Norris a Leclerc reagujú na Verstappena: Mal by sa dať na komédiu! | Magazín F1 - F1online.sk

No, jestli je tvojí modlou Max v životě, tak šťastnej chlap můžeš bejt, když si ho-níš nad někým, kdo ani neví, že existuješ

Mna napriklad viac zaujima praca s podlahou a tym co sa deje pod autom ako tieto polobulvarne veci pre mainstream. Ako a kde sa posunul s podlahou Williams, preco sa zmenil Red Bull uplne radikalne oproti zaciatku roku a pod.

Což o to, rozebírat tyhle záležitosti by bylo určitě přínosnější. Ovšem co si budeme povídat, záleží na většinové cílové skupině, na kterou se novináři obracejí, a s rozmachem obliby F1 naskočila především skupina, kterou zajímají spíš bulvární vztahové záležitosti než odborné články, to je zákonité. Nikdy nebude masa odborníků. Ergo kladívko, měli bychom k těmhle zprávám přistupovat s tím vědomím a s rezervou (a odborné články hledat pod čarou :smile: ).

Neviem co je na tom take hrozne. Alonso tiez kedysi ked jazdil vo Ferrari machroval, ze s Lotusom by titul vyhral. Tusim narazal na sezonu 2012

6 Likes

Já když se občas na tímhle rozčílím, tak si říkám, že i novináři potřebují něco jíst.
Nehledě na to, že existují weby, kde toho bulváru je o dost méně (tím nechci nic naznačovat :slightly_smiling_face: )

4 Likes

Aj Norris tento rok v McLarene mohol ziskat titul…

2 Likes

Dobrej postřeh.
Ale na to ti odpoví, že u Alonsa by to byla ale pravda. Jistojistě :smile:

4 Likes

Už tu zase frčí “Ach ta média?” :smile: Jen tak dál :sunglasses:

2 Likes

No jo Dejve, to jsou ty média, který ti nedají spát co?

2 Likes

Nebuď kyselej a buď jako Alonso :stuck_out_tongue:

8 Likes

Jsem si nevšiml, že by někdo zpochybňoval Maxovi výkony. Ta tvoje nová parta na tebe má špatnej vliv, už ani nevnímáš, kdo co reálně píše

2 Likes

Max se chvástal do médií na úkor jiných a teď jsou média ti zlý :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

No jistě, k Maxovi máte zdravě neutrální přístup. Až na to, že při každé příležitosti do něj rejpete/kritizujete. A když příležitost není, tak si něco vymyslíte, třeba jako to že musí přestoupit jinam abych echt přesvědčil, protože v RB je přeci moc protěžovány a bla bla :stuck_out_tongue:

8 Likes

Být Leclerc v letošním RedBullu, tak má titul nejpozději do Brazílie, ale spíše by to stihl už v Baku :smile:

2 Likes

Víte, co to je?

mistr

3 Likes

Já vím, já vím, to je nějaká statistika :smiley:

3 Likes

Zrovna Leclerc jo? :thinking: :smile:

Nějaká statistika co vymyslel fanoušek Lewise? :smile:

1 Like

Tyhle pohádkové kdyby vždy byly, ale že s nima začne chodit ten kdo získal titul, to je prostě novinka :smile:

2 Likes

Raději bys měl pozvat svou Karolínku na večeři, potkal jsem ji v Palladiu, vypadala celkem smutně

2 Likes