Norris a Leclerc reagujú na Verstappena: Mal by sa dať na komédiu! | Magazín F1 - F1online.sk

Řekl bych, že tihle dva chlapíci to shrnuli naprosto přesně.

Je mi jasné, že tu bude někdo zpochybňovat jejich odbornost, já taky beru Eiseleho jako hobíka, ale Král navzdory tomu, že toho moc zatím nedokázal, tak toho ví o F1 asi nejvíc široko daleko a násobně víc než my všichni tady dohromady.

Max je king, nejchytřejší, nejkrásnější, nejrychlejší a hlavně nejvíc cool borec.
Lewis má u mě taky minimálně jedno pozitivní nej.
Ostatní se musí ještě hodně učit.

Je úplně jedno komu fandíme.

https://vm.tiktok.com/ZNe3CJMgD/

1 Like

No, jestli je tvojí modlou Max v životě, tak šťastnej chlap můžeš bejt, když si ho-níš nad někým, kdo ani neví, že existuješ

Mna napriklad viac zaujima praca s podlahou a tym co sa deje pod autom ako tieto polobulvarne veci pre mainstream. Ako a kde sa posunul s podlahou Williams, preco sa zmenil Red Bull uplne radikalne oproti zaciatku roku a pod.

Což o to, rozebírat tyhle záležitosti by bylo určitě přínosnější. Ovšem co si budeme povídat, záleží na většinové cílové skupině, na kterou se novináři obracejí, a s rozmachem obliby F1 naskočila především skupina, kterou zajímají spíš bulvární vztahové záležitosti než odborné články, to je zákonité. Nikdy nebude masa odborníků. Ergo kladívko, měli bychom k těmhle zprávám přistupovat s tím vědomím a s rezervou (a odborné články hledat pod čarou :smile: ).

Neviem co je na tom take hrozne. Alonso tiez kedysi ked jazdil vo Ferrari machroval, ze s Lotusom by titul vyhral. Tusim narazal na sezonu 2012

6 Likes

Já když se občas na tímhle rozčílím, tak si říkám, že i novináři potřebují něco jíst.
Nehledě na to, že existují weby, kde toho bulváru je o dost méně (tím nechci nic naznačovat :slightly_smiling_face: )

4 Likes

Aj Norris tento rok v McLarene mohol ziskat titul…

2 Likes

Dobrej postřeh.
Ale na to ti odpoví, že u Alonsa by to byla ale pravda. Jistojistě :smile:

4 Likes

Už tu zase frčí “Ach ta média?” :smile: Jen tak dál :sunglasses:

2 Likes

No jo Dejve, to jsou ty média, který ti nedají spát co?

2 Likes

Nebuď kyselej a buď jako Alonso :stuck_out_tongue:

8 Likes

Jsem si nevšiml, že by někdo zpochybňoval Maxovi výkony. Ta tvoje nová parta na tebe má špatnej vliv, už ani nevnímáš, kdo co reálně píše

2 Likes

Max se chvástal do médií na úkor jiných a teď jsou média ti zlý :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

No jistě, k Maxovi máte zdravě neutrální přístup. Až na to, že při každé příležitosti do něj rejpete/kritizujete. A když příležitost není, tak si něco vymyslíte, třeba jako to že musí přestoupit jinam abych echt přesvědčil, protože v RB je přeci moc protěžovány a bla bla :stuck_out_tongue:

8 Likes

Být Leclerc v letošním RedBullu, tak má titul nejpozději do Brazílie, ale spíše by to stihl už v Baku :smile:

2 Likes

Víte, co to je?

mistr

3 Likes

Já vím, já vím, to je nějaká statistika :smiley:

3 Likes

Zrovna Leclerc jo? :thinking: :smile:

Nějaká statistika co vymyslel fanoušek Lewise? :smile:

1 Like

Tyhle pohádkové kdyby vždy byly, ale že s nima začne chodit ten kdo získal titul, to je prostě novinka :smile:

2 Likes