Norris by chcel vylepšiť komfort pri jazde: Trápi ma chrbát | Magazín F1 - F1online.sk

A předtréninkovku - preworkout, dáváš?

Jinak já kreatin vždycky beru společně s proteinem po tréninku, přihodím to do shakeru s proteinem :smiley:

Pred cvičením v posilovni si nezvyknem dávať nič. Po cvičení si zamiešam ochutený protein v prášku s mliekom (s vodou je to efektívnejšie, ale s mliekom mi to chutí viac). Nie som profi športovec, ale podľa možnosti sa snažím hýbať, aby som tým kompenzoval prácu pri PC. Proteinový nápoj si podľa možnosti zvyknem dať aj po lyžovačke, plávaní, turistike, bicykli alebo tréningu thajského boxu, teda po zvýšenej fyzickej aktivite na doplnenie látok v tele. S kreatínom nemám skúsenosti.

2 Likes

Děkuji za velmi obsáhlou a hodnotnou odpověď. Rozumím. V práci také sedím u počítače a jít pak do fitka nebo bojový sport, je pro mě takový relax a uvolnění :+1:

1 Like

Sedavú prácu je dobré kombinovať s pohybom, ako aj píšeš. Z vlastnej skúsenosti viem, že pri ako tak pravidelnom cvičení vo fitku alebo iných fyzických aktivitách sa minimalizuje vytváranie svalových spazmov, človek má viac energie, je uvoľnenejší, sústredenejší atď.

1 Like

Jsem včera zeťákovi pomáhal s nějakou práci téměř do půlnoci a dnes vůbec necítím, že by se mé tělo tvářilo uvolněně. :grin:

1 Like

Tak to je jasné žejo, tvé tělo ti takové ponocování a ještě pracování do noci, dá další den vždycky těžce sežrat, a co teprve, když už to tělo není nejmladší :smiley:

Ale už musím vylézt z pelechu, tak jdu uvolňovat kyselinu mléčnou ze svalové hmoty. :baby_bottle:

není jak tobě, šup šup a ven, je tam dnes hezky :stuck_out_tongue:

Včera mi přišlo sypaní, když jsem zdravě snídal. :grin:

Hezky tam je, ale pro dnešek už stačilo. Všechny dnešní plánované záležitosti jsem už splnil. :wink:

Jen se přiznej, že jsi snídal hned po ránu a na lačný žaludek. :grin: