Norris a Leclerc reagujú na Verstappena: Mal by sa dať na komédiu! | Magazín F1 - F1online.sk

Klasika. Namysleny parchant. Drze a nevychovane decko. Crash v plnej parade. :-1:

1 Like

Vyhrávať, ale aj prehrávať so cťou treba vedieť. Klaun Verstappen nevie ani jedno.

4 Likes

Ale bóže, vždyť jde pořád o jedno stejné vyjádření po závodě, a reakce taky nemusí být míněné nijak konfrontačně. Jenom se z toho novináři snaží vydojit co se dá.

3 Likes

A nakoniec to od niektorých fanúšikov ako sa hovorí schytajú novinári a to len pre to, že sa pýtajú a následne informujú svojich čitateľov…

4 Likes

Maximus Biggus Dickus by vyhral aj v Trabante.To je všeobecne známe.On je najlepší zo všetkých svetov🤪

Pozri štatistika hovorí, že je medzi 6 najúspešnejšími pilotmi histórie. Spolu s legendami Michael Lewis Juan Alain Sebastian. To nie je náhoda. Každý z nich je výnimočný. Samozrejme ako každý mal aj šťastie aj vlasné majstrovstvo. Ako každý má aj svoje zlé aj dobré stránky.
Sme fanúšikovia športu. Každý to vidí svojimi očami. Tešíme sa, keď vyhrá náš obľúbený. Také zhodnotenie titulov ako si dal sa dá napísať ku hocikomu inému. Označiť tento rok ako bieda a šťastie? Jazdil zarovno s Landom teda momentálne 2. najlepším. Keď jazdil dominantne je to nanič. Keď jazdí s konkurenciou je to nanič. Všetci piloti aj tímy zažijú aj horšie časy. No a čo? Veď je to šport, má nám to robiť radosť.
Spomeniem len 7 násobných. Michael v Mercedese a Lewis od 2022. Keby si videl iba tieto etapy ich kariéry, nikdy by si nepovedal, že sú to tí najlepší. A predsa je to tak. Veď to by bola neúcta k ich výkonom povedať, že to bolo šťastie.

3 Likes

Kolik titulu maji dohromady norrisova s leclerkem? (:

1 Like

Neni zajimavy, ze najednou se body udelujou za celou sezonu, ale v roce 2021 tomu tak nebylo? :grin:

4 Likes

Dari sa im skvelo

2 Likes

Účel to splnilo. Kluci si můžou ulevit od svých mentálních komplexů společně
image

6 Likes

So mnou to nic neurobi, ja som stastny chlap snad po vsetkych strankach. Nejaky chudak, ktory je neuspesny snad vo vsetkych aspektoch a je hanbou svojich rodicov, ma nemoze rozhodit.

Si predstav, ze mas pred 30kou a tvoj najvacsi uspech je to, ze mas jedneho online kamarat, ktory je uplna luza. Myslis si, ze by ta niekto bral vazne? :smiley:

2 Likes

Přesně tohle je osvědčený způsob, který novináři používají: “Slyšel jste, co řekl? Co tomu říkáte?”, a hned to otočit zpátky “Co říkáte na tu reakci, myslíte, že je na místě?”. Takhle se dá jedna věta využívat takřka donekonečna, pokud jsou účastníci ochotní to komentovat nebo než se objeví něco dalšího :slight_smile: .

3 Likes

Boli to? :clown_face:

image

7 Likes

Michael Schumacher po teste F412T2 povedal to iste.
Ze v tom aute by sa stal majster skôr ako v Benettone.
Nikto sa mu nevysmieval pokial si pamatam.
Max mal pravdu, v McLarene by bral titul tento rok tiez.
Takisto ako Lewis vo ferrari 2018.

2 Likes

Poviem to tak, slova znesu ale treba skutky. V RB ma taku bavlnku jak nikde, takze az bude mat vobec odvahu na to opusit RB a bude mat v inom time rovnocenneho kolegu, ktory nebude uz dopredu dvojka a az ked potom vyhra taky titul tak bude mat moje plne uznanie. Zatial mu neverim, ze by do toho isiel.

2 Likes

Ked mal v teame rovnocenneho kolegu (Sainz a Ricciardo) tak Max nikam neodisiel. To ze jeho teamovi kolegovia nevedia s tym autom jazdit, za to moze alebo nemoze Max ? Neviem ci si spominas, Schumacher nechal svoje majstrovske skvele auto na rok 1996 Bergerovi a Alesimu. Furt sa stazovali ze sa s tym neda jazdit, bla, bla … nevyhrali s nim ani jedine preteky !

5 Likes

Před x léty mi chodily do mailu články z jiných webů. V té době vycházely na zeleném webu tak dva až tři články za celý den, ale mi jich chodilo 10x více. To co mi chodilo byla placená služba Motorelaxu, který už dnes neexistuje. Z těch článků redaktoři čerpají pro své weby a pak je zveřejňují jako své výtvory. Myslím, že dnes by mi těch článků chodilo několik stovek, takže nebuďme překvapení, že se mnoho situací neustále opakuje.

Tak hlavne at ti to vydrzi. :grinning::+1:

2 Likes

To je jedna věc, že se takhle tvoří články, co taky pořád psát nového. Já narážím na aktivní provokování dalších kontroverzí, které s využitím určitého potenciálně kontroverzního výroku takhle novináři dělají, ale to je stará věc.

1 Like

Často se jedná o rozhovor z jednoho zdroje, ale přejde tolika překládači a rukama různých redaktorů, že když se dostane až sem, tak z původního rozhovoru je zcela nové téma. Prostě přirozená recyklace.

1 Like