Nie, Norris nespochybnil Verstappenov talent, aj keď sa vyjadril kostrbato | Magazín F1 - F1online.sk

Nejeden fanúšik Formuly 1 sa po víťazstve Maxa Verstappena, ktoré sa zapíše do histórie ako jedno z najpamätnejších, pozerá na Landa Norrisa vyčítavo. Britský pretekár mal v nedeľu uraziť víťaza pretekov tým, že nedokázal uznať jeho kvality a oceniť jeho triumf. Bolo to však skutočne tak?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/178528/nie-norris-nespochybnil-verstappenov-talent-aj-ked-sa-vyjadril-kostrbato

No jo, musí si Lando nechat narůst tvrdší kůži a naučit se tyhle “útoky lidu” ignorovat. On ho ten letošek zocelí.

2 Likes

Som velmo rad ze to je takto ako to je a ze to bolo myslené inak ako to media zase urobili. Dufam… Lando vela zdaru a buduca sezona moze byt kludne tvoja :sunglasses:

3 Likes

Nestastne vyjadrenie, Lando to asi nemyslel v zlom voci Maxovi a bolo to v emociach, ale treba si na to davat pozor vo svete, kde sa rozobera kazde jedno slovo (Max by vedel rozpravat). Ale to uz je co, aby novinari vysvetlovali a obhajovali pilotove vyjadrenie? Kedy toto robili pri Maxovi alebo Fernandovi? :sweat_smile:

A bez ohladu na tu cast o talente, tak mozme povedat, ze vcera to nebolo vyslovene o stasti, lebo ta cervena vlajka visela vo vzduchu uz len kvoli tej vode. Niekto spravne povedal, ze sobotna vecerna Q sa zrusila, a pritom podmienky boli ovela lepsie a jednoduchsie ako pocas toho lejaku cez preteky, takze cervena vlajka mohla prist uz len kvoli vode. :slight_smile:

Chapem McLaren, ze bol prvy a nechcel nic riskovat, ale ako som uz napisal - keby Lando opat neposral start, tak by si v prvom stinte vybudoval taky naskok, ze aj s tym pitstopom a cervenou vlajkou by bol pri restarte stale pred nim.

Lando Norris určitě neřekl, že Max Verstappen nemá talent, to se z jeho výroku nedá vyvozovat, v tom má pan Kubala pravdu. Ale kritiku si za ten výrok zaslouží, i když ho nesla určitá hořkost, která se dá jako emoce pochopit. Zaslouží si ho proto, že je věcně nesprávný. Maxův výkon totiž rozhodně prokázal jeho mimořádný talent. Na mokré trati, kde chybovala řada pilotů, a to včetně Landa, jel s neuvěřitelnou sebejistotou - útočil i bez DRS (koule měl i jeho pokus předjet na konci vláčku Charlese), sekal jedno nejrychlejší kolo za druhým, neudělal žádnou chybu, zvládl start i restart po SC kvůli Sainzovi. Bez ohledu na výsledek to byla suverénní jízda a je nešťastné, že to zpochybnil pilot, který na vodě podobnou sebejistotu nevykazuje.

Ale mám za to, že z Landa mluvila trpkost a možná i žárlivost, takže tomu nepřikládám přehnaný význam. Ovšem samotný výrok si kritiku zaslouží.

Navíc po stránce jezdeckého výkonu Landa včera předčili i jiní piloti, rozhodně kluci v Alpine.

1 Like

Nemali to zrusit, ze počas červenej vlajky môžete vymeniť pneumatiky ?
Lewis mal v tomto nekonecne stastie, hovorilo sa ze to zrusia ci ?

Přezutí je povolené z bezpečnostních důvodů.

1 Like

Ono je to jedno, SC taky ovlivňuje závod. Vždycky někdo vydělá a někdo prodělá, no a Lando si včera vytáhl kratší sirku. To se stává.

1. stesti se musi jit naproti
  2. on mel taky stesti, ze mu FIA nedala adekvatni trest za poruseni startovni procedury a dala mu pouze 5k ecek pokutu

PS: je usmevne, ze nas p,Kubala chce tady uklidnit , ze Lando to tak nemyslel (a ja mu verim)… a zaroven nikde jsem nevidel vyjadreni Landa, ze by svuj ?? prerek?? vysvetloval ci se snazil vysvetlit … a to pevne verim , ze jako veliky fanda socialnich siti musel videt ten mega hate na jeho osobu- za dane vyjadreni po zavodech …

5 Likes

Jezis Marja ma ho chvalit? Koukal jsem na EISKING tam to taky takhle resili.

No nezlobte se na me. Ale jak je uvedeno v clanku, nikdo triezvy neuzpochybnuje Maxuv talent (toliko odkaz redakce nekterym z tohoto fora :wink:).

A nevim, kdo triezvy muze zpochybnovat Landovu povahu. Je to sympos a ze se stahuje do sebe (peknej point od Krale)? No ja se mu nedivim. Ja bejt jeho mentalni kouc, tak mu doporucim vubec na optazku, kde zazni Verstappenovo jmeno nereagoval.

Lando soustred se na sebe. Jsou tri zavody dva sprinty. Je to perdeli napred, ale stat se muze vsechno.

Mimochodem je to Ladno, kdo dela tuhle sezonu tak skvelou. A vcera dostal od Maxe naloz kde kdo.

