Niels Wittich potvrdil, že neodišiel sám. FIA ho vyhodila | Magazín F1 - F1online.sk

Správy o odchode Nielsa Witticha prišli ako blesk z jasného neba len tri veľké ceny pred koncom sezóny. Medzinárodná automobilová federácia vo svojom tlačovom stanovisku uviedla, že odišiel dobrovoľne, ale podľa samotného Witticha to nie je pravda. V utorok ráno dostal nečakane padáka.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179388/niels-wittich-potvrdil-ze-neodisiel-sam-fia-ho-vyhodila

to je tak, když tu mám nejvíc informací :slight_smile:

1 Like

I rozbité hodiny ukazují 2x denně správně. Víc k tomu nemám.

1 Like

Jak rozbité hodiny, které nejedou můžou za den ukázat dvakrát správný čas? ti zase poradil nějaký vševěd? :stuck_out_tongue:

Nikdy jsi neměl digitálky? :slightly_smiling_face:

Neměl. Ale Honza asi nezná ručičkový. :smiley:

4 Likes

Ručičky jsou pohyblivá technická záležitost. V tom případě nemůžeš počítat s tím, že Honza bude techickým strojům rozumět. :grin:

mam take tusenie ze by to mohlo mat co do cinenia s tymto alebo neskora RF pri strollovi… verstappen a piastri v suboji o poziciu prechadzaju na par metrov okolo hulka ktory je vonku z auta, mimoriadne nebezpecne z mojho pohladu

Fakt je, že tohle VSC při sprintu zpackali celkem hodně a ke všemu zlému i to docela zavánělo ovlivněním v tom, že McL potřeboval prohodit pozice (minimálně to podobné teorie umožňovalo velmi dobře)…
Dost to zapadlo kvůli velmi divoké neděli, ale v jistém smyslu mi to přišlo jako největší chyba víkendu. V neděli udělali chybu v Q2 se Strollem, ale on se opravdu pohyboval a to bych omluvit dokázal.
V závodě těžko říci, mně tam přišly SC/VSC a pak RF vcelku korektní, z druhé strany je ale taky pravda, že to k RF směřovalo výrazně (někteří piloti to zcela reálně odhadli) a nehoda Colapinta v tomto ohledu trochu jde na vrub vedení závodu a trochu zbytečná byla.
Ale zase že by to bylo na takto vyhrocené řešení s okamžitým vyhazovem???

No Brazílie byla řízena…ehm zvláštně :grin:
Ale že by to bylo navyhazov? :thinking:

image

5 Likes

No.
Zrusit treba vymenu pneu pod RF.
Jedno z najstupidnejsich pravidiel.

Nikdo si nedovolí vypustit na trať vůz s odranými gumami. Taky se můžou změnit podmínky a začít pršet. Prostě to z bezpečnostních důvodů nejde.

1 Like

Urcite dostane dobre odstupne.
Moje podozrenie je, ze nadaval do vysielacky a sulejmanovi sa to nepacilo.

1 Like

Koukám, že na to vytrollení se vás chytá víc :grinning:

Vždycky jsem si myslel, že jsi jenom normálně blbej, ale ty jsi postiženej tak to se omlouvám, za to asi nemůžeš.

1 Like

Jirko to je v pohodě, tady stačí nahodit navnadu a koukat, jak z toho máte hnedka záchvaty :grinning:

V sprinte to pobabrali ked nadrzali Norisovi a cakali kym sa uraci vymenit.