Nicholas Latifi končí vo Williamse! | Magazín F1 - F1online.sk

Portál RacingNews365.com informuje, že Nyck de Vries tento týždeň navštívi továreň Williamsu v Grove, kde sa bude pripravovať na VC Singapuru. Ešte sa totiž nevie, či bude Alex Albon po problémoch so slepým črevom schopný nastúpiť na fyzicky najnáročnejšie preteky sezóny.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/77081/nicholas-latifi-konci-vo-williamse

Nehejtujte ho, bez neho by Max neziskal titul, ktory si tak ci tak zasluzil. Ale ta Monza bola pre neho dost blba :frowning:

Nadpis mohol byť aj.

Aktuálne 21. muž dvadsaťmiestneho šampionátu F1 od budúceho roku bude pracovať na nových výzvach

2 Likes

Bolo nacase. Snad ho bude nasledovat Schumacher, u Strolla si nadeje nerobim.

Max si ho zasluzil no naopak Lewis si ten podraz nezasluzil takze Latifi navzdy zostane v pamati ako babrak ktory to sposobil :grinning:

Třeba mu taťka koupil místo v Alpine, co my víme :grinning: !

1 Like

A proti Mickovi mas co? Ved poslednych 5-6 zavodov jazdi lepsie ako Magnussen. Ked posielas prec jeho, tak posli aj Kevina… Ach, ten hate… Uplne nelogicky…

Mick jazdi presne to, co jazdil v nizsich seriach. Jeden a pol sezony nic moc, az v druhej polke zacne vykonnost stupat. Len ako by sa to malo prejavit v Haase, ked tim sa zhorsuje nie zlepsuje. Ale v porovnani s timovym kolegom urobil Mick obrovsky krok vpred. Steiner by bol blby, keby ho vyhodil. A nahradil polenom ako Giovinazzi.

3 Likes

Ano, samozrejme, priemerny dochodca Magnussen, ktory sa kvalifikoval s autom schopnym bojovat o body na 17. mieste, sa samozrejme moze pratat tiez, absolutne mi chybat nebude.

To vsak Schumacherovi ku cti nesluzi, ja ziadny vykonnostny progres nevidim, vysli mu jedny alebo dva preteky, odvtedy uz tiez ubehol nejaky cas, kde predvadza jedno velke nic.

Uroven Latifiho z minulej sezony.

2 Likes

Viem si ho predstavit namiesto pereza. Latifi nema problem robit spinavu pracu pre maxa. Tak by vznikla kopia mercedesu.

Jsem upřímně šokován!
Svět už nikdy nebude jak dřív!

Pro Williams jako tým krok vzad.

ako sa do F1 vobec dostal? tu by mali trochu mudre hlavy vo FIA porozmyslat a take polena tam ani nepustat. o tom by mala byt slavna superlicencia.

A zajtra tu bude správa ako prechádza aj s otcovým kapitálom do tímu Alpine

Na jednej strane na F1 rozhodne nemá, na druhej strane pôsobil ako úplne v pohode človek ktorému nestúpli peniaze do hlavy a dalo by sa s ním pokecať o hocičom. Takže trochu mi to je aj ľúto napriek tomu že kvalitu na to nemá.

3 Likes

S letošními výsledky nejde jinak.

1 Like

Už len to, že v Haase zvažujú jeho nahradenie Giovinazzim alebo Hulkenbergom vypovedá o jeho kvalitách

1 Like

Úspešné pôsobenie… No skôr si toho vicemajstra vyčakal a nejak mu to dopadlo:

V 4. kompletnej sezóne v F2 (2016 teda ešte pod menom GP2 a prvých 9 pretekov v rokoch 2014 a 2015 v GP2 mu nepočítam) sa teda stal tým vicemajstrom. Porazil ho vtedy de Vries :netherlands: – mimochodom, tomu sa titul podaril v 3. sezóne v F2, takže tiež nič svetoborné (pred ním Russell a Leclerc vyhrali ako nováčikovia :slight_smile:).

Latifiho v F2 okrem poslednej sezóny navyše vždy porazil tímový kolega: Alex Lynn :england: (druhá sezóna v GP2, na rozdiel od Latifiho – takže OK), Oliver Rowland :england: (rovnako dlho v GP2/F2 :point_up:), Alex Albon :england: :thailand: (o rok kratšie v F2! :astonished: ). Posledný rok porazil Sérgia Sette Câmaru :brazil: – ale len o 10 bodov a chlapec tiež nič extra, 3. rok v F2 a aj tak o rok kratšie než Latifi.

sargeant s vysokou pravdepodobnostou tych 40 potrebnych bodov mat bude, staci mu skoncit na 5-tom mieste a teoreticky aj 6 a 7 mu staci ale to by ho williams musel nasadit do 5tich treningov

je niekto kto sleduje pravidelne f2? preco ma sargeant tolko vypadnuti? z poslednych 10tich pretekov 5 krat neklasifikovany, to je dost “slusna” bilancia

de vries asi padol a ten skonci v alpine alebo u helmuta

ja de vriesovi prajem AT… a gaslymu Alpin…

Pekne zhrnuté. Dobre dáta ponúka aj WIKIpedia dole na konci článku

zdroj: en.wikipedia. org/wiki/Nicholas_Latifi