Nevýrazný výkon. Počuli sme prvú Wolffovu kritiku na adresu Antonelliho? | Magazín F1 - F1online.sk

Jo, taky mi to připomnělo tu jejich barvu :smile:

1 Like

mně to taky něco připomnělo, ale ještě neni po 10 hodině. :smiley:

1 Like

No blbé je že jsem objevil nedostatek v google sešitech, a jaksi nemohu generovat v tom mém projektu další okna ke zveřejnění. Jakmile dám publikovat graf, něco se jim tam zacyklí a mám po ptákách. No a nechce se mi to řešit :man_facepalming: Normálně u nového projektu to funguje, nevím, s největší pravděpodobností jich tam mám hodně a přeteče jim tam nějaká hodnota nebo něco, jsou to amatéři a nemyslej ve velkým :smile:

2 Likes

Však Excel je taky pro amatéry přece, google sheets je prašť jako uhoď. Co bys chtěl :smiley:

2 Likes

Uuuf to si veru nemyslim ze su na tom tak zle ale aj keby stale je to silnejsie zazemie ako bolo Torro Roso

co tu toto robi pod clankom o Antonellim?

1 Like

Nevím, reakce na koment? :eyes:

Z trojice Hadjar, Bortoleto, Antonelli je ten posledny najmladsi a najmenej skuseny a ma najlepsieho kolegu.
Netreba zabudat, ze Russell prisiel a poslal 7 nasobneho do stareho zeleza v jeho vlastnom time.
Wolff obetoval sezonu 2025 aby bol Antonelli pripraveny na 2026. Asi to bolo prilis optimisticke, ukazuje sa, ze Antonelli bude potrebovat 2-3 sezony (rovnako ako Piastri).
Jedna vec je ziarit v time z konca pola a druha je ziarit v time z top 3.

3 Likes

no vidis, este si ho oblubis.
Fernando vyskusal dakar, Indy, Lemans
Max zase vo volnom case robi simracing.
On je tiez ten typ co po skonceni kariery v F1 bude este jazdit kdeco pre radost.

2 Likes

O Alonsovi sa nepíše a niekde si to musia vyventilovať.

vedle máš článek o Alovi, kde jsi psal nesmyslný koment, ty si zase utekl z Bohnic?

2 Likes

V úvode to vypadalo, že odjazdí sezónu úplne na pohodu v priemere. Viac menej by to asi splnilo očakávania. Ale zatiaľ čo Hadjar, Bortoleto a Bearman spravili 3 kroky vpred od úvodu sezóny, podávajú stabilne vynikajúce výkony mimo Alpine s najslabšou technikou tak Antonelli sa totálne rozsypal a s 2-3. najlepším autom nepostupuje do Q3 a končí ledva na bodoch. Ak by som si ho zamenil s minuloročným Perezom veľké rozdiely by asi neboli. Výmena s rovnako trápiacim sa Sainzom na jeden rok a jazda bez tlak, by asi nebola na zahodenie

1 Like