Norris a Leclerc reagujú na Verstappena: Mal by sa dať na komédiu! | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen tvrdí, že by získal titul nielen v Red Bulle, ale aj v McLarene a Ferrari; Lando Norris je zas toho názoru, že v McLarene by nevyhral ani Verstappen. Holandský pretekár bol vo Vegas v povznesenej nálade a volil silné slová, ktoré sa, prirodzene, nestretli s veľkým pochopením jeho súperov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/181083/norris-a-leclerc-reaguju-na-verstappena-mal-by-sa-dat-na-komediu

Silna slova, ale pokud by Max nejezdil tak je pravda že o titul by jelo spíš Ferrari a McLaren. Než druhý jezdec Redbullu. Takže teoreticky pokud by jezdil za jednu z těchto stáji je více než pravděpodobné, že by alespoň o titul jel.

Max tymto nahneval/urazil nie len Red Bullakov, ludi co tam robia a snazia sa odovzdat maximum, ale samozrejme aj jazdcov Ferrari a Mclarenu - vy nuly, mate lepsie auto a predsa som vyhral ja. Ok, kazdy vidi, ze je nadpriemerny a urcite je medzi Top jazdcami, minimalne za posledne roky, ale taketo veci su uuuuuplne zbytocne, nahananie ega po tom co vyhras titul…? Naco, naco.

8 Likes

Tak urcite tam boli emocie , ale ak to rozmenime na drobne , tak RB bol v tomto roku najlepsi monopost . Tabulka v PK je trocha zavadzajuca , lebo kym Ferrari a McLaren maju dvoch vyrovnanych jazdcov , ktori ±zbierali rovnako bodov, v RB mali len jedneho jazdca .Ak by jalovy Per ziskal co i len polovicu bodov , co ziskal Max , tak by suverejne ovladli aj PK a bolo by jasne , kto mal pocas sezony najlepsi monopost .

5 Likes

Uvidíme ďalší rok. Red Bull dostane na zadok, motor Fordu bude stáť za prd a Maxík radšej utečie do WEC. Stačilo vidieť Maďarsko ako mal penu pri ústach. On nieje taký bojovník. :+1:

6 Likes

Red Bull je jeden velkej bizzar.

3 Likes

maxo neutecie, musi dat dole Hamiltona. Skor neodide, kym nebude mat viac titulov… Len to nemusi byt v redbulle, 26,27 sa ukaze aky loajalny je (nieje).

3 Likes

Keď sa nebude dariť a v priebehu roka zistí, že motor bude zlý, tak si myslím že do 2026 ani nenastúpí. V priebehu roka už budú presakovať informácie kto na tom ako je. Keďže sa tam všetci veľmi dobre poznajú.

4 Likes

Max tim samozrejme nikoho neurazil, on vlastne rekl to, co rika treba sam Lando Napríklad keby nebol žiadny Red Bull a keby nebol Max v Red Bulle, dokonca aj ja by som mohol vyhrať. Viem, čo dokáže Max).

Jinymi slovy pokud bez Maxe v RBR mohl titul vyhrat Lando, tak proc by ho sam Max, ktery by logicky sam sebe v RBR nemel, nemohl vyhrat titul v McLarenu? Nebo chce Lando rict, ze on je jediny, kdo by bez Maxe v RBR vyhral v McLarenu titul? Jak se to potom lisi od toho co rika Max?

Ale samozrejme odpovedi Landa i Charlese jsou naprosto v poradku. A je pravda, ze Max jako vitez by mel projevit vic nadhledu. Jak se rika “slava vitezum, cest porazenym”. Max ma slavu, porazenym by mel vzdat cest. Nemuze mit vsechno.

1 Like

Nemuseli jsme čekat dlouho, aby fanatici Maxe omlouvali jeho aroganci a shazování soupeřů i vlastního týmu v jednom.
Ale jasné, bylo vidět, jak v druhým nejrychlejším monopostu nemá problémy, jen sundal Landa, Hama a pak pár pokusů sundat Landa znovu🤢

5 Likes

Nehnevajte sa ale je absolutne mimo vobec otvarat temu, ci ze ferrari malo na jazdecky titul… body sa udeluju cely rok nie len za poslesnu tretiju sezony a v prvych dvoch tretinach bolo ferrari konkurencieschopne len na 2 specifickych tratiach monako a australia, inde boli bez sance… v podstate az do monzy bez naroku na vyhru… v boji o konstrukterov su vdaka tomu ze ako jedini z top 3 teamov maju dvoch konzistentne spickovych jazdcov, piastri ma zatial len obcasne zablesky

2 Likes

Max je len uprimny a povie nahlas to, co si mysli a co si myslia aj ostatni. :slight_smile:

A v McLarene by nielenze Max pravdepodobne ziskal titul, ale dost mozno aj Leclerc alebo Russell.

2 Likes

Jj, po prvních 3 závodech by Max odmítal jezdit dál a házel by sebou o zem, jak je tým neschopnej, kdyby jezdil za McL.

3 Likes

Ty to zase schytas. Jeste ze ses mladej a odolnej. :grin:

4 Likes

Ale no tak, rozoberate tu slova cloveka co prave vyhral 4.titul a mal uz minimalne 2 promile. Netreba v nich hladat ziadnu osvetu.

Komický je spíše Lando, ale OK. Max je Max, diplomacie na úrovni Přece nebudu něco předstírat. Max musí přežít jen sám sebe, důkazní břemeno je na Landovi a Charlesovi. Uvidíme příští rok.

Ono co mu maj na to říci, když se Max vydal na cestu komedianta tak jak chce :man_shrugging: Až bude mít auto či tým kde to nezvládne, možná mu to někdo vrátí podobnou mincí. Ale myslím že když někdo bere titul, čili na ten vrchol dosáhl, nemá zapotřebí tímto způsobem projevovat respekt k soupeřům.

2 Likes

Treba brat do uvahy aj to, ze ked toto rozpraval, mal uz aj vypite… sak vieme co alkohol robi.

Takže si to shrňme. Max Verstappen, čtyřnásobný mistr světa (ve věku 27 let), vítěz více než 60 závodů, držitel řady historických rekordů, se má dát na komedii. A řekl mu to Lando Norris, vítěz tří závodů a aspirant na cenu pro nejhůře startujícího pilota všech dob. :grin:

Ale předpokládám, že Lando jenom vtipkoval. :wink: Koneckonců, dodavatelem humoru na sociálních sítích je on.

1 Like

Ja ti tie jeho tituly zhrniem tiež :wink: prvý darovaný Masim, ďalšie 2 vďaka dominantnému monopostu a tento tiež dominantným monopostom na začiatku sezóny, kým nenarazili na najskôr jeho limit, odvtedy bieda, len šťastné víťazstvo v Brazílii

3 Likes