Za Neweyem
A kam pojdu? Budu odoberat Audi?, Mercedes sa chce jedneho zbavit, nie jedneho pribrat.
No píše se o Audi/Ferrari, ale nevím jak moc by Ferrari bylo realný
Těžko říci jak moc je to od Astonu reálná podmínka či jen nátlak ať opravdu hejbnou prdelí ![]()
Píše se o tom, že i Audi souhlasila s uvolněním, řeší se právě datum nástupu v AM
Však Wheatley je šéf v Audi, proč by měl jít do Astonu?
Teda důvod je jistý. $$$.
Ale jinak to je divný.
![]()
Jsem mu napsal jestli dáme kafe a projdeme možnost přejít k AM a domluvil jsem to, nemáš zač
Pozri na Vasseura, je sympaťák ale politicky dostáva Ferrari čočku a uberajú z ich výhod a to ledva začala sezóna. A to Ferrari dodáva motor aj iným stajniam.
Horner by sa toho takto ľahko nevzdal, duplom kebyže dodáva pohonné jednotky ďalším stajniam.
Aj keď Honda zatiaľ ďalších odberateľov pravdepodobne neplánuje ![]()
Uvidíme
Když u Ferrari mi připadá trochu složitější, kdo vlastně tu “vyšší politiku” dělá nebo má dělat. Jestli Vasseur jako šéf týmu, což je obvyklé u ostatních týmů, nebo Elkann osobně. Potom je to Vasseurovo postavení slabší.
Áno Ferrari je špeciálny prípad. Mne sa skôr jednalo o jednanie Team Principalov s Fia.
Ani jeden článok o tom že by Komatcu povedal že tímy vedeli že tie štarty budú problematické, akokoľvek podporiť Ferrari v tomto, prípadne TP Cadillacu ktorý sa údajne volá Lowdon ![]()
Nič, nula článkov o podpore dodávateľa pohonných jednotiek
To je ale právě ten problém, těžko říct, jak tam mají rozdělené kompetence. I Marchionne byl hodně vidět a leccos zjevně řídil sám, o Montezemolovi není vůbec třeba mluvit, toho bylo všude plno. Elkann je většinu času neviditelný.