Píšeš o sobě, když jako prvni uživatel na fóru si napsal: měl tě otec utřít do záclony?
Jako já chapu, že nemáš mozkovou kapacitu na sebereflexi, ale že si ani nepamatuješ co píšeš…
Píšeš o sobě, když jako prvni uživatel na fóru si napsal: měl tě otec utřít do záclony?
Jako já chapu, že nemáš mozkovou kapacitu na sebereflexi, ale že si ani nepamatuješ co píšeš…
Hele já si tu nechodím nic léčit, bohužel pro tebe. Tohle můžeš aplikovat jen na své dead brain kamarády Jose, bota a raptora
Už je zpátky. Musel to promyslet. Ta jeho obsedantní potřeba mít za každou cenu poslední slovo je taky úžasná.
Tak proč ty se snažíš mít poslední slovo?
Posledné slovo. Stoo
Toto je jeho najvacsia deviza. Reagovat na kazdeho a vzdy napisat komentar posledny. Jedine kde to nepise je tam, kde dostane vyprask taky, ze je zufaly, odtial potichu zdrhne a dufa, ze si to nikto nevsimne.
Úplně stejný, proč musíš mít poslední slovo a ještě se prohlásit za vítěze posrane šachovnice? @Lole asi si budete muset hodit mincí, kdo z vás bude mít posledni slovo
Takže zatím vedu
Človek tu čaká nejakú zaujímavú diskusiu a tu sú výplody jak z pubertálneho fóra či z pokecu.
Ja som starsi ako ty aj vekom aj mentalne a ukoncujem diskusiu
Starší neznamená vyspělejší, tímto ukončuju debatu
Preto som popisal podrobnejsie a vdaka za potvrdenie mojej tezy
Myslíš tu tezy, kde píšeš, že ukončuješ debatu, ale potom se do ní vracíš? Už vidím tu vyspělost
Toto je nastavená automatická zpráva vítěze
Vítěze může být jeden a tím jsem samozřejmě já
Tak já ti to teda přenechávám, tímto tu to uzavírám