Newey je oficiálne zamestnancom Aston Martin. Nedávať si ciele si dal za cieľ | Magazín F1 - F1online.sk

To je jistý :grinning:

… no do téhle Austrálie z toho zázraky určitě neudělá :face_with_hand_over_mouth: Ale věříme a doufáme :green_heart:

2 Likes

Jsi nevěřící. Změň to, ještě je čas… come join the circle. :pray:

In a circle we’re equal. No one is left out. We all can see each other’s eyes. A circle is powerful; It’s unbroken. It helps to strengthen all our ties :pray:

2 Likes

AM stejně jako Mercedes stále přehřívá zadní pneu, s tím neudělá ani Adrian nic, když Allison neudělá pořádný zadní zavěšení

1 Like

Max je přece největší talent v historii celého vesmíru, nepotřebuje nejlepší monopost, aby vyhrával ne?

2 Likes

Hodně už maj bobky o formu RedBullu, že ho tlačí do tak “mizerného” týmu :smile:

2 Likes

Nechci se tu hádat, ale přijde mi vtipný, jak tohle chodí od těch, co tu popírali odchody z RBR, vynášeli Maxe tam, kde realně není i to, že si bez Adriana poradí. Jak dlouho od toho uběhlo? ani ne rok

2 Likes

To jsem napsal pro vás, ať máte radost, že Adrianovi držíme palce všichni.

A stačí konkurenceschopné auto, nic se nemá přehánět.

Nenechaj sa zatiahnut do nicoho pre svoje vlastne dobro

2 Likes

Ty aby si raz nevytiahol spinu spod koberca, pan neomylny

4 Likes

Beru to s nadhledem. Red Bull se prý rozpadá, Max už je virtuálně ve všech týmech kromě toho, v kterém je fyzicky, takže když ho člověk pošle do Astonu, světe div se, zase je to blbě. :slightly_smiling_face: :wink:

2 Likes

Jo, šašek :smile: :sunglasses:

2 Likes

Si myslím, že jsou v RB rádi, že se Neweyho konečně zbavilí.
Je starej, drahej, a akorát jim to tam zkazil. Konečně se toho ujal Waché.
I z toho důvodu si myslím, že Max do AM nepůjde.

3 Likes

Po Alonsovi tam skonci podla mna Tsunoda, alebo siahnu po nejakom inom, Ackovom pilotovi, mozno budu lanarit Piastriho, mozno Russela, urcite Maxa a urcite Sainza

1 Like

Jakou špínu? Ale hezky to stavíš do role, že já něco. Že ses neozval, když jsem tu schytával urážky za sdílení zpráv ohledně Red Bullu a Neweyho. Ajo, ty si byl na druhé straně a sám tu špínu vytvářel.

2 Likes

Ale pořád daleko lepší poměr cena/výkon než Verstappen za 52. :shushing_face:

2 Likes

Pokaždé píšou jiné platy.
Jinak podle toho Ferrko platy řidičům za 94m a Meďák 18.
Ve Ferrari by chtěl být každý.

2 Likes

To vůbec není. Stačí aby se starý Stroll jednou jedinkrát neuváženě začal nad Adrianem povyšovat a může si vzít pastelky do ruky sám.

Pravda je, že Hamilton má nějak málo. :smiley: Já myslel že těch 100 má mít za jednu sezonu ne v součtu dvou sezon. :thinking:

A jak na sviňu to jední udávají v Eurech, druzí v Dolsech a třetí v Librách. :wink: