Jo, taky mi to připomnělo tu jejich barvu
mně to taky něco připomnělo, ale ještě neni po 10 hodině.
No blbé je že jsem objevil nedostatek v google sešitech, a jaksi nemohu generovat v tom mém projektu další okna ke zveřejnění. Jakmile dám publikovat graf, něco se jim tam zacyklí a mám po ptákách. No a nechce se mi to řešit Normálně u nového projektu to funguje, nevím, s největší pravděpodobností jich tam mám hodně a přeteče jim tam nějaká hodnota nebo něco, jsou to amatéři a nemyslej ve velkým
Však Excel je taky pro amatéry přece, google sheets je prašť jako uhoď. Co bys chtěl
Uuuf to si veru nemyslim ze su na tom tak zle ale aj keby stale je to silnejsie zazemie ako bolo Torro Roso
co tu toto robi pod clankom o Antonellim?
Nevím, reakce na koment?
Z trojice Hadjar, Bortoleto, Antonelli je ten posledny najmladsi a najmenej skuseny a ma najlepsieho kolegu.
Netreba zabudat, ze Russell prisiel a poslal 7 nasobneho do stareho zeleza v jeho vlastnom time.
Wolff obetoval sezonu 2025 aby bol Antonelli pripraveny na 2026. Asi to bolo prilis optimisticke, ukazuje sa, ze Antonelli bude potrebovat 2-3 sezony (rovnako ako Piastri).
Jedna vec je ziarit v time z konca pola a druha je ziarit v time z top 3.
no vidis, este si ho oblubis.
Fernando vyskusal dakar, Indy, Lemans
Max zase vo volnom case robi simracing.
On je tiez ten typ co po skonceni kariery v F1 bude este jazdit kdeco pre radost.
O Alonsovi sa nepíše a niekde si to musia vyventilovať.
vedle máš článek o Alovi, kde jsi psal nesmyslný koment, ty si zase utekl z Bohnic?
V úvode to vypadalo, že odjazdí sezónu úplne na pohodu v priemere. Viac menej by to asi splnilo očakávania. Ale zatiaľ čo Hadjar, Bortoleto a Bearman spravili 3 kroky vpred od úvodu sezóny, podávajú stabilne vynikajúce výkony mimo Alpine s najslabšou technikou tak Antonelli sa totálne rozsypal a s 2-3. najlepším autom nepostupuje do Q3 a končí ledva na bodoch. Ak by som si ho zamenil s minuloročným Perezom veľké rozdiely by asi neboli. Výmena s rovnako trápiacim sa Sainzom na jeden rok a jazda bez tlak, by asi nebola na zahodenie