Az tak tragicky by som to nevidel. V prvom rade je podla mna absolutne neprimerane klast na Antonelliho ocakavania, ze ma byt novy Verstappen. Nie je novy Verstappen. Myslim si, ze toto ocakavanie prameni z mylneho nazoru, ze Wolff ho berie do Mercedesu, lebo v nom vidi novu superhviezdu. Podla mna ho Wolff zobral do Mercedesu v prvom rade preto, lebo po Hamiltonovom odchode jednoducho nemal nic lepsie na sklade. Nanajvys mohol za pomerne velke peniaze stiahnut Sainza, ktory by sa pravdepodobne motal niekde za Russellom. To je asi logickejsia alternativa dat sancu vlastnemu mladikovi, ktory sa za par sezon moze slusne vypracovat. V Russellovi uz aj tak ma Mercedes istotu dobreho pretekara, ktory z konkurencieschopnou technikou bude schopny celit kazdemu superovi s vynimkou Verstappena (ktory ale na rok 2026 nema uplne najlepsie vyhliadky na dobre auto). Cize nie su odkazani na to, aby im Antonelli nosil vysledky.
Pravdou je, ze Antonelliho vykony su slabe. Ale zase ma s novacikou aj jednoznacne najmenej skusenosti, keby nepreskakoval ziadne ■■■■■, tak teraz vlastne len absolvuje svoju prvu sezonu v F2. Taky Hadjar sa susil v F2 dva roky, kym vobec prisiel do F1. Antonelliho vykony nadväzuju na to, co minuly rok predvadzal v F2, takze asi nie su prilis velkym prekvapenim.