Ono by to bylo krásný, kdyby Jos nevytvářel x profilů a nelezl furt zpátky, když tu má negativní hodnotu, nic víc. To by byla krása
No a taky by bylo krásný, kdyby si lidi uvědomili, že není nutné reagovat na všechno 
Haha to by niektori stratili zmysel zivota
Neni nic viac nez naegovany jedinec co ma presvedcenie, ze jeho nazor je potrebny pre spolocnost
To by si ty a ježek už tady nebyli, hoši hoši, takhle se střílet vzájemně
Jakože na forum jsou teda lepší lidi bez nazoru? 
Jestli nebude mít Aston konkurenceschopné auto příští rok, tak bude minimálně jednoho potřebovat no. Nejspíše ještě v průběhu sezony. Na 2027 je jasné že musí hledat nebo teda minimálně sondovat.
Ale jestli nebudou mezi top týmy v roce 2026, tak asi nebudou hledat mezi jezdci typu Piastri, že?
Proč by nehledali jezdce jako Piastri?
Dobře, nepřesně jsem se vyjádřil. Pokud Aston nepřesvědčí v roce 2026, tak sice může hledat mezi jezdci typu Piastri ale odezva asi nebude veliká, že?
Držím svojí názorovou linii když jsem psal, že co by dělal v Astonu Max, tak stejně platí i pro Piastriho.
Jakože si myslíš, že Piastri je něco víc a bude chodit do top týmů, jo?
No je fakt, že posledních pár závodů Piastriho aura hodně upadla, no 
Ale pořád si myslím, že se počítá mezi top jezdce. Však jsi mu i ty fandil proti Maxovi 
Tak zatím dostal 2x na frak. Letos to je vyrovnané, ale pravděpodobně prohra = kolega má titul, takže nemyslím si, že je v pozici, že by si diktoval.
btw. AM je fakt už top tým. Žádný druhořadý. Tovární tým, nejlepší a nejmodernější zázemí, Newey…
Aramco má tolik peněz, že každému jezdci dají balík…AM vlastně žádná prohra není.
Stale bezpochyby patri medzi top 5 jazdcov na roste.
Tak je tam pořád x neznámých, výkonnost jak AM, tak McLarenu příští rok. To je to hlavní co nevíme a co zahýbe kartami.
Nicméně pořád vidím větší potenciál v McLarenu i když to pro Piastriho znamená pokračovat v souboji s Norrrisem, který letos pravděpodobně prohraje a bude ho to stát titul.
Ale třeba samotný Piastri bude cítit potřebu odejít jinam, ať už kvůli tomu souboji s Norrisem bude chtít zkusit něco jiného a nebo bude cítit hořkost z chování týmu, nevíme.
Tak 7-8, ale můžeš to cítit jinak.
Tak výkonnost nevíme u nikoho.
Sázka na nějakou “jistotu” je Mercedes, RedBull nebo Ferrari.
McLaren nedávno na testech vyjel sotva z boxů a slavil postup do Q2.
No ale McLaren má alespoň výkonnost poslední dva roky, Astone nemá nic.
Ano, je tam Adrian, ale podle mě ani Adrian neuplete z h0vna bič takhle rychle 
Ale jak říkám, je to takové tlachání, uvidíme příští rok.
Tak Aston byl taky nedávno 2 nejlepší tým 1/2 sezóny.
Uvidíme? To budeme komentovat věci až se stanou, až uvidíme výsledek? Není to u sportu trochu nuda?
Aston byl půl sezony dobrej, protože si jeden pán z RB přinesl s sebou do Astonu flashku 
Však už jsme tomu tady věnovali pěkných pár komentářů. Myslel jsem to tak, aby jsme to zbytečně nehrotili