Norris dal košom sociálnym sieťam: Strata času a energie | Magazín F1 - F1online.sk

Dokazes si predstavit, ze by na anonymnim foru si nekdo dal skutecne jmeno, fotku atd. Vsichni ti co pod rouskou anonymity se uz ted trefuji do jinych “uctu” by si na takovem smlsly. A proc? Protoze by nenesly nasledky, clovek by byl bezbranny. To mi neprijde zrovna “koser”.

Paklize clovek neni maso.chista tak sve ofiko udaje ma anonym server neda.

Dokažu.
Hogrovo jméno a fotka tu koluje pořád.
Nikdo se ho nezastal. Ba naopak. Urážky na vzhled atd.

Slysel jsem. Ale porad ne a ne na ni narazit😎

Rekl bych kdyby nepsal jak pise, tak se do nej nikdo navazet kvuli vzhledu nebude.

Ja foto nevidel a ani nemusim, staci mi jak pise , do kazdeho se navazi, sam si lajkuje vlastni komentare a vim ze dany clovek je “ukaz” co si leci komplexi pod rouskou anonymity.

3 Likes

2 Likes

Sama nevím, jestli by se mi chtělo vystupovat pod vlastním jménem, a to na mě není nic zajímavého a těžko by si o mně někdo něco zajímavého dohledal. Takže dokážu pochopit, že by to lidem mohlo z nejrůznějších důvodů vadit. Už třeba jenom proto, že si tady bezstarostně sdělujeme, kdo jede na závody i jinam na dovolenou atp., v tom by začala platit stejná pravidla opatrnosti jako jinde, kde člověk uvádí jméno. A to jenom co mě napadlo na první dobrou.

Jelikoz si podobny rocnik tak si urcite pamatujes jak soc site / chat mistosti zacinali. Musel si dat sve udaje jinak si si moc nepokecal, ponevadz ty nejlepsi skupiny byli uzavrene skupiny kam si se dostal az po “overeni”.
A ted nerikam, ze si preju, abych vsude musel uvadet sve jmeno ( i kdyz na FB to nikomu nevadi?:smirk:), ale ve skupine kde se lidi “znaji” nebo maji podobne smysleni by mi to nevadilo. Jen premyslim nahlas co by pomohlo k vycisteni eteru od urcitych “ exotu”.

Je to tezke…

PS: jo a kam, ze to jedete na dovolenou? :stuck_out_tongue_winking_eye:

velmi nebezpecne slovne spojenia tu hadzes…

Neřeknu :smile: ! A vůbec k tomuhle moc nemám co říct, protože tohle fórum je jediné, kam jsem se kdy zaregistrovala. Facebook ani nic podobného nemám. Mám ohledně vlastní prezentace ve veřejném prostoru určitou zábranu, tak snad nám bude ještě chvíli dopřáno si tady svobodně pokecat :slight_smile: .

3 Likes

Je to slozitejsi Josi. Jeden agresivni hlupak v hospode, sikanujici ostatni by taky mohl rict " nikdo vas nenuti sem chodit". Nase potreba byt ve spolecnosti, je dana geneticky, v tom moc “svobodni” nejsme. Holt jsme spolecensti tvorove.

Nicmene anonymita sebou nese urcitou “svobodu”.

Tady se ukazuje kdo je kdo. Protoze sami sobe si muzeme nalhavat co chceme, ale pokud se muzeme schovat, je paradoxne nejvic videt co jsme zac.

Nicmene je zajimave, ze se to tu postupne usazuje. A kdybychom byli dusledni v ignorovani tech, jejichz chovani se nam nelibi, bylo by tu celkem fajn.

Ano nekteri potizisti majici potrebu neustale utocit na ostatni by v tom neprestali. Ale myslim ze vetsina by za chvili s osobnimi utoky prestala. Pokud neni reakce, brzy zmizi i akce.

A ta anonymita v sobe skryva solidni ochranu, prave pred tou sikanou.

Ty mas vynikajici postrehy tykajici se F1. Dokonce jsem to slysel i od lidi, kteri to tu obcas ctou, ale aktivni tu nejsou. A musim rict, ze nekdy jsem i roztrpcen kdyz casteji zminuji tebe nez me. :grin:

Ale tvoje osobni mezilidske interakce uz tak dobre nemas. Tam se mylis, podle me, zasadne.

Takze ty jsi dokonaly priklad toho jak prospesna je anonymita. :wink:

V pohode chlapik se kterym bych sel na pokec na pivo, ale taky trochu sycak. Takovej slovenskej Max. :grin:

4 Likes

Technická - jak si tu můžu lajkovat vlastní příspěvky?
Jinak, ty tu píšeš o nějakém vystupování a potom tu začneš psát, že sdílet něčí info je ok, protože ty s tím člověkem máš problém? Není to náhodou problém tvůj? Takhle si měnit názory, jen protože máš problém s někým koho neznáš, neskutečný.
A ukaž mi to léčení komplexů, a jak se tu do všech navážím, na to si rád počkám.

1 Like

Honzí, radši koukej na hokej. :slightly_smiling_face:

Jasně Davide, takže je pohoda, když tu někdo do mě jede, to jsi potichu. Ale jakmile se ozvu, tak přijdeš zase, že já něco, není ti to fakt trapný?

Dobře, uznávám že hokej raději ne :smiley:

2 Likes

Ze bych preci udelal vyjimku a odpovedel na tu tvuji “technickou” , … no zkusime to … i kdyz vim jak to asi dopadne.

