Newey je oficiálne zamestnancom Aston Martin. Nedávať si ciele si dal za cieľ | Magazín F1 - F1online.sk

Po Lewisovi Hamiltonovi a jeho prechode do Ferrari môžeme oznámiť, že oficiálne sa uskutočnila aj ďalšia prestupová bomba roka 2024 a Adrian Newey po uplynutí povinnej dovolenky nastupuje do Aston Martinu. Oficiálne nastúpil 1. marca, ale keďže to vyšlo na víkend, v skutočnosti prišiel v pondelok, 3. marca. Začína tým nová vzrušujúca kapitola v histórii stajne zo Silverstone, ktorá svojho nového muža potrebuje ako soľ.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/188788/newey-je-oficialne-zamestnancom-aston-martin-nedavat-si-ciele-si-dal-za-ciel

Konečně, tohle je něco co AM potřebuje jako sůl, ale samozřejmě výsledky práce od Adriana budou vidět min za rok a půl

2 Likes

Chceme hodně Adriane, víme, ale kdo jiný než ty :slightly_smiling_face: :green_heart: :muscle:

2 Likes

Vela, velaa :grinning: Dajme rok
Ale prvym pozitivnym znamenim by mohlo byt, keby upgrade-y, ktore po lete budu prinasat, budu fungovat :pray: :pray:

3 Likes

Je to fotomontáz? Ten Adrian je nejaký malý pri tom monoposte!

Další co se dal na modlení. :+1: :sweat_smile: S Adrianem víra roste. :smiley:

2 Likes

Myslim, ze to je normalna fotka. Len disk bez gumy ma ma 46cm, co ma normalny clovek pod kolenom, cize s pneumatikou to moze byt niekde pod zadkom. Tie auta su proste obrovske.

To monopost je velký :grinning:

Monopost dobrá. Ale pán malý!
:slight_smile:
Mno, tak hlavně aby tu raketu měl kdo řídit, žejo…
Teda jako schopnej.

Hodně budem někde!
:green_heart:

monopost ma pat a pol metra. To je viac ako 3x Adrian.

2 Likes

karma za vsetky alonsove zle prestupy dufam. jedine teda, ze by zacali vyhravat az tu sezonu po jeho konci.

otazka na zamyslenie. ked to zacne byt za rok za dva naozaj dolezite, a alo zacne zbierat podia a synator nebude zbierat body, dokaze uz mat v time adrian taku poziciu, ze si bude moct 1x dupnut a vyhodit lanca?

alebo dostal rovno do zmluvy podmienku ze lance je offlimits?

je jasne ze ak ho ma niekdo vyhodit, tak ciastocny majitel. sance su. male ale su.

Jde se na to :green_heart:

4 Likes

brr brr brr, trust the plan. WTF ? AI generated?

Teď vytáhne triky, takže Austrálie TOP5. ne-li podium.

To jo, ale 2026, ne-li rovnou vítězství :sunglasses:

1 Like

Tu to srší riadnym optimizmom tak ja to skúsim z opačného súdku. Najbližšie 3 roky AM neskončí lepšie ako 5 a z toho dve sezóny neskončí ani lepšie ako 6

Tak Adriane, auto pro Maxe, kdyby to v tom Red Bullu nejelo - díky. :wink:

Aston mi leží někde u ukončení tlustého střeva, ale jsem nesmírně zvědavý jestli se Adrianovi podaří udělat z Astonu seriózní tým ve kterém budou spokojení i zaměstnanci.

Hodně s vozem pomůže i letos.
To bude spíš o detailech v nastavení než v nějakých velkých nedostatcích…