Norris cíti hrozbu zo strany Mercedesu: Mali by sme však byť najrýchlejší | Magazín F1 - F1online.sk

Ak Lando Norris v sobotu dokáže odstrániť početné chyby z piatka, v kvalifikácii sa mu zrejme nikto nevyrovná. Pohroziť by mu vraj mohol najmä Mercedes, no podľa britského jazdca má McLaren všetko vo svojich rukách — a najmä v garáži najrýchlejší monopost.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193270/norris-citi-hrozbu-zo-strany-mercedesu-mali-by-sme-vsak-byt-najrychlejsi

Dufame v silny dazd a bitku medzi Verstappenom a Russellom. :cloud_with_rain:

Jako jo, Mercedes na mě působí že celkem chytaj půdu pod nahama a pomalu ale jistě se tam dostávaj.

2 Likes

@Kiks preco mal Antonelli taku stratu?

(vazne sa pytam, snad cely trening ho nebolo vidiet v prenose)

Dážď už bol a nebyť SC, Maxik si ani neťukne. :herb:

Pretože Antonelli nechodí do tréningov rozbiť auto.

A v 1 tréningu si normálny človek čo na danej trati nikdy nebol skúša trať. Bude si testovať prejazdy, brzdy atď atď.

Antonelli nepotrebuje heroické výkony v 1 ani 2 tréningu.

Ešte ani v 1 VC zatiaľ nejazdil piatok nijak extrémne rýchlo.

V 2 tréningu oba Mercedesy prakticky nejazdili pre red flags.

1 Like

Myslis v Australii, kde akonahle zacalo prsat, tak dobehol oba McLareny? :clown_face:

No Max ne no. Za to si malem tukli Lando s Oscarem. Akorat na to misto sklenicek se sampusem malem pouzili svoje kary. :grin::wink:

Ty fakt nie si schopna normalne odpovedat?

Normalne som sa pytal. V 1. treningu stratil 6 desatin a v druhom vyse sekundu, tak som chcel vediet dovod, ci mali iny program alebo len skratka neposkladal dobre kolo alebo co.

Nikto nechodi rozbit auto do treningu, ale tak isto v rozumnej miere piloti hladaju limity a sekundovy rozdiel je dost, no moze byt sposobeny hocicim, tak som chcel vediet cim to bolo.

Ved ti normálne odpovedám

1 Like

Toto mi nepride ako normalna odpoved, trosku uber z tej agresivnej obrany Antonelliho, ja som sa normalne slusne pytal na dovod. :slight_smile:

V treningoch skusa a testuje kazdy, len som chcel vediet, ci sa mu nepodarilo poskladat rychle kolo alebo je ta strata na Russella (tych 6 desatin) zatial realna (samozrejme ratam s tym, ze v 3. treningu to moze klesnut a priblizi sa mu).

A to mám ja ako vedieť ?

Čo ja sedím na boxovom múriku?

Navyše ti to normálne hovorím, že asi ide hlavne na to aby to hneď nerozbil, ale aby nazbieral data

Nemyslim ale,že je reálna

2 Likes

Vsak mas info z boxov, nie? :smiley:

Myslel som, ze ci si nesledovala jeho onboardy, ci nespravil chyby v rychlych pokusoch alebo ci nemal iny program ako Russell.

Asi souhlas s @Kiks, ma podle me pravdu. V tech trenincich nebude riskovat. A hlavne mladej urcite vi jak tam ostatni novacci horej.

Musim rict ze drive of the day bych mu za minulej zavod nedal, ale libi se mi moc.

Jeho prvni jizda byla bouracka a to mel zalozeno na super rychle kolo. Myslim ze Toto ho drzi hodne zpatky. A dela dobre.

1 Like

Ja chapem, ze tam nejde na hrane, ale to nikto. Len som cakal stratu tak 3-4 desatiny, tak ci je az tak opatrny alebo tam boli nejake chybicky v rychlych pokusoch.

Chcem ho dat na tiket na postup do Q3, tak snad zaberie a bude tak do tych 3 desatin od Russella. :smiley:

No hochu, opatrne s tim. Mercedes je na jedno kolo taky takova bestie. Ne jako RBR, ale nic snadneho to asi neni. Russell to treba dava, ale to je kvalifikant jak vino. Minulej rok ty kvaldy nezvladal ani Hamilton.

Sila Merglu je v zavode. Ale delej jak myslis. Ty jsi urcite lepsi tipar nez ja. :+1:

1 Like

Ved preto som sa pytal na tu stratu, ze som si tym neni isty. :smiley:

Ale Tsunodovi stavkove nejako velmi veria, tak asi skusim ist proti prudu, ze Yuki nepostupi do Q3.

No ty jsi sef, ale na tomhle se shodneme. :grin:

1 Like

:joy::joy::joy::joy::joy: horšie ako MERC v minulej ére

3 Likes

Oni majú dobrý matroš…ozaj ešte lepší díler ako u Tota

2 Likes