Newey hľadá pomocníka. Aston Martin by rád zmenil riadiacu štruktúru | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin pokračuje v hľadaní ideálnej riadiacej štruktúry. Po novembrovom vymenovaní Adriana Neweyho za nového šéfa stajne a rozchode s Andym Cowellom – podľa vierohodných zdrojov v priebehu niekoľkých mesiacov celkom opustí Aston Martin – čelí firma nielen výkonnostnej, ale aj personálnej kríze. Adrian Newey má plnú hlavu starostí s vývojom monopostu a reštrukturalizáciou technického oddelenia a sám by si vraj rád našiel pomocníka, ktorý sa postará o komunikáciu a administratívu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/230188/newey-hlada-pomocnika-aston-martin-by-rad-zmenil-riadiacu-strukturu

Ale ked sme to hned po vymenovani pisali tu na fore, ze Newey ako sef je blbost, tak sme boli ti najhorsi :smiley:

2 lajkov

Bezva seriál. Závody sice o ničem, ale AM baví. :sweat_smile:

1 lajk

Je hezké, že uvažují o Whitmarshovi, který už v AM za Strolla byl, než ho ve funkci (snad výkonného ředitele) vystřídal Andy Cowell. Že by to začali brát podruhé dokola :smile: ?

1 lajk

Nakoniec sa nenápadne dostaneme k minuloročnému šepkaniu Newey Horner Verstappen..

Na oko to Horner bude hrať na kúpu akcií v Alpine do čoho Wolf bude zasahovať a nakoniec vyskočí ako principal iného tímu :upside_down_face:

2 lajkov

Fuha, tak Laston vyzera byt v omnoho vacsich sr*ckach, ako sa zdalo.

2 lajkov

Je hodně zvláštní, když tým tak dlouho tápe ve hledaní ředitele. A ještě více divné je, že se ten problém probírá takhle veřejně.
Prostě bezvládí, kam se podíváš.

Ak zvazuju Hornyho tak musia byt na tom uplne zufalo. Na druhej strane je to jeden z uplne najuspesnejsich manazerov v historii F1. Cakal by som, ze ma na stole 8 ponuk.

1 lajk

Tak nečekej, nemá jich 8, ale jednu a to jen na odkup akcií v Alpine

1 lajk

Cadillac, Alpine, Audi, Aston, Williams, Haas by si rozhodne pomohli.

Cadillac, Williams a Haas jo. Alpine pod Briatorem udělala krok, který ji výrazně pomohl a sice je to mafiánský styl vedení od Flavia, ale očividně je tahá výš. Audi má J. W. a to je jeden z top lidí v celým paddocku no a AM by si nepomhol, protože si myslím, že by to mezi Neweyem a Hornerem nefungovalo, možná do toho půjdou, protože v AM si očividně Stroll neprojíždí fakt a skutečnosti a jen kouká na jména

1 lajk

ja som myslel namiesto Binotta. Horny uz asi o post na pitwall ani nema zaujem.

Ja si nemyslim, ze skonci v AM. Tam hladaju niekoho na pitwall.

Alpine mi pride ako nejlepsi kandidat. Obojstranne. Alpine je take osirele dieta od Renoltu. Flavio ma svoj vek a Horny je uz zvyknuty, ze mu paprda keca do remesla. To by mohlo fungovat.

1 lajk

jj, mozno by sa im hodil

2 lajkov

zo vsetkych tych len williams a aston su pod urovnou ktora sa ocakavala, takze tvrdit, ze vsetci ti by si pomohli je dost odvazne

navyse sa ukazalo, ze prechod z top timu do stredopoloveho nemusi vypalit tak ako sa ocakavalo. to na co je clovek nauceny v top time nie vzdy je mozne aplikovat v malom time, uplne exemplarna ukazka je velka hviezda z mercedesu ktora prisla do williamsu a nakoniec sposobila koniec toho timu ako posledneho “garazistu” v f1. no ani dalsia hviezda z mercedesu sa zatial velmi nevyznamenava

dat hornera do cadillacu alebo haasu by nemuselo dobre dopadnut

a to neponukaju jemu, ale ponuka sa on :slight_smile: a to je trochu rozdiel

1 lajk

Ja to beriem tak, ze Horny uz nechce sediet na pitwall a riesit car development. On chce robit to co uz robil v RB. Uz vtedy mal prenechat pitwall Wheatlymu. On tam robil exekutivne rozhodnutia - zalozenie RBPT, presun STR do UK, podpisoval mega velke sponsroske kontrakty.

Konkretne napr taky Williams by z cloveka ako Horner bohol benefitovat extremne. (nie ako nahradu za Wovlesa, mal by dostat rolu aku ma Zak v McL) Alpine takisto. Bez ohladu na to co konkretne ukazuju na trati. Treba vidiet “bigger picture”.

:cry:

1 lajk

Takovou kliku mít Alonso nebude, takže jsem v klidu :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk