Vsadím se, že ve skutečnosti zadrháváš v řeči a neumíš vyslovovat “r”.
Hej hej, to bolo urcite umyselne Si este sprostejsi ako som si myslel ze si. A to som si myslel, ze si sprosty ozaj dost
Tak mě je jasný, že to nemůžeš pochopit, co je myšleno schválně a co ne, na takový level přemýšlení si se nikdy nedostal
Zajtra nezabudni moralizovat o urazkach a plakat sugardaddymu a @Hedgehog ako sa ta nezastava, ked ti vsetci nadavaju ty potrat.
Cim ta foter urobil, tym si aj ostal.
To muselo byt pre neho tazke obdobie, ked Alonso jazdil za FeRRaRi.
Říkám, tvoje rodiče jsou očividně sourozenci, jinak takovou degenraci nelze vysvětlit
@raptor22 Já normálně umřu. Vy jste ho nachytali, když píše jako troglodyt, on samozřejmě tvrdí, že to je schválně a teď dělá dál očividné hloupé chyby, aby svoje tvrzení podpořil. Tohle je vážně level pomocná škola. Snad mu skončí puberta dřív, než skončí Alonso ve F1.
Aspon pouzi nieco svoje a nie dookola vety, ktore som ti tu pisal ja polroka dozadu. Navyse ti tu absentuje sugardaddy aj s tretim Alzakom, takze nemas si tu s kym vyh0nit navzajom.
Vyhlásil bych takovou soutěž.
Jestli někdy dokážeš napsat dvě a více vět bez chyby, tak tě už nechám být.
Ale je to pro tebe evidentně nadlidský výkon.
Keby mi toto niekto povie, tak mu to neverim az kym mi to neukaze… Fakt unikat tento Honzik. A este je ocividne aj so sebou spokojny, ako sa on krasne s nami vsetkymi hra
Nehovoriac o tom, ze je tu takmer pod kazdym clankom, cisty nolifer.
Bože, ty jsi tak blbej, že to drhne luft, ty sám kopíruješ co píšou ostatní idioti a budeš psát o tom, ať si někdo něco vymyslí svého? Hoši, vás 4 měli už dávno zavřít na léčení, a aby jste se dál nemnožili, lebo toto pak bude jen horší
Honzik ma nejakych 27-28 rokov tusim, takze o puberte to nebude. Toto uz je dospely kar. Ale keby si videl jeho fb, tak by si mozno aj pochopil. Asocial bez kamaratov, internetovy chlapec. Ked som to videl, tak mi ho na chvilu prislo luto. Potom mi vsak reagoval na nejaky komentar a ked som si to precital, tak lutost vo mne pominula.
Já nechodím si léčit mental issues na online F1 fórum, neberu to nějaké hry. Ty, bot, jos a Lole jste nepřispěli k F1 vůbec, za to se ze mě můžete posrat, chudinky
A preto pod kazdym clankom o RB alebo o Maxovi mas najviac komentarov a travis na tomto fore tak 16 hodin denne.
@raptor22 Hele, už se nám kluk vzteká a zase mele z posledního. Nastoupily vulgarity a plácání stále dokola stejných duchaplností.
Já chápu, že je to pro tebe těžký na pochopení. Online F1 forum je od toho, aby se diskutovalo o F1. Ne o dalších uživatelích. Ale bohužel máš v hlavě prázdno, proto to nedokážeš pochopit a ještě si sem chodíš léčit mental issues, jako @airobot @raptor22 a @Lole
Já se nevztekám, kecy vypatlanců mne maximálně pobaví
To je tak, ked tu nema sugardaddyho, ktory by ho upratal, tak mu dojdu nervy a zacne urazat a este urazat aj rodicov uzivatelov. Keby mi to povedal vonku a neviem o nom, ze je mentalne slabsi, tak ho fackou vyzujem, ale na to by sa ani nezmohol. Jemu dava pocit sily to, ze je v online svete a nemusi za svoje blbe kecy niest nasledky.
Ale to víš že jo, Honzíku, pěkně to pusť ven a vypiš se z toho. Dej průchod frustraci, každý terapeut by se zaradoval.
Uz tu 11 minut nic nenapisal. Bud isiel volat Situsovi, nech pride alebo mu mamka vypla internet alebo ho od nervov jeblo a cez slzy nevidi na klavesnicu.