Nie, Norris nespochybnil Verstappenov talent, aj keď sa vyjadril kostrbato | Magazín F1 - F1online.sk

Vsak toho Norris zas tolik nerekl. Spis me napada, stalo se uz nekdy v historii, ze pilot vyhral titul, ale jeho tym byl az treti? To bude taky pecka :smiley:

Ale jo, už se to stalo, rekord je dokonce, když byl tým až čtvrtý - Keke Rosberg 1982.
Nicméně časté to není, jsou to jen malé jednotky případů.

3 Likes

Skoda :smiley: Ale i tak je to parada.

Pravda, tady si rozumne pokecat a provezt spolecnou pozavodni analyzu je nemozne.

1 Like

To není náhoda, že se takhle projevují “příznivci”. Část lidí na sociálních sítí si takhle tvoří vlastní svět, ve kterém se z nich stanou skoro “majitelé” dotyčné osoby, v tomhle případě Norrise. Oni jsou opravdu přesvědčení o tom, že mají právo ho osobně napadat a citýrovat, protože jsou přece jeho příznivci.

4 Likes

Ono je to složité - na jednu stranu se mi to jako staromilci taky moc nelíbí, jenže z druhé strany fanoušci mají s tím “majitelstvím” kus pravdy. Hvězdy totiž z druhé strany každý follow či like tak či onak monetizují, ať už přímo anebo formou silnější pozice pro různá jednání a v podstatě tak trochu jeho “zaměstnavatelé” jsou. A valné většině hvězd (a nebavíme se jen o pilotech F1) přirozeně ta světlá stránka popularity velmi vyhovuje a těží z ní, tak si holt nemohou úplně stěžovat, že na ně pak dopadá i její horší část :frowning:
Já bych to zas tak moc neřešil - holt Lando rozhovory po té GP moc nezvládl, zas to ale určitě nedošlo do nějakého vyloženého extrému, který by se řešil trvale. Pokud se ve Vegas předvede v pohodě jak mediálně, tak ideálně i na trati, tak budou všichni v klidu.

2 Likes

Ono to nie je také jednoduché, sadnúť do auta a chcieť titul. Norris ešte musí dozrieť a ukázať, že superlicenciu nemá len tak pre nič za nič.Ukázať, že vie jazdiť aj v podmienkach, ktoré po ňom chcú, aby predviedol kus umenia napríklad aj na vode. Max nespravil jedinú chybu a preto si dokrúžil po víťazstvo, takže pred jeho jazdeckým umením sa dá len pokloniť. Tieto slová potvrdil aj Hulkenberg vo vedlajšom článku.

1 Like

Su dve možnosti bud to myslel ako to je napisane alebo to myslel tak ze “nieje talent risknut RF, je to šťastie”. Ja si myslim ze to druhé a ma pravdu. Max v Q stastie nemal a dostal ho v závode. O nejakom priemernom výkone sa každopádne ale neda hovoriť. Bol to masterclass :wink:

4 Likes

Vyměnit pneu pod RF je masterclass? Aha

To nevysvetlis.

Nevím. Asi jsem moc stará škola, ale já tohle beru jednostranně. Každé nakouknutí do soukromí, které nám známé osobnosti umožní, beru jako benefit z jejich strany pro nás a v mých očích mi to rozhodně nedává “na ně” žádné právo. Ale podle toho, co jiní zjevně vůči svým oblíbencům dokážou rozpoutat, jsem se svým názorem v menšině :smile: . Ok, to je život :woman_shrugging:.

1 Like

Já tu nezpochybňuju Maxe. Max jel výborně, nejde mu za ten závod nic vytknout. Ale ignorovat tu část s RF je prostě mimo

Tak je to kvalitka, zalezi na tobe jak chces travis volny cas. RF rozhodl zavod, ale jak uz jsem tady nekolikrat konstatoval, fakta jsou nuda a nikoho nezajimaji.

Verstappen stale skoncil 20s pred Oconom a 30s pred Norrisom. Podla mna to mohol vyhrat aj bez RF.

5 Likes

Tak to nelze brat. Za prve Slimak se nedostal dal nez za Leclerca, za druhe RF, nevim proc je takovy problem vnimat vec jak je. Nikdo win Red Bullu nebere, navic titul je uz nekolik vikendu rozhodnuty, Slimak by musel minimalne jednou nebodovat, to uz taky neplati.

Presne tak. Aj to prispelo k masterclassu. Najlepší call vikendu s alpine :smiling_face_with_tear:

1 Like

Jenze touhle logikou bycho my “spoluvlastnili” obchodnika na rohu, vyrobce auta a i my sami bychom byli vlastneni.

Myslim, ze spis je to dnesni doubou. Vzdalenosti se zkracuji a mnozstvi potizistu, kteri drive byli rozprostreni ve spolecnosti, se casto koncentruje na jednom miste.

A @Evap nejsi v mensine, jen to tak vypada. Protoze urcita sorta lidi, je proste ukricenejsi nez jina.

4 Likes

Dík, už jsme aspoň dva (a možná ti, co nám dali srdíčka). Hned je to veselejší :smile: .

1 Like

Jj, podle tebe je taky tohle fórum bez toxicity.

no ved Bob, no ved…
Dazd hustol, mali to aj v predpovedi, naco sa Norris hrabal do boxov, nepostrazil si snad gumy? Naco tam posielali Russella aj ked nechcel? Vsetci tu vyplakavate koli RF, ale to nebola pricina preco MV vyhral, to mu veci len ulahcilo. S najvacsou pravdepodobnostou by pred Norrisom aj Leclercom skoncil aj bez ohladu na RF. Skoncil 30s pred Norrisom pritom poslednych 20 kol to ani nemusel do nicoho extremneho tlacit. To mas praveze ty problem vidiet veci tak ake su. S tym svojim slimakom si kysly ako utoponec.

10 Likes