To nemusíš o sobě psát ve třetí osobě ne?
Aspon dnes toho nechaj kriste pane …
co pridu iste individua (aj prisli) a roztocia to tu.
Kdo tohle napsal? A bylo to před moji reakcí?
Myslíš tu pomyslnou Fionu?
Tu při nějakém závodu zabírala kamera na boxové zídce v době, kdy měla být podle médií už suspendovaná.
Třeba dala Josovi košem a udržela se stejně jako Horner.
Ferdo ta asistentka nikdy na boxove zídce nebyla, tam sedí Hannah Schmitz - šéfka strategií
Ženská jako ženská
Bez asistentky to není ono.
Hele zkus jí zavolat, od RBR má povinnou neplacenou dovolenou, třeba ti bude dělat asistentku
Dejve nech si ty svoje sexistický řeči a radši mi řekni, kdy Horner podá žalobu na ty tisky, které o tom informovali? Já teda ještě čekám na tu žalobu od RBR ze Singapuru 22, že RBR nepřekročil cost cap a šlo o lživé nařčení …
Jestli se tam mimosoudně dohodli, nedozvíme se už nic Ale to zda vůbec zůstala ve firmě by se vědět mohlo.
Na tyhle diskuze si najdi jiný lidi
Suhlasim, ze tuto temu (afera/sudy atd.) je zbytocne riesit, skoro nic relevantne nevieme…
Ale o com sa diskutovat da a mozno uz aj uzavriet je, ze asi nebolo na mieste vysmievat sa nazorom (ci brat to ako hejtovanie), ktore mali pochybnosti, ze odchod AN (mozno aj inych, ale to sem nechcem tahat, clanok je o AN) bol prirodzeny normalny vyvoj… Ci?
Resp. aky mas na to nazor?
Jaký diskuze? Já se tě zeptal a ty se zase takhle kroutíš🙄
Těžko říct, možná je to i jeden z důvodů, proč Adrian odešel - jak se k tomu Red Bull postavil, jako firma
mne osobne vadil a vadi sposob prednesu (prednesu?) tychto nazorov, v tomto pripade mi vadi vlastne forma a nie obsah, co inak mam uplne opacne aj v zivote … na co mi bolo aj vytknute, ze co som to za cloveka, ze si dovolim napisat, ze mam problem s niekoho nazorom … zbytok je historia
Jednou se dozvíme proč Adrian z RB tak rychle odešel. Myslím, že Fiona v tom nehrála žádnou roli ať už to byla kterákoliv holka.
Osobně si myslím, že loňský vůz s choboty už nebyl zcela dílem z Adrianového péra a možná to byl samotný Waché kdo choboty prosadil a uhnul z Adrianové koncepce. Takže mocenské boje.
Ak je forma nevhodna, uplne chapem, ze to vadi.
Je to vsak dovod spochybnovania obsahu?
Okrem toho som videl (aj sam som zazil) v diskusiach spochybnovania takehoto nazoru aj ked bol podany uplne slusne a vecne.
Prave preto som sa k tomu vratil, ze podla mna cas ukazuje, ze to neboli bludy a nie je hanba to priznat
To samozrejme nemyslim na teba, popravde si na tuto temu tvoj nazor ani nepamatam, ale myslim vseobecne
V čase keď sa prišlo s nejakou informáciou, že sa niečo deje to bola presne rovnaká šanca, ako to dopadne.
Ja nevidím nič zlé na tom, keď sa prvý krát táto informácia ukázala a zdrojom bol 1 novinár prečo by hneď sa mal takýto názor akceptovať ako nejaký fakt. O spôsobe ktorým sa to tu podávalo, už spomenul Ježko.
Tak ako aj pri iných témach, veľa krát sa stalo že novinárska obec niečo vyplula len aby boli kliknutia, či nebodaj “insider” proste nemal dobré info aj keď je blízky prostrediu.
Navyše, prišla po pár dnoch/týždnoch negácia takého názoru, aj od ľudí ktorý nijakým spôsobom dlhodobo nerobia žiadne politické reči, napríklad samotný Max (lebo vyjadrenie takého Hornera nepovažujem v tej dobe ako relevantné).
A rozpad bol tak horúci, že sme čakali neuveritelné 3 mesiace aby sa ukázalo, že vlastne ide o nejakú potencionálnu aférku Hornera.
Ďalšie 2 mesiace (±) kým reálne odišiel Newey.
Ja si teda osobne predstavujem insiderské informácie inak, napríklad taký Lewisov prestup, ktorý sa do týždna od prvej info potvrdil.
K tomuhle jen tolik že když se budeš dlouho rejpat v h0vně, tak to pořád bude h0vno a akorát bude víc smrdět
Ale on se v tom Matti nerejpe, on jen upozornil na to, že ty nálepky a urážky od RBR fans/ Max fans byly prostě hrubě mimo.