Newey je oficiálne zamestnancom Aston Martin. Nedávať si ciele si dal za cieľ | Magazín F1 - F1online.sk

Nevím, jestli to je správně. Několikrát jsem totiž četl, že má dostat 3x100m + 400m na projekty.
Každopádně to bude nejdrazší dvojice, takže mám očekávání.

Dejte to pryč, mně se z toho dělá mdlo.

2 Likes

Z čeho přesně? :smiley:

Vzhledem k tomu HP je to možná i 4 smyslný…

1 Like

Jak vypadá F1 Academy?

No… ty víš z čeho.

1 Like

Pořád tě to nepřešlo? Vy mladí jste strašně tvrdohlaví. :stuck_out_tongue:

Zatím nemám čas sledovat, jen vím, že Pulling opustila Alpine.

Tak myslím, že v F1A můžeš být jen 2 roky a pak musíš skončit, a Abby tam byla už druhý rok.
Neboj, Dorianka tam letos bude. :slight_smile: Ale já budu fandit Tommy Hilfiger.

Já jsem hlavně rád, že táhle série existuje. Je moc fajn sledovat jak jsou dívčiny šikovné.

Já nevím jestli to je dobré. Jsem takový mezi mezi.

Tá formula je väčšia ako najväčšie limuzíny od Mercedes Audi BMW. Teda zrejme to bude normálna fotka. Len formula je monumentálne obrovská. Preto to vyzerá zvláštne.

Když se tahle série líbí divákům, tak je v motosportu zcela zaslouženě.

@Hedgehog

Hoši, nedávno ste sa po dlhom čase udobrili a z každej strany padli aj nejaké ospravedlnenia, tak už jebte na to. :slightly_smiling_face:

Však o to nejde. Však to sleduji a mám to rád.
Spíš si říkám otázku, a co dál?
Že jde šampionka jezdit GB3 Championship? Meh…
Třeba by se mi líbilo, kdyby šampionka měla místenku v F2, ale F1A si pořádá sama Liberty, takže to má FIA v pi… :slight_smile:

Však pohoda, nemusí @Hedgehog dělat krizové výpravy na každej můj comment😁

1 Like

samozrejme staci mu aj stvrty najlepsi ako mal v Redbulle. U zelenych to bude pre Adriana robota na plny uvazok aby boli aspon nejake podia.

U holek je problém v tom, že je reprodukční povinností většinou vyřadí ze závodního režimu takovým způsobem, že i Pérez by se vyděsil co ho při takovém počtu dětí čeká.
Holt příroda moc dobře ví co dělá.

1 Like