciatku sezony a ostatne timy by vzdali sezonny vyvoj a sustredili by sa len na 2026.

Zaujimavejsia tipovacka podla mna je, ci Perez dokaze aspon v jednych pretekoch zdolat Verstappena (neratajme do toho preteky, v ktorych bude mat Max technicke problemy). :slight_smile: