Norris dal košom sociálnym sieťam: Strata času a energie | Magazín F1 - F1online.sk

Ja mam pocit, ze od Australie Lando taha za kratsi koniec a Imola nebola vynimka. McLaren Piastriho totalne potopil. Norris by si inak neskrtol.

2 Likes

To asi ano. Ale Oscar primarne udelal chybu. To to cele spustilo.

Urcite to Landa povzbudilo. A na konci dne se pocitaji body.

A Lando utocil skvele.

1 Like

prehral suboj v prvej zakrute s momentalne najlepsim pilotom v poli. Ja az tak dramaticky tu jeho “chybu” nevidim. Dalo sa to urobit lepsie? Urcite ano. Lenze nebyt strategickeho zavahania zo strany McLarenu tak naskok na svojho najvacsieho supera v boji o titul natiahne o dalsie 3 body.

7 Likes

Myslim ze realita je uz takova ze kdyby se najednou vypla moznost vykecavani se na sitich, hodne lidi by zemrelo nebo se zblaznilo, nekde se holt frustrace ventilovat musi :thinking:

Ted nezertuji, opravdu vaznym problemem jsou politici, jejich pusobeni v mediich a na sitich, to se vymklo kontrole. Lidi se vzdycky mezi sebou nejak srovnaj, bohuzel politici media a site pretavila na zbrane.

1 Like

Se vsim souhlasim. Stejne jako plati, ze nebyt Landova utoku v prvnim kole na nejlepsiho pilota v poli, snizil by Lando v Miami naskok na sveho nejvetsiho rivala v poli o 7 bodu.

Mohl to tam Lando udelat lepe? Mohl. Ale ja tu Landovu “chybu” zase az tak dramaticky taky nevidim. Je to proste zavodeni. Kazdy tam dela chyby a v takto vyrovnanem poli to vetsinou konci nejakou vetsi, ci mensi ztratou.

Po Miami byl Lando dole, ted je, podle meho, na tom vyrazne lepe po psychicke strance.

Ale hadat se o to nebudu. Jen si proste myslim, ze Lando trosku vyrovnava skore. To je vse. Vse ukaze cas. Mozna ze uz tento tyden.

Edit. Zkratka a dobre. Landuv jezdecky projev se mi od zacatku moc nelibil a take jsem kritizoval jeho vyjadreni. Uz v Miami se to z meho pohledu zlepsilo, ale vyjadreni ne. Ted se mi to jak jezdi a predjizdi libi jeste vic a i jeho vyjadreni a v neposledni rade i rec tela.

1 Like

Ja vobec nemam pocit, ze by Lando v Imole vyrovnaval skore. Skor zahodil dalsie vitazstvo a aj pred timovym kolegom skoncil vdaka ovela lepsej strategii a aj tej povestnej davke stastia, inak by zase odchadzal len s tretim miestom.

to neviem posudit.

Vzdyt pisu, muj dojem. Tak se nechame prekvapit. Treba mas pravdu viz. vyse. Notabene nejsi sam kdo to tak vidi. Spousta komentatoru to vidi podobne.

I kdyz v zajmu sampionatu by bylo lepsi kdyby se pole, jak technikou, tak jezdecky co nejvic vyrovnalo.

1 Like

Toto je presne argumentacia obhajcov sieti.
Nie, ja tvrdim ze anonymne prispievanie je zle a siete anonymneho charakteru treba zrusit.
Prispievat by som povolil tak ako vo fyzickom svete, ze ludia Ta vidia, kto a co hovori.
Prispievat pod oficialnom prihlaseni ze osobne ID a to tak, aby sa autor prispevku mohol bez problemov vystopovat.

1 Like

Podstatna otazka je preco by si chcel stopovat autora prispevkov. Ja som sice presvedceny, ze ty mas uslachtile umysly, ale vieme ako to vo svete chodi.

BTW vystopovat sa da aj teraz.

2 Likes

Tak to už je iný pohľad a tu sa zhodneme. :+1:

Ja som reagoval na to, že siete ako také treba zrušiť a to je podľa mňa blbosť. Sociálne siete sú dobrá vec.

1 Like

Tu sa shodneme, ale vytvoříš si tu 6 anonymních účtů :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Socialni site jsou oblibene lidmi co trpi osamocenim, vetsinou zabava pro silne a-socialni typy, bezny clovek je nevyhledava. 6 -10 nicku jednoho cloveka na jednom foru je dost mimo. Je jasny ze cim vice nicku tim vice banu.

Sociálne siete sú ďalší dobrý nápad, myšlienka, ktorej realizácia zlyhala kvôli ľuďom

To je otázka. Sociální sítě mají určitě dobré využití a stinné stránky, jako je třeba přemíra promarněného času, zneužívání k šikaně atd. můžou být i otázkou času, než se lidi nasytí a přestanou se na sítích tolik realizovat. K tomu můžou pomoct i podobná rozhodnutí, když se třeba víc veřejně známých osobností od sítí odpoutá a dá to na vědomí. Já jsem optimista a věřím ve zdravé lidské jádro :smile: .

Naprosty souhlas. Bylo by zahadno videt jak by nekteri byli v soku z nasledku jejich “ vyjadrovani”. Pod rouskou anonymity je kazdy hrdina a hov.adko. Uz jsem videl na nekterych forech povolen chat jen overenym uzivatelum. Myslim si, ze se toho dockame brzy i u nas. Socialni toxicita a virtualni agresivita je metla teto doby.

Kez by to tak bylo, bohuzel publicita = popularita= penizky. A ty nikdy nesmrdi. Proto spousta “ znamych “ tvari vystupuji proti zneuzivani socialnich siti a pak potajmu posilaji fotecky a prispevky ze sveho osobniho zivota, aby dostali srdicka a penizky z reklam/ sledovanosti.

Jak uz jsem psal jinde. Je potreba zavest overene ucty, zrusit anonymitu prispevatelu a to by se pak lepe dychalo. Nu uvidime…

Na jednu stranu je zlá beztrestná anonymita, ale na druhú stranu nikto nikoho nenúti byť na sociálnych sieťach.

Nemyslím to teraz na verejne známe osoby ako športovci, tí budú komentovaní vždy, aj keby sami nemali sociálne siete, ale narážam na rôzne woke pussies.

Aj na tomto fóre nájdeme prípady vyplakávania, že niekto niekoho šikanuje, ale kto tu núti byť tú “šikanovanú” stranu? :grin:

1 Like

Ano i ne. Souhlasim, ze to je dobrovolne. Ale to je i prochazka v parku. A tam taky nepotrebujes, aby si slapal po odpacich a bal se, ze slapnes do “ psiho” hovinka. Ja jsem pro zachovani slusnosti a nejakeho socialniho standartu. I za predpokladu, ze to je anonymni a dobrovolne.

Duvod proc SK online ctou desetitisice lidi, ale chatuje jen hrstka je i prave ta, ze nekteri tady se chovaji jak …. Vsak vime.

Ted me napadlo, ze by mozna pomohlo, kdyby dane chat skupiny dohlizeli moderatori, ale to pak zase smrdi cenzurou atd…. Je to proste skoda. Socialni site byla jedna skvela myslenka. Pak se ale projevila lidska podstata….

Uz se tesim na AI :smirk:

Však si dej jméno a fotku.
Můžeš být průkopce.

Žel jsi taky anonymní. :frowning:

1 Like