Norris dal košom sociálnym sieťam: Strata času a energie | Magazín F1 - F1online.sk

V posledných týždňoch sa zo sociálnych sietí vytratil Lando Norris. Britský pretekár bol až donedávna jedným z ich najintenzívnejších užívateľov medzi pilotmi Formuly 1, no teraz zmenil názor. Považuje ich za totálnu “stratu času a energie”.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/200563/norris-dal-kosom-socialnym-sietam-strata-casu-a-energie
1 Like

Výborně, víc není co dodat.

2 Likes

Socialne siete treba zrušiť a zakazat.
Bodka.

Super. Veď už bolo načase :slightly_smiling_face:

2 Likes

forum.f1online.sk je tiez socialna siet

6 Likes

:man_facepalming:

Keď autom niekto niekoho zrazí, tak je treba zrušiť autá?

Opäť raz je problémom všetko iné, len nie ľudia.

3 Likes

Socialne siete su dobre pre socky :smiley:

Nejde o sociální sítě jako takové. Spíš nechápu, proč by se veřejná osobnost, pravděpodobně i s nedostatkem volného času, měla osobně věnovat kdekomu a ještě k tomu se nechat urážet. Pro mě úplně nepochopitelné.

3 Likes

Ale ved ja nikde nepisem, ze Lando urobil nieco zle. K Landovi som sa vobec nevyjadroval.

Vyjadroval som sa len k Jozefovi, ktory ma podla mna velmi zly nazor, pretoze socialne siete su super vec a maju mnoho dobrych vyuziti (napriklad spojenie s ludmi, s ktorymi inak byt nemozeme). To, ze ich ludia vyuzivaju na to, aby niekoho urazali, je chyba ludi a nie chyba socialnych sieti.

A aby som sa vyjadril aj k Landovi, tak podla mna spravil dobre. Ak socialne siete nepotrebuje k tomu, aby si zvysoval svoj dosah a cisla a tym aj prijmi z nich, tak je to len dobre. A vzhladom k tomu, ze evidentne nezvlada kritiku a hejt tak dobre ako napriklad Max, ktory to ma uplne na haku, je to uz duplom pre neho dobre. :slight_smile:

9 Likes

Vždyť jo, to neměla být kritika, spíš jsem navazovala na příspěvky. Myslím, že čím víc lidí bude k sítím přistupovat podobným stylem, tj. že není ničí povinnost se tam prezentovat, tím líp. Pak bude větší šance, že budou využívané dobrým způsobem, ne k majetnickým urážkám v podstatě cizích lidí. Ale myslím, že nejsme ve sporu.

4 Likes

No tak konecne si Zak precetl co tu neustale pisu a nekdo promluvil Landovi do duse.

Oscar se ma na co tesit. Lando uz naznacil minuly vikend co v nem je. A tenhle? No bude to zajimave.

Fendim oboum. Trosku mene nez Maxovi, ale co uz. Dokonalej nejsem.

Kazdopadne jsem rad ze Lando vyrovnava skore.

2 Likes

No nevím, jestli tohle bude stačit… Ale je fajn, že si nechává narůst trochu tvrdší kůži. Ještě se naučit slušně posílat lidi do pr… a bude to dokonalé :smile: .

1 Like

I kdyz plne podporuji dane rozhodnuti ( sam nemam FB Insta atd) , nemuzu si pomoci, ale kdyby se Nor darilo tuto sezonu tak by ze socialnich siti neodchazel. Kdyz bylo kolem neho vse " ruzove" tak byl doslova posedly socialnimi sitemi a dopoval svoje ego prispevkama jak bude budouci mistr sveta. V momente kdy se karta obratila a uz cte i kritiku … tak najednou socialni site nepotrebuje ? …

Spis se mu zajida kritika neznamych trolu, ktere jeste pred nekolika mesici vnimal jako doping pro svoje sebevedomi - to bylo jeste za casu kdy kritiku bylo pomalu a vsichni mu posilali srdicka .

Neni to prvni ani posledni " hvezda " virtualniho sveta, ktera po " padu" z vysluni zacne prohlasovat, ze socialni site nejsou potreba …

2 Likes

To asi jo, je to celkem lidská reakce a žádná záhada. Spíš by bylo divné, kdyby na sítích z nějakého masochismu setrvával i přes situaci, kterou popisuješ. A pokud ho to dřív nabíjelo, tak toho taky logicky využíval. Proč by měl reagovat jinak.

1 Like

Naprosty souhlas. Je to jak to rikas, zustavat by byl naprosty masochismus… Nicmene fefove by bylo si to priznat a ne rict , ze socialni site jsou ztrata casu.

Socialni site byl vzdy a je virtualni svet, ktery se musi brat s rezervou . Zajimalo me co bude delat, az se mu zacne darit ( a ja verim ,ze to vse obrati a bude mistrem sveta) , zda li se opet navrati do sveta “platicich trolu” ci mu to dane presvedceni , ze to je ztrata casu zustane.

nu coz uvidime … :wink:

1 Like

Klidne i neslusne. :grin:

1 Like

Však on si to možná přiznal, ale nevidí důvod přiznávat to veřejně. A jestli se vrátí, tak se vrátí, proč ne. Vždyť to fakt není žádná povinnost, jenom jeho věc, u které si může užít ten luxus, že může dělat přesně co chce a veřejnosti to maximálně oznámit (a nebo taky ne). A já s ním úplně souhlasím :smile: .

A ne a ne a ne . Ja mu to zakazuji . Neee ja mu prikazuji … ze musi nadale trpet za to co si sam zpusobil :rofl: :stuck_out_tongue:

Kdyby tak vedel jakou ma ceskou faninku to by z “instace” nikdy neodchazel :grin:

jo jo … je to jak rikas, socialni site jsou od toho aby sis z toho bral co ty chces a zbytek ti muze byt u zadele … a jeste ti za to plati :+1:

1 Like

Já mám jenom v některých věcech strašně jednoduchý přístup. Musela jsem se to naučit, ale je to hrozně osvobozující - doporučuju všem :smile: .

1 Like

Napad schvalujem, netreba to so sietami prehanat. Aj ked si myslim, ze u Norrisa za tym nie je ziadne osvietenie ci tuzba odputat sa od toho. Skor si myslim, ze nedaval tu kritiku, co nanho urcite vsade vyskakovala.

Verim, ze mu to pomoze vratit sa spat do sedla