Nemôžeme jazdiť s dvoma rozličnými autami, vypoklonkoval prosiaceho Péreza Red Bull | Magazín F1 - F1online.sk

To su ti apostoli ne

To je náš prezident😀

puff je nas prezident teda chces povedat :smiley:

Ne, Puff mu dělá poradce v oblasti životního prostředí

Hele, jsi chytrej kluk, tak víš co jsem myslel a jak jsem to myslel.
Stejně tak víš, že to dává smysl.
Jestli by to bylo snesitelně humánní a sociální je věc druhá, na to já nemám rozlišovací schopnosti.

BTW: není třeba vždycky všechno rozporovat.

No tak nerozporuj. Základní lidská práva, ať se nám to nelíbí, ale zaklady práv by měli být pro vsechny stejné. Že to končí neštěstím je vidět historicky

Máš v sobě zvláštní nadání vždycky když jsi v argumentační nouzi namontovat na jakékoliv téma nějaký apartheid, nacismus, antisemitismus, rasismus, nebo jiný …ismus.
Je třeba ten dar zužitkovat :wink:.

4 Likes

Tak ja nevím, proč sis vybral zrovna nacismus. Psal jsem historicky. Určitá volba byla vždy i u monarchie

Jenom se mě nechtělo vypisovat všechny historické křivdy.

Jo tak, takže k tomu nacismu tihnes ty😀

Máš zajímavé myšlenkové pochody :wink:.

No hele, ty jsi ten koho první napadl nacismus

Já vím, myslím na to ve dne v noci…

1 Like

To mi je jasné, když by si zrušil zákaz používání symbolů nacismu a jeho projev

Mě nevtáhneš do tvojí oblíbené mnohadenní přestřelky o nesmyslech.
Ale když máš tolik času, zkus třeba sbírat známky, chovat mravence, nebo třeba napsat kuchařku, prý je to ohromná zábava.

aha, takze ty tu nutis hogrovi, co ma robit jo

sa nedivim, ze o tom premyslas den a noc …

(sarkazmus pozor)

To není sakrazmus, to je pravda :grinning:

to nejde tak doslovne brat a byt triggered zo vsetkeho co si precitas :smiley: ale vramci mnohodenneho postuchovania, preco nie, len je dobre vediet co uz je cez ciaru a co je este v norme …
chodia sem rozni ludia z roznych pomerov s roznymi nazormi

1 Like

Já tě do ničeho nevtahuju. Sám si tu psal, že by si ten zákaz používání symbolů nacismu zrušil a teď si tu začal psat o tom, jak já všude taham nacismus, pritom jsem nic takového nepsal ani náznakem. Máš moc volného času, moc kokainu a malo regenerovaneho mozku :grinning:

Pozor, aby si nedostal váhu svých příspěvků na základě toho, kolik prispivas na růst HDP :grinning:

1 Like