Nevýrazný výkon. Počuli sme prvú Wolffovu kritiku na adresu Antonelliho? | Magazín F1 - F1online.sk

Chyby sa v F1 deju vzdy a nevyhnu sa im ani najskusenejsi jazdci v poli (vid teraz Hamilton v Zandvoorte). Nejak si mi nepodlozil, ze by Verstappen tych chyb robil neprimerane vela. Ked si tak pozeram jeho vysledky od Monaka 2018, tak tam nadmerny pocet zlych a nevyrovnanych vykonov nevidim. Ale osviet ma.

1 Like

Však posuň do suterenu co chceš. Body jsou ukazatel jen pro DtS fans, ne F1 fans

V rámci komplexnosti a kontextu, na ktorý sa tak odvolávajú, to určite na mieste je.

Celá sezóna je dosť dlhá na to, aby smola / šťastie spravila zásadný rozdiel. Pár bodov spraviť môže, ale nie keď niekto získa cca 270-275% bodov oproti kolegovi. :sweat_smile:

Ale hlavne, že rýchlostne byli na tom dosť podobne. To aj Massa bol s Alonsom potom rýchlostne na tom dosť podobne. :grin:

Tak díky za potvrzení, že neznáš F1😀

Ukazatel jen pro DtS fans určuje šampióna. To len tak by the way. :clown_face:

Honzi toto je veľa aj na takého lúzra ako si ty. Dnes by si si mal dať pauzu.

No je fakt, že takovej lúzr jako ty je fakt moc, ale co s tebou. Ty lžeš a překrucuješ furt. Už mi někde doložíš to, že Tsunoda měl na Monze stejnou techniku?

Po tom, čo ty doložíš dáta Mercedesu z 2016, na ktoré čakáme už dva roky.

Ale ved Ocon vtedy Alonsa zdolal aj H2H na preteky 12 - 9.

2 Likes

H2h nie je dôležité, rovnako ako body. To je ukazovateľ len pre DtS fans.

Vies mi vysvetlit metodiku tejto statistiky?

Jos ti to vysvětlí jako data anlytik co nezna median

Nevím, nestudoval jsem, dole to má zdroje tak možná tam.

1 Like

Neviem, ty si to sem postol, tak by som vysvetlenie ocakval od teba. Ci uz si rezignoval na vecnu diskusiu?

Alonso s Oconom boli v Alpine spolu dva roky a dvakrat to medzi nimi bolo tesne. Mozes to obracat kolko chces, podla mna to jasne vypoveda o tom, ze to medzi nimi bolo vyrovnane. Cize ak Verstappenovi skodi, ze bol (v 17 rokoch a v novacikovskej sezone) vyrovnany so Sainzom (aj ked ho teda bodovo jasne zdolal), co to vypoveda o Alonsovi, ked sa za dva roky v Alpine nedokazal vyraznejsie presadit nad Oconom? A to Alonso mal na rozdiel od Maxa za sebou uz roky (roky a roky) skusenosti.

2 Likes

Nevím, už si rezignoval na vnímání? Já to nepostnul, ale Situs. Ano, bylo to těsné, proto Alo po pauze porazil Ocona, který si v té sezóně připsal win. Já nevím co tu furt křepčíš s Alonsem, když si máš všímat toho, jak Max sundal Kimiho v Belgii 2019

2 Likes

2021 se vracel do F1 po 2 a pul leté pauze? No a 2022:

2 Likes

2 Likes

Oni sou si prostě podobní v té vášni pro závodění. Proč jsem si neoblíbil Verstappena je podle mě zkrátka politika RB (duo HH) a to, že je tam celou svou karieru.

3 Likes

Vlastně u kvalifikace jsem si vzpomněl že mohu posloužit i vlastními daty, a ty celkem sedí :thinking:

2 Likes

Pěknou ružovou jsi použil pro Alpine. :fire: :smiley:

1 Like