Niels Wittich potvrdil, že neodišiel sám. FIA ho vyhodila | Magazín F1 - F1online.sk

Pokud by opravdu komisaři ve sprintu čekali s VSC, až McLaren vymění pozice, tak zaslouží všichni vyhodit za blbost. Tam šlo o 1, slovy jeden bod. Udělala se z toho senzace, jak kdyby Piastri daroval Norrisovi nějaké zásadní vítězství, přitom se na to bez ohledu na hlavní závod mohli úplně vykašlat, naprosto nepodstatná výměna. To, že vůbec McLaren připustil takovou nesmyslnou “senzaci” kvůli bodu ukazuje jenom na to, jak jsou tam zatím v boji na š.p.i.c.i mimo.

2 Likes

Vyhozen z delohy je kazdy

2 Likes

Myslím že s tímto vyjádřením si dost mimo - když už se konečně u McL rozhodli preferovat Landa, tak to udělali naprosto správně! Vyměnili pozice i kvůli tomu jednomu bodu! Dostali by totiž od všech mnohem větší “sodu” kdyby to neudělali.
Senzace a poprask se udělali spíše z toho že načasování konce VSC nepřálo Maxovi.

No nevím. Pokud tým preferuje lépe postaveného jezdce, není to vždycky o výměně pozic. To je o celkové strategii, která se mu přizpůsobuje, i kdyby měl na to druhý jednoznačně doplatit, bránění před dalšími jezdci podle situace atd., to všechno jim tam nefunguje. To fakt jeden bod nespasí a ještě tím na Landa upoutají nežádoucí pozornost.

Zdá se, že vyhazovy začínají i v samotné Liberty.

Greg Maffei končí ako šéf Liberty Media
dnes 14:39

Greg Maffei po devätnástich rokoch končí ako generálny riaditeľ spoločnosti Liberty Media, majiteľa komerčných práv Formuly 1. Dočasne ho nahradí John Malone, predseda predstavenstva.

Podľa Liberty Media ide o reakciu na zmenu štruktúry spoločnosti, ktorá má byť po novom prehľadnejšia a efektívnejšia.

Toto Wolff půjde do LM.
33% týmu pak bude spravovat svěřenecký fond.

1 Like

Ne. 33 % týmu bude spravovat Susie, účelově se rozvedou :smile: .

2 Likes

@Evap

Z toho asi Sulayema klepne. Susie šéfka Mercedesu.
Tím by vznikla ještě větší válka, než byla mezi Bičíkem a Ronem.

1 Like

Ale jako myslím si, že Wolff chce mířit do LM struktur.
Tým by mohl převzít Vowles, ten zdárně trénuje ve Williamsu.

A ty akcie se kvůli střetu zájmu nějak udělají. To je to nejmenší. :slight_smile:

1 Like

@Ferda Možné je cokoli, i proto mám F1 ráda. Kupuju do zásoby popcorn :smile: .

1 Like

Popcorn ještě existuje? Já už si ho nekoupil roky a ani nevím proč. Mám ho rád čerstvý, tak možná proto, že jsem líný si ho udělat.
Tolik překvápek jako v F1 skutečně jen tak někde jinde neuvidíš.

1 Like

Já nevím. Kdyžtak si ho nechám dovézt :smile: .

2 Likes

Já na ty dovozy moc nejsem. Kdysi tady jedna picerka dělala bramborový placek v podobě pizzy. Se slaninou, uherákem a dalšími pochutinami byl vynikající. Bohužel pro malý zájem ho přestali vyrábět. Ten covid asi vážně sebral lidem chutě, že dnes nepoznají co je dobré.

Nemíří, protože tam nemůže jít do vlastnické podoby, jako u Mercedesu

Proč by neměli prodávat popcorn? :grin:
Hodíš do mikrovlnky a jedeš.

Bude šéfovat LM a Mercedes bude vlastnit Jack Wolff.

1 Like

Já mikrovlnku nemám. Ani nevím kdy jsem ji vyhodil. Stejně jsem ji používal pouze na rozmražování potravin.

Kterého si adoptuje Bernie Ecclestone.

Šefovat LM nikdy nebude, protože do te strukutry nebude mít šanci se dostat, tam je to už naljanovaný na dalších 30 let, kdo tam bude, a kdo ne :slightly_smiling_face:

Krome tech ze skumavky.

1 Like