Nikto nemá také vybavenie ako my. Nezastavím sa, kým nezískame titul, zastrája sa Stroll | Magazín F1 - F1online.sk

hogy te vagy a legügyesebb nyugdíjas :thinking:

2 Likes

Že jó, taky se musím neustále chválit. :grin:

1 Like

už sem si řikal, kupuje tam klobásy a neumí maďarsky…:smiley:

2 Likes

Můj jazyk se totiž zaměřuje především na maďarské chutě. :yum:

1 Like

Még sosem jártam Magyarország fővárosában. Ezt pótolnom kell. Nagyszerű konyhájuk van. :sweat_smile:

Co to sakra je tohleto? :grinning:

Tenista dava pep talk. Asi im to s vyvojom ide podla planu.

Budapešť je navíc hodně krásné město. Alespoň někdy před čtyřiceti léty ještě bylo. :slightly_smiling_face:

1 Like

Bojoval, respektíve prehral.

Takže podmienka prvého miesta v histórii je povymetať, čo najviac tímov a je úplne jedno, že v takmer každom nejakú tú sezónku prehrá?

A neviem o tom, že by taký Schumi alebo Senna niekedy vôbec jazdili za RB. :thinking:

A ten Fangio čo, zabudol si na neho alebo ho do top 5 neradíš?

Budapešť je stále krásne mesto. Až by som povedal, že ešte o kúsok krajšie ako Praha s Viedňou (tie sú ale tiež krásne). :slight_smile:

Chvalabohu si ju zatiaľ nedali zničiť multikulti háveďou a človek sa tam stále cíti bezpečne, narozdiel od iných európskych veľkomiest vrátane Viedne.

1 Like

Dodám, že Budapešť stojí na krasovém podloží a je tam hodně jeskyní, které se dříve hodně využívaly při obraně města a jeho obyvatelstva.
Nevím jestli so to pamatuji správně, ale v jedné z jeskyni mají mít turecké lázně, které snad patří k nejstarším na světě, ale možná jsou známé jen díky výzdobě. Nechce se mi to hledat, ale jestli kážu bludy, tak buďte ke mě tolerantní a neupalte mě. :grin:
Velká výhoda Budapeště je, že tam hodně obchodníků a jiné obsluhy umí docela obstojně Slovensky. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ajeje ty tvoje zastaralé xenofobní názory vytěsnily poslední možnost chápat podstatu F1

2 Likes

Podmínka určení prvého místa je znát data, kontext a chápat jak funguje F1, což samozřejmě už dneska s 6 promile zase nezvládneš…ale zítra je nový den, nová příležitost, nevzdávej to. :muscle:

1 Like

Zjavne dáta nepoznáš a fungovanie F1 nechápeš. Počul som rôzne názory o najlepšom jazdcovi histórie, ale spravidla sa tam opakujú mená Fangio, Senna, Schumacher, Hamilton alebo už aj Verstappen.

Alonso ako #1, tak to som ešte nečítal.

Což si včera po pikenku nemohol pochopiť, možno dnes ti to dôjde.

Zjavne nepoznáš význam slov, ktoré používaš Honzi. Ale to nevadí, my sme na to u teba už zvyknutí.

Lol crackhead se zase postřílel do nohou a mezi oči, tak bude psát srance mimo a ještě ukáže, že neumí ani anglicky viz vedlejší diskuze

2 Likes

Ty bezchrbtový piker nechutný. :joy:

Hej hej, preto si si musel opravovať anglický výraz na základe mojej narážky, inak by si v živote neprišiel na to ako sa po anglicky správne píše “spoločnosť”. Tupec vytupený prefetovaný.

U jezdců jako Alonso, Senna atd. se používá jeden z nejlepších v historii, je samozřejmě těžké určit přesné pořadí, ale proč jsem dal Alonsa na 1. místo jsem ti vysvětlil. Že z toho máš osypky, za to už nemůžu.
Za mě Alonso / Hamilton je něco jako Nadal, Djokovič, Federer v tenise a jejich era.

2 Likes

Nemusíš se tu furt popisovat, všichni to o tobě ví.

2 Likes

No práveže ani nie. Vysvetlil si len prečo tam nie je Verstappen. Toto bolo tvoje “vysvetlenie” prečo je Alonso #1:

A neviem čo to má spoločné s Alonsom. :sweat_smile: