Norris dáva fanúšikom nádej: Toto bol v podaní Red Bullu vrchol | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen v Bahrajne deklasoval konkurenciu. Fanúšikovia by však nemali prepadávať panike. Vyplýva to zo slov Landa Norrisa, ktorý súhlasí s názorom Maxa Verstappena, že v štartovom poli je to tesnejšie, než sa v sobotu zdalo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/145029/norris-dava-fanusikom-nadej-toto-bol-v-podani-red-bullu-vrchol

Je potřeba lidi motivovat aby se na to vůbec ještě někdo koukal :grin:

2 Likes

RB celkom fandim a mam aj Voyo ale vobec som to nesledoval, nemam chut na dalsie vitazstvo MV. Aj ked proti nemu nic nemam.

A není to smutný?

1 Like

nvm ci len ja som si vsimol, alebo si to namyslam, ale aj co sa tyka samotneho prenosu aj aktivity tu na fore vcera, tak to bolo nejake mrtve

No jo, nebýt toho Hornera, tak vlastně není co řešit :smile: . Ale nic nejde do nekonečna, já jsem ráda, že se už zase jede, a koukat se budu, i když vyhraje Max všechno. Ostatní aspoň až na výjimky nevypadají tak bezradně jako vloni na začátku sezóny.

3 Likes

Mám účet do F1TV na celý rok, koupí někdo? :smile:

1 Like

Já taky! :smiley:

3 Likes

Tahle éra je karma za takový jako jseš ty, kteří si stěžovali na éru 2009-2013. Proto je tahle éra po 2014 s výjimkou 2021 tak strašně na…nic. :face_with_raised_eyebrow:

1 Like

Ono taky podle mě nepomohlo, že se jel závod v neděli. Určitě bude nějaký procento lidí, kteří to misnuli kvůli tomu :smiley:

1 Like

No jasně, 2021 byl užasný rok, s užasným rozuzlením fakt. :clap: :woozy_face:

1 Like

Není pravda, 2014, 2015 dejme tomu nejak, ale jinak se ve předu alespoň mlatili kolegove, teď tam není nic

Tiez mam ten pocit, su to uz len zufale slova s cielom zaujat, nikto nie je zvedavy na to ze mozno niekto niekedy bude este bojovat o 1.miesto. F1 je oficialne mrtva min do roku 26.

1 Like

2015? jsi se upsal ne?

@spineIesssheep Ano, 2021 byl úžasný rok jaký tady dlouho nebyl a jen tak nebude. Škoda toho finále

Asi zabudol ako hneď na úvod v Bahrajne vytočili motory po safety care a spravili 3 sekundy za jedno kolo voči zvyšku :smiley:

2 Likes

Naděje umírá jako poslední.

Je pravda, že se mi ta stíhací jízda Hama docela líbila. :upside_down_face:

Letos zbývá jediná výzva a to dokáže RB, potažmo dokonce Max vyhrát všechny GP? Sezona bude definitivně končit po první prohře, stejně jako vloni po Singapůru.

Za mě vsázím stejně jako vloni, že RB nevyhraje všechny závody.

Bude zase jeden zrušen? :smile:

Proto jsem psal 2014, 2015 dejme tomu. Kluci, že vy si to ani nečtete?
Btw 2014 Bahrajn byl furt zajímavější, než letošní