Newey hľadá pomocníka. Aston Martin by rád zmenil riadiacu štruktúru | Magazín F1 - F1online.sk

A mali by. Ja chcem aby Fernando este dlho pretekal a jazdit na zdraviu skodlivej a pomalej haraburde nema najmensi zmysel.

@Situs @helmutko

V Japonsku to bude podle mě úplně stejné no a Honda si tak znova uřízne ostudu. Nezbývá než doufat v zázrak v Miami…zázrak myslim, že se Astonu podaří dokončit závod bez vibraci. :pensive_face:

1 lajk

Bulvární překroucení. FIA monitoruje data AM, pokud by data prokazvoala velké vibrace, tak může nařídit AM odstoupit ze závodu, zároveň Honda nejspíše dostane povolení na předělání motoru z bezpečnostních důvodů

1 lajk

2 lajkov

Si myslíš, že když tady budeš dávat příspěvky ve španělštině, že budeš zajímavější? :face_with_tongue:

1 lajk

Tak španělsky snad umíš ne? Mercedes bude happy mít ADUO v Miami i přes zrušení dvou GP

Ono hned po Austrálii myslím Newey řekl, že tento rok bude o tom vyřešit vibrující motor Hondy a dalši rok že bude muset udělat obrovský výkonnostní skok. Tak tomu scénáři bych ještě věřil, letos mám problém s tím věřit v nějaký zázrak ohledně vykonnosti a to i skrze ADUO…

2 lajkov

No já myslím, že Honda dostane povolení od FIA upravovat motor bez omezení skrze spolehlivost, do letní pauzy by měla přijít verze s novým umístěním MGU-K, které prý tyto vibrace způsobuje

1 lajk

williams nepotrebuje “zaka z mclarenu” toho by potreboval ak by majitelia timu sa rozhodli rozsirit vyrazne podnikanie mimo oblast f1

williams pri sucasnom nastaveni nepotrebuje dalsieho nad vowlesom, skor je otazka, ze ci o par mesiacov nebude potrebovat nahradu za vowlesa

takze ked sedeli v podstate vsetci 4 roky v niciteloch chrbtic tak bolo vsetko v poriadku, ale trochu trasenia v rukach a nohach je uz zrazu problem? :slight_smile:

aston potrebuje len jazdcom zaistit trening so zbijackami nech si zvyknu na trasenie, kupit im antivibracne rukavice a bude to v poriadku :slight_smile:

1 lajk

jen si dělej srandu :skull:

1 lajk

obrazek

Trumepta zavelela k lepším ekonomickým rokům globálně

1 lajk

Motorsport Italia potvrzuje, že Wheatley již ukončil spolupráci s Audi #F1

… takže je jasné že jde k Astonu jako nový šéf.

1 lajk

a man is dancing in front of a sign that says " we are the best "|833x1245.7477477477478

1 lajk

Jsem zvědav jak moc se podaří Astonu zkrátit mu nucenou dovču.

Slíbí odběr motorů Audi od 27 a pustí Johnnyho hned

Jako, v jejich situaci se to klidně může stát :man_shrugging:

Jako píše se o tom, že pokud do Kanady Honda nevyřeší vibrace, tak prý bude konce spolupráce s AM

Neprisiel Wheatly do Audi len nedavno? Co sa mu nepaci v Europe? Alebo ide za Neweym?

Hodně nedávno, a asi dostal nabídku co se neodmítá :man_shrugging: