…však jsem psal, že to nepochopíš.
Nemůžeš po existenci s pamětí jepice a IQ rozložené skříně, aby chápal běžný psaný text
Viem, že to nedokážete pochopiť, ale ja nečítam každý váš príspevok tak ako vy môj a toto nebola reakcia na mňa.
Takže tvoje kritérium nie je ani tak top kvalita, ale pomer kvalita-dlhovekosť? 
Nikde nemal väčší propad, ale zároveň bol v Apline s Oconom na podobnej úrovni a nikdy si nepodmanil celú F1 tak ako napríklad Schumi, Hamilton alebo Verstappen.
Ostatné série sú úplne mimo diskusiu, keďže sa bavíme čisto o F1.
To, že nemáš mokrý kahlotky z Alonsa neznamená, že si nepodmanil F1. Alo byl od začátku pasovaný za top pilota a jen se to potvrzovalo.
To je aj Leclerc napríklad.
No nepodmanil si celú F1 tak ako Schumacher, Hamilton alebo Verstappen. Nikdy sa nehovorilo o nejakej Alonsovej ére v takom rozmere ako bola éra spomínanej trojice.
No já to taky čistě mířím na skills, ne na počet titulů. Takže podle toho co jsem tak nějak mohl vidět sem to seřadil a přiznavam, že Senna a Schumacher mají historickou protekci v tom jak se o nich mluvilo, určitě nemám nasledovanou jejich karieru, proto sem daval do zavorky “ze zaznamu”. Možná tam ale patří Clark a Prost místo nich… 
Ale jako sestav si vlastní žebříček a dej si na první místo Vettela a na druhé Verstappena, zakazovat ti to nebudu. 
A teď jsi představte, že by místní forum mělo stromovou strukturu a ty jednotlivá vlákna by se dala sbalit.
To by byla paráda, nemuseli bychom číst to jak se nesmyslně hádají dva zelení kluci s Josem 
Že píšu svuj nazor a a snažím se ho vysvětlit, ale Jos mi ho stále napadá je z mé strany hádka? Ty máš taky dost. 
Však máš plné právo pokračovat, tak pokračuj.
A já mám právo napsat, že je to úplně zbytečný. Ale to tvůj čas a energie 
Ok, můžeme tady smazat celý forum a budeš mít klid.
Pokud k tomu nic nemáš nebo nemáš něco 100% k tematu které tu je, tak jsou zbytečný jen tyhle tvé komentáře.
Přísně vzato je článek o Astonu, takže vlastně off topic je tu většina příspěvků.
To ano, ale chapal bych tvuj point, kdybys sem přišel řešit teda to tema, ale jen napsat, že bys to nemusel číst je uplná kravina, protože kdybys to číst nechtěl, tak sem vubec nejdeš, vzhledem k tomu že k tematu teda nic nemáš. Ale je to tvoje logika. 
Podla Einsteina sme tu uz vsetci kompletne sialenci
Tak logika je taková, že já tu čtu většinu příspěvků, respektive chtěl bych akorát mě nezajímají tyhle vaše opakující se hádky, takže ty nečtu a scroluju níž.
Ale je to práce navíc a tak mě napadl zlepšovák, kdyby se daly tyhle vlákna minimalizovat a tím lehce skipnout.
Jenže nežijeme v ideálním světě, že? 
V tomto prípade to nevnímam ako hádku so spinelessom. Dal svoj názor, na ktorý má právo a mňa len zaujímajú argumenty, ktorými vysvetlí, že prečo si myslí to čo si myslí.
Honzíka neriešim, ten je stratený navždy.
Kľud, ja som len chcel vedieť, čo sú tie kritériá, na základe ktorých si dal Alonsa na prvé miesto. 
Vettela by som určite na prvé ani druhé miesto nedal, Verstappena možno (na zváženie so Schumacherom), snažím sa na to pozrieť zo širšia, nielen na základe sympatií, ale rozhodne by som zohľadňoval aj štatistiky.
Abych to ještě víc upřesnil, tak mě vlastně nebaví ani obyčejně dlouhé výměny názorů. Vedle se bavím jason_bourne s Ferdou o Buttonovi/Vettelovi a dalších mistrech, veskrze slušně, ale mě to vlastně taky nebaví a chtěl bych to snadněji skipnout. 
Jednodušší by bylo kdybys napsal co tě teda baví.
V poslední době mě nebaví v podstatě nic, asi předčasná krize středního věku 
Maximálně tak nahazovat udičky Honzíkovi, to by mi šlo 
… no hlavně že není úplně zbytečný na věc co tě nebere psát jak je to úplně zbytečný