Ja ti rozumiem, len si myslim, ze namiesto akceptovat, by slo napriklad pouzit slovo pripustit (taku moznost) a namiesto ospravedlnit, uznat. Potom to nevyznieva tak vyhrotene.
A vravim, vobec nejde o teba, ale ze aj ked uz Adrian odisiel, tak neslo az tak o clanky, ale nazory na dovod a to uz by sme sa opakovali kto co tvrdil
Je obdivuhodne ako sa redbull v podstate vyrovnal s turbulentnym rokom a napriek vsetkemu maju titul, aj zasluhou maxa ale rovnako aj ludi z rb…urcite ich mrzel odchod dolezitych ludi z timu ale nakoniec funguju stale na top urovni
Adrian je čistá a poctivá duše. Líbí se mi, že neumí lhát, a vždycky se při lhaní kroutí a červená.
Má rád klid, tak odešel.
Bohužiaľ, dávno sme za bodom na tomto fóre kedy by to bolo možné.
Tak isto ako nikdy nebude uskutočnení môj utopistický sen o rovnakom prístupe. Viď aj príklady ktoré si písal vyššie o McLarene či aktuálne Lewisovi vo Ferrari.
Čo už.
Ano, to sme davnejsie spolu riesili, ak si spominas
Len vtip je imho v tom, ze aj keby ten rovnaky meter nastavila napriklad nejaka tretia strana ci AI, aj tak by bola nespokojnost.
Skoro kazdy vnima kritiku na “svojich” citlivejsia a viac, nez tu ktora smeruje ku konkurencii…
Urcite citia krivdu viacere strany.
A najst konsenzus na vsetko je samo o sebe od podstaty misia nemozna, to plati o to viac, ake velke su tu zakopy po historickych “vojnach” a vacsina diskusii sa zvrtne na nieco ine, ako by sa mala
Dejve, já jsem se přes to přenesl dávno. Mě nedělal radost “pád na zem” u RBR, ale to, že se Adrian připojil k AM, kde je zatím Alonso, nic jiného neřeším. Ale víš, jak to je. Jednou něco řekneš, tak se ti to může vrátit - řekneš to opakovaně, tak se ti to bude vracet, jako bumerang.
Jedna zajímavost, adresu F1news.autoroad.cz mi to už hází sem: https://f1news.cz/, samozřejmě bez otevřených diskuzí… Měli bychom si zdejší oázy víc vážit.
No kvituji že zachovali všechny články a že to nezmizlo jako F1.sk
Zdá se, že původní news nejspíše nadobro skončil. Jestli tuhle novou formu povede RoBertino, tak si zaslouží zvýšenou pozornost i kdyby měl vycházet pouze jeden článek týdně.
No upřímně, tohle pro mě není, i když RoBertino píše dobře. Informací je všude přebytek, ale já už jsem si zvykla na diskuzi k článkům, i když se jí sama neúčastním (tohle fórum je jediná výjimka, protože je nejlepší ). Asi k tomu měli důvod
.
Tohle fórum má svou vlastní biosféra a funguje trochu jinak, než na Sportsu, nebo News, kde se moderátoři snažili nastolit diktát.
Tady funguje pomyslná svoboda i demokracie a přesto mají čtenáři možnost zamezit zamezit různým nepravostem.
Toho by jsme si měli hodně vážit.
Přála bych si, abys měl pravdu, a lidi místo ohřívání starých sporů a přišlápnutých kuřích ok koukali dopředu - a radši už dost (platí samozřejmě i pro mě ). Jinak, ty diskuze často nebyly ke čtení, speciálně na F1sport - co můžu posoudit, to se občas fakt nedalo. Tam byl ten diktát oprávněný…
Na sportsu bývaly diskuze hodně fajn. Hlavně ze začátku, kdy nebyl PC běžným příslušenstvím které vlastnily děti. Pak přišel Vitrýsek a jiní snopli, kteří zasypali celé stránky smajlíky. Pak přišly multinicky a dílo bylo dokonáno.
David je uz na internete dlho
Zvláštní že nejsou diskuze, měli svého admina který udržoval diskuze čisté (mnohým šlapal na kuří oka )
Každopádně ten původní web byl už hodně rozbitý a fakt dlouho slibovali nápravu. Třeba ještě diskuze dodají později, přeci jenom tam byla určitá komunita, byť i ta upadala.
Tím chceš říct, že jsem jako starej jo?
Si i v najvacsom rozkvete
To máš pravdu, nevšimla jsem si tam nějakých vyhrocených hádek, i když moc jsem tenhle web nesledovala. Nechám se překvapit .
Větší blbost už snad ani nejde sestilizovat.
Něco podobného jako Ujfalušiho - nic jsem neplatil a ta částka absolutně nesouhlasí.
Ne náhodou to napsal a olajkovali tři ze čtyř zdejších nejhloupějších fanatiků.
Tak polopatě: Když se rozhodl pokračovat v kariéře (tzn. nejít do důchodu), automaticky to neznamenalo setrvání ve F1 nebo ve světě motoristických závodů (tedy mohl dělat něco úplně jiného, třeba navrhovat lodě nebo si otevřít restauraci). Když už si však zvolil setrvání (v tom světě motoristických závodů), F1 představovala automatickou volbu ( protože jsou i jiné motoristické závody, ale logické bylo zůstat u F1). Druhá věta totiž vychází z té první.