Jinak Kral s Eiselem pekne zhodnotili vcerejsi “prinos” McLarenu k Landovu zavodu.

Kdyz jsem slysel, jak po nem chtej at zase switchnou pozice, byl jsem sprostej. To je banda.

3 Likes

Presne to iste napadlo aj mna. Norris nikde svoje vyjadrenie nekorigoval ci nevysvetloval. Toto je len hlupa rozprava pana Kubalu, subjektivne obhajovanie Norrisovych slov, aby nahodou nebol za zleho :neutral_face:

Je jedno, ako to Norris myslel, ale co dokazuje Kubala s Pavlikom je hnus. Na Red Bull tu kydaju, prekrucaju kazde ich vyjadrenie aby boli za horsich ako v skutocnosti su, podporuju tu hejt na Red Bull a Verstappena, pomaly tvrdia, ze podvadzaju aj ked ani neboli vznesene obvinenia, ale Norrisa tu budu iniciativne obhajovat, lebo mu cosi vyklzlo.

Tolko k objektivnemu podavaniu sprav, chlapci to tu spravuju ako svoj blog, kde je jasne vidiet, komu fandia a kvoli komu nevedia v noci spat… Aspon maju antiRBRovecky z fora svojho pastiera, no…

7 Likes

Treba novinarina nenese tolik jako advokatni kancelar ci PR agenti pro MCL :rofl:

Ale ted vazne … tento cely clanek , je vse jen ne objektivni novinarina … Vse co zde pan autor Kubala napsal je jeho osobni nazor na danou vec a i kdyz s nim muzu souhlasit . mel by se clanek jmenovat : to co si Ja p. KUBALA myslim, ze se stalo a co si JA myslim , ze se honilo Landovi v hlave … . bohuzel tohle neni objektivni okenko pro nezavisle sportovni redaktory …

4 Likes

Teda to je fakt kauza, “zpochybnění Maxova talentu”. Neskutečné. Možná taky “kašlal směrem na zámek”.

2 Likes

Videla si to na netu? … kam kliknu tam je nejaky short z danym Landovym komentem … co me je lito, ze to Lando nikde nedementuje … nevysvetluje a pritom moc dobre vime, jaky je milovnik soc siti a jak rad vse komentuje …

Nic by mu neudelalo, kdyby rekl … takhle jsem to nemyslel ? . .nebo ne ? … prijde mi to strasne zbytecne … je to skoda

1 Like

Rozumim a souhlasim .

Na co jsem ja narazel . ze kdyz se objevi "pomluva " na RBR , zde dani novinari to radi jeste prikrmy a poslou do eteru , jen at se klika na clanek … Ale paklize tam hodi dive bomb v podobe prereku Lando . hned omluvna esej na tema Lando by to nikdy neudelal …

proste objektivita hadr … a to je skoda

9 Likes

Zadna kauza neni. Kubala priklada do kotle. Podle me jen provokuje. A presto, ze se jevi ze nema rad Maxe (coz klidne muze byt), neprekvapilo by me, kdyby jen znal sve pappenheimské a na Landa a Maxe melneutralni nazor.

Jenze vi, ze clanek proti Maxovi vyprovokuje Maxovi, rekneme nefanoousky, a tohle zase logicky Maxovi priznivce. Me teda ne, me prijde Landova reakce super. :grin:

Teda konkretne tahle. Nektere jine uz tak nefavorizuji.

1 Like

Ne, neviděla, protože je mi to upřímně jedno. Připadá mi nedůstojné za lidmi slídit a čekat na každé slovo, na které má ještě ke všemu právo. I kdyby si to myslel, tak co? Ale doba je taková, co dělat :woman_shrugging:. Jen ať se do toho nenechá zatáhnout a kdyžtak si to vyřídí s Maxem osobně, to je nakonec to nejpodstatnější.

2 Likes

A ked sa lamal chlieb a on sa pytal co ma robit, ci ma zrychlit, (mam pocit ze bol štvrty?) , tak mu vraveli ze nevieme, preteky su dlhe, je to na tebe co zvladnes atd… Kedy inokedy sa mal ukazat… Akoby mu nikdy neverili… Namiesto toho aby mu povedali, its Lando time, get them!

1 Like

Urcite souhlas ty dva Kubala a Pavlik to vedou urcite bulvarnim stylem. Ale zase to beru jako nutne zlo. Nemusim to louskat jinde a dost se toho tady dozvim. I kdyz nekdy me to taky stve.

Ale zrovna tohle teda ne. V tom s vama kupodivu na jedne lodi nejsem (coz je dost vyjíimecny), ale ani se proti tomu nijak zasadne nevymezuju.

2 Likes

Asi jsme se nepochopili . … nikdo za nikym neslidil … Lando to rekl na ofiko debreefingu po velke cene .

Bohuzel rekl co rekl a nekteri to sestrihali do verze kde to vypada, ze znehodnocuje Maxovo vitezstvi .

sam je velky fanda soc siti a ma velky PR team, ktery by to mohl nejak ■■■■■■■■■■ … ale …

A ted nam tady p . Kubala serviruje neco jako zastupce Landa .

Nikdo s rozumem a vnimanim F1 nezpochybnuje Landa a jeho pratelstvi s Maxem. Proste tento clanek byl za me zbytecny …

PS:
image