Nico Rosberg sa ponúkol, že bude Norrisovi robiť mentálneho kouča: Neodpísal mi | Magazín F1 - F1online.sk

Bola kolízia Landa Norrisa s Oscarom Piastrim len nešťastnou náhodou, alebo šlo o ďalší znak toho, že Norris to v súčasnosti psychicky nezvláda? Avšak aj keby to tak nebolo, v kvalifikácii sa táto psychická nestabilita prejavuje so železnou pravidelnosťou. Podľa Nica Rosberga by preto Norris potreboval pomoc, ideálne od nejakého skúseného bývalého jazdca, akým je on sám.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204734/nico-rosberg-sa-ponukol-ze-bude-norrisovi-robit-mentalneho-kouca-neodpisal-mi

to hovori ten, co zmizol jak p*d vo vetre hned ako ziskal titul a ani ich nevyskusal ziskat viac?

Nico Rosberg necital, ze Lando prestal sledovat socialne siete? Treba mu skor zavolat ako napisat. :sweat_smile:

1 Like

Napsat se dá i mimo sociální sítě

bezdaci maju jedlo v kontajneroch na kazdom rohu. Pressure je ziskat omamne latky, na ktorych su zavisli.

s mentalnym koucom mam male skusenosti ale ano funguje to, ked sam chces.

2 Likes

drogy sa vyhladavaju aj kvoli srande ale vacsinou si drogy najdu teba. Neviem ci si ma pochopil. Ti bezdaci su pod obrovskym tlakom, to nerozporujem. V miniserii “The Corner” sa hovorilo, ze byt fetak je ta najtazsia praca v Amerike. A drviva vacsian bezdakov su zavisli.

3 Likes

Kdysi jsem tam párkrát byl, ale byla to krásná asi třicetiletá žena, mě bylo 23 a vůbec jsem ji nebyl schopný vnímat.

Asi rok nato jsem byl na akci, kde se hrál golf o parabolický let…
Na poslední jamce jsem nedal rozhodující, asi čtyřiceticentimetrový putt.
Všichni mě nenáviděli, od té doby jsem to vyřešil tím, že mě na ničem nezáleží a funguje to.

Co sa tyka toho Russella tak mi pride aj celkovo lepsi a talentovanejsi nez Norris…Norris je teda bola milacik publika

Rosberg se jen rád zviditelňuje … taky bych ho nechtěl za kouče, ani jako nic jiného, není mi moc sympatický.
Landa měli lidi rádi když byl takový ten “underdog” když překvapoval výsledky ve slabším autě.
Teď asi kvůli přehnanému očekávání na něj a asi i pro Landovu mírnou a dobrosrdečnou povahu kdy si lidi myslí že je “slabý” tak dostává od prakticky všech obrovský hejt. I od dosti expertů F1.
Asi je to i velkým rozdílem povah mezi ním a Oscarem, kdy lidem se libí že Oscar je “cool”, salámista a kliďas. … nevím, mě více sedí povahově Lando kvůli tomu že je takový svůj a otevřený.

1 Like

Stale mam o nom horsi nazor. Jeho slova nemaju hodnotu, snazi sa len o pozornost.

Ako by vedel robit kouča, ked v nedelu aj svoje vlastne otazky musel citat z telefonu. A aj tak sa zasekol.

Já bych potřeboval taky.
3 zápasy v tenise a 3x prohra.

Nebo to nebude psychikou, ale rukama. :grin:
Ale dejme tomu, že psychikou. :grin:

A co je na tom prosim ta? Jednoducho dosiahol na titul po com snival a rozhodol sa prestat. Ved kazdy ma pravo rozhodovat o svojom zivote nie?

Já mu napíši taky, sem, tady sem chodí pro rady často.

Lando, přijmi to jaký jsi, nebojuj s tím, druhé místo je taky krásné :muscle: :clap: :slightly_smiling_face:

… to by ho mohlo pořádně nakopnout, no ne? :smiley:

1 Like

Takovou mentalitu má @PUFF a pak prohrává s dorostem v tenise :smile:

1 Like

Puffovi jsi musel něco udělat, protože stupňuje výpady k Alonsovi :smile: … a nepochybně je to znát na Puffových výkonech :thinking:

No dal jsem mu radu do života, aby nerandil s holkama co mají pipíka místo pipinky. Od té doby je rozhozený a zvyšuje výpady na Alonsa i Piastriho :thinking:

1 Like

No nevím, ale nepřipadá mi úplně v pořádku dát někomu takovou poměrně osobní nabídku a hned to vytroubit do světa. Mezi mentálním koučem a klientem snad musí být důvěra především v diskrétnost.

6 Likes

Ahaaaaa, to jsi neměl, když mu to vyhovovalo :face_with_hand_over_mouth: Teď bude útočit na všechny alfy :eyes:

1 Like

Ktovie ako vazne to Rosberg myslel a ako to povedal, ale v jeho pripade to vidim skor na snahu o uputanie pozornosti. Za mna on nema co Norrisovi ponuknut. Ten je v znacne inej situacii ako bol Rosberg. Nezda sa mi, ze by Piastri hral s nim nejake psychologicke hry, Norris nema so superom problem ohladne tohoto.

Navyse, az do tej chyby Norris ukazoval slusnu rychlost a Piastriho dotahoval, samozrejme uvidime, co ukazu dalsie VC, ale vyzeralo to, ze Norrisovi v pripade dlheho stintu pomohlo nove zavesenie najst na Piastriho nejaku rychlost.

2 Likes

Je docela v podobné situaci.
1v1 v jednom týmu o titul.

Jako lehce se to liší v tom, že Hamík byl ten lepší jezdec. A tady by měl být Norris ten lepší.