Norris cíti hrozbu zo strany Mercedesu: Mali by sme však byť najrýchlejší | Magazín F1 - F1online.sk

Akože Toto je oproti Zakovi amatér. Fakt nemusím kvôli Zakovi McL. Zlatý Ron Dennis.

2 Likes

Ja som videl, ako v tom počasí Lando odštartoval s prehľadom, ako dokázal udržať prvé miesto po reštarte za SC a ako si udržal vedenie v počasí, kde sa priveľmi favorizoval Verstapen. A nakoniec aj vyhral. A to aj napriek tým problémom, ktoré pokazili závod Piastrimu.
Áno teraz začni trepať tie reči o dominantnom monoposte a o tom, ako Max minimalizovalškody.
Čo tak napísať, aký skvelý podiel na vyťazstve mal hlavne Lando, ktorý dokázal za sebou udržat nadprirodzene talentovaného Verstapena v mokrých podmienkach ? A keby mal Lando Maxov RB, vyhral by s polminútovým rozdielom :wink:

A potom ked zacalo prsat a podmienky boli najtazsie, lebo piloti boli na slickoch, si bol na wcku, ked si to nevidel? :sweat_smile:

Dokazal udrzat len tak tak. Aj napriek chybam mal o tolko lepsi monopost, ze to na vyhru stacilo.

Ak sa bavime o Australii, tak toto priznali aj najvernejsi hejteri Maxa, ze McLaren bol v inej lige, ostal si sam.

:eyes:

Keby mal Lando Maxov RB, tak je mozne, ze uz sedi v Racing Bulls. :grin:

2 Likes

Tak sme sa nedozvedeli nič nové. Zase len zosmiešňovanie a otrepaná veta o dominantnom monoposte.
Vraví sa, že v daždi sa mažú výkonnostné rozdiely monopostov a ukáže sa pravá rýchlosť jazdca.
Vraví sa, že Ver je kráľ v daždi, lebo v brazílii mal najrýchlejší monopost a všeykých obehol. Presne, ako Ham v 21 a za sucha, kde idú všetci naplno. V daždi jazdia mnohí pod svoje maximum.
Tak kto predviedol lepší závod ? Ano nemusíš odpovedať. Samozrejme maxík, lebo on to dokázal sám a Hamilton mal na to dominantný monopost :face_with_hand_over_mouth:
Čiže keď Lando vyhrá, má nadpriemerne rýchlymonopost. Keď prehrá, nevie jazdiť.
U maxa ? Keď vyhrá, je to jeho talent, keď prehrá súper mal dominantný monopost.
Debata s tebou vždy na úrovni. :zzz:

Sak tu toto pisete cele roky o Verstappenovi … ty si budto tretotriedny troll alebo mas naozaj nejaky vadny ventil chlape ( aj ked asi skor chlapce)

2 Likes

Ale tfuj ježku, nevyvolávej tu spory

Ake spory? Ved to je pravda

1 Like

Nevím, jestli tohle tady někdo psal, možná jo. Každopádně jestli narážíš na ty, co tu diskutují častěji (třeba mě), tak jsem tohle nepsal. Že je to monopostem, to jenom, aby tady ta generalizace nezačínala nabírat na obrátkách.
A jenom jsem ukázal na to, že když někdo takhle upozornil fanoušky Maxe/RBR, tak naopak přišlo to, že tu vyvolávají spory, a nekazují na to, co tu kdo psal.

1 Like

Zrovna na teba som nenarazal, skor na vsetkych Coulthardov a SpicyHornyGals atd

To ma napr aj udivuje kde su ti warriori za rovnopravnost fandenia teraz ked sa tu od tychto individui pisu denno denne tie iste fantasmagorie na Verstappena …

Uz len @Jos_Is_Back ma nejaku mieru trpezlivosti, ked sa s nimi bavi

1 Like

Vždycky se tací najdou, to tu bohužel nevyselektuješ. Nejlepší je ignorovat, protože na tom stejně nikdy nic nezměníš

Coulthard ma nedávno prestal baviť, tam to vždy chcem dotiahnuť len po Silverstone 21 a tento mozgonaut je ešte slabší, ten ma prestal baviť ešte rýchlejšie. Odpovedal si mu za mňa, ďakujem. :slight_smile:

2 Likes

Písať o niekom, že je mozgovo slabšie znie od teba celkom úsmevne. :grin:

1 Like

Usmevne vyznel tento tvoj komentar, kedze si ani pomerne jednoduchu vetu nepochopil. Nikde tam nie je napisane, ze je mozgovo slabsi, ale ze je slabsi ako Coulthard v tom zmysle, ze ma prestal bavit este rychlejsie.

Nemas zac.

2 Likes