Newey: Spreneveril by som sa sám sebe, keby som zostal v Red Bulle | Magazín F1 - F1online.sk

Čo viedlo Adriana Neweyho k uzavretiu osemnásťročnej kapitoly v Red Bulle? Geniálny konštruktér niekoľkokrát čosi naznačil, kým šéf stajne Christian Horner zakaždým neochvejne popieral, že by to malo niečo spoločné so spormi vnútri stajne začiatkom minulého roka. Teraz však Newey celkom jednoznačne priznal, že takto pred rokom ani náhodou neplánoval odchod z tímu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185874/newey-spreneveril-by-som-sa-sam-sebe-keby-som-zostal-v-red-bulle

Dost mozna se to bude podobat na obdobi promeny Jaguaru v Red Bull.

@Admin zaujímavá úvaha.

5 Likes

Ja by som vylihoval na pláži.
Do konca zivota niekde, kde je furt teplo a svieti slnko.

Hups, tady se musí :grinning: #HorneroviDěkujem :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Ještě, že nikdo z RBR neodešel :smile:

1 Like

Myslíš že přijdou i popírači s přirozeným vývojem a jak Adrian měl v plánu odejít kvůli výzvě? :smile: Tolik útoků tu kvůli tomu bylo, a teď jim tak Adrian natentoval do bot :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Počkej, on Adrian nešel do důchodu, jak psali?:smile:

No to je tak, když si vybereš jen co se ti hodí a vytrhneš to z kontextu. Tak, jak je to napsáno v článku celé, to smysl dává.

Co je vlastně s tou ženskou? Zůstala v RedBullu? Jde to nějak zjistit?

Hele nic jsem nečetl, někdy v září se psalo, že je furt suspendovaná

Este by som chcel vediet, ze co to vlastne tam bolo na com sa tak posekali. Hornerova aferka s asistentkou sa mi nezda az taka vazna vec aby z toho bol pivotny bod v kariere najuspesnejsieho konstruktera F1.

1 Like

Mozno to nebola priamo aferka, ale jej riesenie?
Odvtedy zacali, resp. zrejme zosilneli mocenske boje (niektore reporty tvrdili, ze Horner ma odist, no neodisiel) a ak si spravne pamatam, spokojny nebol vtedy ani Helmut…
Ale samozrejme len spekulujem, co mi pride logicke na zaklade toho, co sa vie :slight_smile:

1 Like

Mozno. Prave preto by som chcel vediet co bolo pre Neweyho ta cervena ciara.

Pekný deň všetkým,tak ako? Dnes nič o Ferrari a Hamiltonovy?Čo jedol ? Čo kakal,čo si obliekol? Či má červenú krv ako Ferrari alebo modrú rovno ako krály?

1 Like

jedol zeleninu, kakal hnede, krv ma cervenu, “ako krály” sa pise s makkym i. pekny den aj tebe.

2 Likes

Ale dal mawerick tomu slovenčinovi po bokovi… :slight_smile:

Těžko říct, když to sám nepojmenoval. Třeba to souviselo se zhoršením mezilidských vztahů včetně té aféry s asistentkou, a nebo je mu nějaká asistentka zcela ukradená a problém mohl být v pracovních změnách - třeba měl za Mateschitze pozici, ve které se zodpovídal přímo jemu, a teď by někomu podléhal podle standardních struktur, což bylo pro něj nepřijatelné :woman_shrugging:. Asi se nedalo čekat, že odchod takhle výrazného otce zakladatele projde jako nic, nicméně podle všeho se situace stabilizovala ve smyslu 51 > 49 :slight_smile: . To ale stejně jenom spekulujeme.

Najlepšie na tom je, že to je celý kontext.

1 Like

To je tak ked pise Pavlik o RBR/Verstappenovi. Jedine s cim si da namahu je nadpis a caka, co pridu iste individua (aj prisli) a roztocia to tu.

Aj clanok vedla, hned druha veta : " Pri všetkej úcte jeho k schopnostiam, Max Verstappen má na druhej strane garáže veľmi neskúseného Liama Lawsona ". Ani raz si to po sebe neprecita

5 Likes