Nie, Norris nespochybnil Verstappenov talent, aj keď sa vyjadril kostrbato | Magazín F1 - F1online.sk

A to se ceni :+1: :grinning: :heart:

1 Like

Koukni na Eisking, tam je to presne o tom co pises. Tohle presne rikal Kral. Mne se to, jak McLaren koucuje Landa nelibi. A to ja mam Oscara jako toho co je mi stylem blizsi.

1 Like

Ale on ani podle té sestříhané verze neřekl nic hrozného. Tak by řekl, že to včera bylo štěstí, ne talent. No a co má být, přece to není žádná svatokrádež. Bez ohledu na to, že Max odjel výborný závod, tak to může někdo vidět třeba takhle. To přece není žádná záležitost k řešení.

Tak vetsinou me stvete akorat tim, ze mam neco rozepsany a vy (ty, @rHapo @raptor22 @Bretnix) vy to mate napsany driv a strucnejc, nebo rychlejc. Takze to muzu zahodit a takovy jsem to mel hezky.

Skoda mluvit.

7 Likes

Na to aky musel byt vnutorne zufaly a zlomeny, nastvany na cely vesmir, tak je to nic… Max by rozbil kameru…

3 Likes

Ne to si pletes. Garaz. :grin:

3 Likes

image

9 Likes

… a proto se oba opet shodneme => naprosto zbytecny clanek :grin:

tedy krom clickbite a rozvireni emoci na diskuzi :sunglasses:

1 Like

Tohle je problém, oni ho ani nebrání tak, jak by měli. To si ale budou muset vyhodnotit sami, takhle ho můžou zničit (nebo jim v lepším případě uteče).

:rofl::rofl::rofl: no to si delas prdel. Ze ja jsem sem neco psal. :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Jo to bylo vtipny. Pekne. :+1:.

Je to tak jsem pomalej a co. Mne staci ze rychlej je Max. :blush:

4 Likes

Ale to je právě to. Maxovi to nikdo říkat nemusí, ten jde a trhá, pokud je toho schopen. To je mentalita vítěze. Jemu vlastní inženýr vzkazuje, ať se krotí a prostě to doveze, a on ho má na háku, protože jet hranu je jeho DNA. Sebastian byl v Red Bullu podobný případ, prostě to FL na závěr zajel, protože to šlo. A Kimiho “neříkej mi, co mám dělat, to auto řídím já” je už legenda. Lando čeká, co řekne tým, protože si není jistý sám sebou. A pak po závodě kopne do Maxe, který ho právě v tomto závodě deklasoval v každém ohledu. A mistrovský materiál poznáš i v schopnosti jet, když máš nůž na krku. Viz Mika, viz Sebastian 2010, 12, viz Max včera. Jen Nico Rosberg mě v tomto ohledu zklamal, titul dojížděl moc na jistotu, téměř alibisticky. Když už jsem si v jiném vlákně kousl do Hamiltona, v roce 2016 dojížděl sezónu přesvědčivěji než Nico, jakkoli si Nico ten titul vydřel a zasloužil.

7 Likes

Ako nic proti, ale ja nechapem ako niekto moze pasovat Norrisa za kandidata na titul…uprimne…ja niesom Maxov fanusik, ale je o triedu inde a v nedelu to ukazal. Lando robil chyby ako ziacik…je pravda, ze sam jazdec bez dobreho auta titul ziska tazko, ale fakt vynimocny jazdec dokaze zaziarit aj v horsom aute ako kedysi Alonso vo ferrari proti Vettelovi, ktory mal o triedu lepsi RB…potom sa to casom aj ukaze, ze ked presiel do ferrari uz to nebolo ono a porazal ho Charles a takisto Hamilton vs Russel…Max dokazal vyhrat 21 so slabsim autom a ukazuje aj teraz, ze je vynimocny a Lando podla mna ani nahodou nie je…to skor od Piastriho cakam dost vela buduci rok, lebo ten sa javi velni zaujimavo aj ked este nie konzistentne, ale nie je taky labilny ako Lando a to je velmi dolezite

Len pre doplnenie:
Lando Norris sa tiež pre Sky Sports po pretekoch vyjadril, že podľa jeho názoru:

“George si zrejme zaslúžil vyhrať preteky viac ako ktokoľvek iný … Viete, pre nich to bolo len šťastie, nič viac”

Takže suma sumárum, možno nespochybnil Maxov talent, ale Maxove zásluhy na víťazstve rozhodne :slight_smile:

2 Likes

Kedy konečne zakážu počas červenej vlajky akékoľvek úpravy na monopostoch?
Maxo mal šťastie na správne rozhodnutie v správnu chvíľu, ale ťažko by sa len so šťastím dostal zo 17. miesta na prvé, však predbiehal rad radom každého, zatiaľ čo Lando horkoťažko predbehol Džordža.
Lando túto sezónu bojoval o titul čisto platonicky a je veľa vecí, ktoré musí zmeniť, ale myslím si, že on to dokáže a v buducej sezóne bude dôstojný súper v boji o titul. Aj keď do toho môže prehovoriť aj Oscar, ktorý mi príde chladnokrvejší a priamociarejší, na druhej strane ešte nepodáva úplne vyrovnané výkony

3 Likes

2 Likes

6 Likes

Norris nerekl nic aby se o tom musely psat clanky a nekonecne debatovat, Slimak mel stesti vic nez rozumu.

Cize svoj mieneny ucel dokonale splnil. :wink:
Ved o tom sme tu uz velakrat pisali, ze tento portal ma blizsie k NC ako ku F1.

2 Likes

K tomu zda to je kauza nebo ne - právě že to ve světě docela kauza je. Psal jsem to už jinde - v anglicky psaných diskusích to Lando schytává fakt hodně a blbé pro něj je, že právě i od svých příznivců (Maxovi fans z toho mají spíš legraci).

Ono je to ve světě o dost ostřejší, přijde mi, že v CZ i SK je větší procento takových těch “fanoušků v dobrém i zlém”, kteří omluví skoro cokoliv. Ve světě je komunita daleko “přísnější” - sice mu to posléze třeba “odpustí”, ale ozvou se hodně. A ještě více to platí pro média…

Já osobně si mimochodem taky myslím, že Lando zas tak moc neřekl a i to málo byl spíš projev okamžité frustrace, který nemá smysl řešit. Ale holt ve světě zahraničních médií to funguje trochu jinak a chyba to od Landa byla pro něj docela nepříjemná.

1 Like

Jasne, nic hrozne nepovedal, to je prva vec. Druha, aj to co povedal nemuselo znamenat to ako to vsetci pochopili a po tretie, aj keby to myslel tak ako to vela ludi zobralo, ma na svoj nazor pravo.

1 Like