Takze , lajkovat vlastni prispevky muzes tak, ze si udela jiny ucet a das srdicko ( ale to samozrejme vis)
. Nepsal jsem, ze sdilet neci info je OK, ale > citace : ja foto nevidel a ani nemusim > . tzn , ze zadne nazory nemenim , jen ty se bud za
A) v nich nevyznas a to je v poradku, zadna tragedie , sme v pohode
B) zamerne vse prevracis zpusobem, ktery dela z dotycneho toho zleho nebo hloupeho a z tebe obet ci toho chytreho … a to je taky v poradku, zadna tragedie, kazdy mame nazor a demokracii , ale v pohode nejsme protoze se mi to nelibi a takovym lidem se rad vyhybam .
A nakonec co se tyka toho navazeni … staci rict jedine : je uplne jedno jestli clanek je o tom, ze boural Mercedes nebo Col prestupuje do Alpine atd … vetsina diskuzi skonci po 100 prispevcich tim ze nekdo vytahne Maxe a RB a na konci vlakna se s nekym dohadujes o jeho " nazoru " … porad dokola … Clovek si pak rika, jestli to mas zapotrebi . Nekdy i vyplodis rozumny komentar k F1, bohuzel prevazuje tvoje osobni zast vuci vetsine lidem na tomto foru … Muj nazor

a ted prosim … nechme to uz byt a pojdme bud fandit hokeji ci se bavit o F1 , nemam naladu ani chut s tebou resit jedno a to same dokola uz vice jak rok … diky a pohodovy vecer

EDIT … sorry za gramatiku a nesmysly, ale pisu to na mobilu a vnoucata mi skacou po nohach jak cvoci a nebavi me to vse prepisovat …

3 Likes

Já na to chci ještě zareagovat.

To si sice můžeš vytvořit další účet a lajkovat, ale já tu mám jeden účet celou dobu, takže téhle části a “obvinění” nerozumím.
Pardon, ale ty napíšeš, že fotku nepotřebuješ vidět a ani nemusíš a začneš s tím, že já můžu za x negativních věcí na foru. A napíšeš to v kontextu vystupování pod anonymitou nebo pod svojí realnou identitou, tak to vyzní minimálně dost blbě.

Já se tu nechci a nebudu hádat, ale tyhle obvinění a útoky si nech, pokud k tomu nemáš realný důvod a potvrzení, že tomu tak je.

Hezký zbytek večera

V podstate s tebou suhlasim, ten moj priklad s tymto forom bol mysleny inak.

Tu nikto nikoho nesikanuje len tak. Sme tu dospeli ludia a ohladom sikany vyplakava len najvacsi odpad, pritom sikanu dostava kvoli svojmu spravaniu a nikto mu tu nekaze byt, kludne moze odist a nikto ho sikanovat nebude. :slight_smile:

Toto je pravda len scasti. Je tu par cistokrvnych trollov, ktori v skutocnosti mozu byt uplne ini ako tu, a niektori si z toho obcas robime srandu a obcas tu piseme vazne. :slight_smile:

To je pravda. :+1:

Lenze kazdy sme iny. Niekto to ignoruje a niekto sa pohada, ked partia blbcov sa do neho neustale navaza.

Taketo pokusy tu uz boli. Bohuzial pri lobotomovi plati, ze cim dlhsie som ho ignoroval, tym viac sa utoky stupnovali a zintenzivnovali. Sam to mozes vidiet na sebe, ze si tu neustale spominany. Ale ano, da sa to ignorovat, keby chcem.

Jos je takato hviezda? :sweat_smile:

To len tu a je mi to uplne jedno, je to jedine online forum (alebo socialna siet), kde som aktivny a nieco komentujem. Povodny Jos sa sem registroval pre zabavu a vyvracanie bludov, ktore pisu niektori fanatici a aj sa mu to istu dobu darilo. Potom ale Honzici prekrocili ciaru, zacali urazat a chceli vojnu, a tak sa z vecnych faktickych komentarov o F1 stal krasny online vztah, ktory snowflake pussies Honzici nazyvaju sikana. No a po povodnom Josovi som to prebral ja. :grin:

Ale v realite som celkom iny ako tu. :smiley:

Som predsa Jos a Max je mojim dielom. :grin:

1 Like

Aj keby si to napisal, tak nic zle na tom nie je.

Zdielat verejne dostupne info, ktore clovek sam o sebe da na internet, na tom nie je nic zle.

Aj panici Honzici tu zdielaju fotky kadejakych dievcat, ktore tie dievcata daju dobrovolne na internet. Rovnaky pripad ako ked lobotom si da fotku na internet, potom ju niekto da sem. :slight_smile:

Zvysok velmi pekny komentar. :+1:

2 Likes

… bral jsem v tom kontextu, ze nekdo omylem da sve osobni udaje na verejny server ci to udela nekdo jiny bez jeho vedomi … v tom pripade si nemyslim, ze je dobre v tom pokracovat .

samozrejme paklize mluvime o tom, ze nekdo sam a dobrovolne toto udela ,pak plati, ze jak se do lesa vola …

ten hokej byl ale tragedie , ze ? … jeste, ze mame to Monako :sunglasses:

1 Like

Hokej bol fajn, no škoda, že ste Švédom pustili úvod a pomerne lacné góly.

Ale Dánsko predviedlo neuveriteľný hokej a výkon. To muselo potešiť každého diváka. :slight_smile:

Ty ses díval na oba hokeje najednou?
Nebo klasicky žvatláš? :smiley: