a je jen FIA v názvu FIA, to znamená, že pokud to chceš odlišit a dát tam narážku na Ferrari, tak tam hodíš ty dvě r a ne jedno, ale omlouvá tě ten protest s trakotrem na magistrále
jedno stastie, ze cestu do prace mam v opacnom smere a mal som krasnu cistu cestu rano
spojis a mas FIARI
Takovou ježkovinu si neosvojím, sorry jako
Sa tomu este divis pri ich mentalnej vybave? Odbavuju sa tu jak neukojeni pubertaci nad somarinou. Hlavne Janko caka jak havko na kosticku, kedy sem jeden z jeho kamaratov podhodi nieco na hejtovanie
A je, další mentální mrzák, co kritizuje hejtování, přitom sám přijde s příspěvkem:
který má přesně 0 bodů společného s článkem, pilotovi nebo inžeýra zmíněnhé v článku, jejich tým nebo vůbec F1.
Koukám, že mentální issues se to sbírá, jako dezole v Praze. S takovou vám nikdo nepomůže, musíte se na odbornou pomoc, ne že si svoje issues budete léčit výjevama puberťáků
lebo nemas cojones
myslis FIAtauri nie?
To jsi ty ne?
V roce 2022 firma dosáhla čistého zisku 113 milionů korun včetně dividend 15 milionů Kč. Celkové výkony včetně finančních činily přes 2,7 miliardy, o rok dříve to bylo 2,1 miliardy Kč. Na nárůstu obratu se podílely hlavně tržby za drůbeží maso prodávané v tuzemsku. Za svou hlavní komoditu, tedy drůbeží maso, firma utržila 1,9 miliardy korun, meziročně o 37 procent více. Naopak v případě králičího masa tržby téměř o devět procent klesly na 128 milionů Kč.
Nedivim, len ma to bavi. Ale uspech, ze sem este nevopchali Alonsa. Za chvilu budu toho Maxa riesit viac ako jeho.
Chlapci uz za spojenim AT s FIA vidia velke veci, to ze Mercedes dodava FIA auta 20+ rokov ich akosi netankuje, za tym nic predsa nebude a sem tam si vyskusaju aj Aston. Hlavne ze sa zasa naslo nieco na RB s nimi spojene veci…
Mám, kdybys viděl, tak ti opadaji bodliny
To je jedno, když je stejný majitel ne?
Si holt vodí jednoduchý jedinec, to máš stejný tady na fóru a to si je nemusíš ani cíleně vodit, oni za tebou běhají, jak psi a čekají až jim dáš pozornost, protože mají v životě prázdno a nulové hodnoty
Aspon si to po sebe precitaj ty troglodyt. Ci to je nejaka sifra?
Jen co já vím, tak už minimálně třikrát se ti tady někteří uživatelé snažili vysvětlit rozdil mezi hold a holt.
Musel by to pochopit už i průměrný pes, ale ty ne.
Pořád to nechápeš a nepochybně už nikdy nepochopíš.
Ako si to bez reakcie opravil chudák.
Aspoň na konkrétnom príklade vidíme, že je naozaj jednoduchší.
Asi tvoje rodiče, když jsou očividně sourozenci
Bait a chytnete se všichni tři, zase a dokola
A teď bude tvrdit, že není mentál, že nic neopravoval .
Baví mě to tady čím dál víc.
Původně jsem si myslel, že je budu trolit jen chvíli, ale asi tu budu roky .
Skvělý studijní materiál.
Tvrdit to nemusím, všichni vidí, že jsi mentál, co se chytí už na opakovanou věc a tvoje životní náplň je údajné trollovani na F1 fóru, tohle je nový dno