To je jistý
… no do téhle Austrálie z toho zázraky určitě neudělá Ale věříme a doufáme
Jsi nevěřící. Změň to, ještě je čas… come join the circle.
In a circle we’re equal. No one is left out. We all can see each other’s eyes. A circle is powerful; It’s unbroken. It helps to strengthen all our ties
AM stejně jako Mercedes stále přehřívá zadní pneu, s tím neudělá ani Adrian nic, když Allison neudělá pořádný zadní zavěšení
Max je přece největší talent v historii celého vesmíru, nepotřebuje nejlepší monopost, aby vyhrával ne?
Hodně už maj bobky o formu RedBullu, že ho tlačí do tak “mizerného” týmu
Nechci se tu hádat, ale přijde mi vtipný, jak tohle chodí od těch, co tu popírali odchody z RBR, vynášeli Maxe tam, kde realně není i to, že si bez Adriana poradí. Jak dlouho od toho uběhlo? ani ne rok
To jsem napsal pro vás, ať máte radost, že Adrianovi držíme palce všichni.
A stačí konkurenceschopné auto, nic se nemá přehánět.
Nenechaj sa zatiahnut do nicoho pre svoje vlastne dobro
Ty aby si raz nevytiahol spinu spod koberca, pan neomylny
Beru to s nadhledem. Red Bull se prý rozpadá, Max už je virtuálně ve všech týmech kromě toho, v kterém je fyzicky, takže když ho člověk pošle do Astonu, světe div se, zase je to blbě.
Jo, šašek
Si myslím, že jsou v RB rádi, že se Neweyho konečně zbavilí.
Je starej, drahej, a akorát jim to tam zkazil. Konečně se toho ujal Waché.
I z toho důvodu si myslím, že Max do AM nepůjde.
Po Alonsovi tam skonci podla mna Tsunoda, alebo siahnu po nejakom inom, Ackovom pilotovi, mozno budu lanarit Piastriho, mozno Russela, urcite Maxa a urcite Sainza
Jakou špínu? Ale hezky to stavíš do role, že já něco. Že ses neozval, když jsem tu schytával urážky za sdílení zpráv ohledně Red Bullu a Neweyho. Ajo, ty si byl na druhé straně a sám tu špínu vytvářel.
Pokaždé píšou jiné platy.
Jinak podle toho Ferrko platy řidičům za 94m a Meďák 18.
Ve Ferrari by chtěl být každý.
To vůbec není. Stačí aby se starý Stroll jednou jedinkrát neuváženě začal nad Adrianem povyšovat a může si vzít pastelky do ruky sám.
Pravda je, že Hamilton má nějak málo. Já myslel že těch 100 má mít za jednu sezonu ne v součtu dvou sezon.
A jak na sviňu to jední udávají v Eurech, druzí v Dolsech a třetí v Librách.