Nikto nemá také vybavenie ako my. Nezastavím sa, kým nezískame titul, zastrája sa Stroll | Magazín F1 - F1online.sk

Ono by to bylo krásný, kdyby Jos nevytvářel x profilů a nelezl furt zpátky, když tu má negativní hodnotu, nic víc. To by byla krása

1 Like

No a taky by bylo krásný, kdyby si lidi uvědomili, že není nutné reagovat na všechno :stuck_out_tongue:

6 Likes

Haha to by niektori stratili zmysel zivota

Neni nic viac nez naegovany jedinec co ma presvedcenie, ze jeho nazor je potrebny pre spolocnost

4 Likes

To by si ty a ježek už tady nebyli, hoši hoši, takhle se střílet vzájemně

1 Like

Jakože na forum jsou teda lepší lidi bez nazoru? :smiley:

1 Like

Konečně téma…

1 Like

Jestli nebude mít Aston konkurenceschopné auto příští rok, tak bude minimálně jednoho potřebovat no. Nejspíše ještě v průběhu sezony. Na 2027 je jasné že musí hledat nebo teda minimálně sondovat.

1 Like

Ale jestli nebudou mezi top týmy v roce 2026, tak asi nebudou hledat mezi jezdci typu Piastri, že?

Proč by nehledali jezdce jako Piastri?

Dobře, nepřesně jsem se vyjádřil. Pokud Aston nepřesvědčí v roce 2026, tak sice může hledat mezi jezdci typu Piastri ale odezva asi nebude veliká, že?

Držím svojí názorovou linii když jsem psal, že co by dělal v Astonu Max, tak stejně platí i pro Piastriho.

Jakože si myslíš, že Piastri je něco víc a bude chodit do top týmů, jo?

No je fakt, že posledních pár závodů Piastriho aura hodně upadla, no :grinning:

Ale pořád si myslím, že se počítá mezi top jezdce. Však jsi mu i ty fandil proti Maxovi :stuck_out_tongue:

Tak zatím dostal 2x na frak. Letos to je vyrovnané, ale pravděpodobně prohra = kolega má titul, takže nemyslím si, že je v pozici, že by si diktoval.

btw. AM je fakt už top tým. Žádný druhořadý. Tovární tým, nejlepší a nejmodernější zázemí, Newey…
Aramco má tolik peněz, že každému jezdci dají balík…AM vlastně žádná prohra není.

Stale bezpochyby patri medzi top 5 jazdcov na roste.

Tak je tam pořád x neznámých, výkonnost jak AM, tak McLarenu příští rok. To je to hlavní co nevíme a co zahýbe kartami.

Nicméně pořád vidím větší potenciál v McLarenu i když to pro Piastriho znamená pokračovat v souboji s Norrrisem, který letos pravděpodobně prohraje a bude ho to stát titul.
Ale třeba samotný Piastri bude cítit potřebu odejít jinam, ať už kvůli tomu souboji s Norrisem bude chtít zkusit něco jiného a nebo bude cítit hořkost z chování týmu, nevíme.

Tak 7-8, ale můžeš to cítit jinak.

Tak výkonnost nevíme u nikoho.
Sázka na nějakou “jistotu” je Mercedes, RedBull nebo Ferrari.

McLaren nedávno na testech vyjel sotva z boxů a slavil postup do Q2.

No ale McLaren má alespoň výkonnost poslední dva roky, Astone nemá nic.
Ano, je tam Adrian, ale podle mě ani Adrian neuplete z h0vna bič takhle rychle :grin:

Ale jak říkám, je to takové tlachání, uvidíme příští rok.

Tak Aston byl taky nedávno 2 nejlepší tým 1/2 sezóny.

Uvidíme? To budeme komentovat věci až se stanou, až uvidíme výsledek? Není to u sportu trochu nuda?

Aston byl půl sezony dobrej, protože si jeden pán z RB přinesl s sebou do Astonu flashku :grin:

Však už jsme tomu tady věnovali pěkných pár komentářů. Myslel jsem to tak, aby jsme to zbytečně nehrotili