pozrime sa na Slovensko
tak dlho nechceli Fica ze tam vladol 12 rokov, prisiel Matovic, tak velmi nechceli Matovica, ze padla vlada, nastupila uradnicka vlada, ktora konecne zacala robit nepopularne rozhodnutia, a cuduj sa svete, je tam znovu Fico
mne sa nepaci cely ten koncept “ludskeho” politika … si zober ze za doktora na klinike zoberu riaditelovho spoluziaka co sa s nim roky pozna, len kvoli tejto konexii a taky chirurg ti bude operovat ledviny … preco nemoze byt v rezorte skolstva studovany profesor, v rezorte hospodarstva studovany ekonom, v kulture reziser/kurator vystav, riaditel divadla atd … chceli sme ludskych politikov a vytratila sa uplne odbornost
a dobre si spravil
No jaksi neda, kdyz se spojilo pet stran, tak hlasy pro odvolani nesezenes. Neznamena, ze jsem apolitik, ze nevim jak vec funguje.
Je to nevychytany, jestli jses taxikarka tak je ti to asi jedno, me je to taky jedno. Ale co s temi 95% lidi co jsou v haji za dva roky bude, to nechci videt.
V tom úplně problém nevidím, je zodpovědnost zvolených politiků, aby nesli odpovědnost za rezort, a jaké odborníky si k sobě vezmou je jejich problém. Mně spíš onehdy promluvil už nevím kdo z duše - dospělí lidé se naučili myslet a chovat jako děti. V rovině “chci-nechci”, bez ohledu na souvislosti, možné následky, konzistenci názorů atd. A to je stejné na Slovensku jako v Česku.
A proč by vůbec měla padnout vláda? Už jsme zmrzli, umřeli hladem, tankujeme nejmíň za stovku litr, inflace letí tak, že chodíme nakupovat s nůší peněz nebo proč vlastně? Jasně, život není procházka růžovým sadem a dlouho jsme se měli moc dobře, ale pořád se toho tolik neděje. Mám dojem, že nejvíc každou nepohodu prožívají ti, kteří zároveň říkají o mladých že jsou “sněhové vločky” a co budou dělat, až se setkají s nějakým problémem. A ne, taxikářka nejsem.
To snad nemyslis vazne
Na ten zbytek cos napsala, at si kazdy udela nazor sam, hezky den vsem.
Myslím to úplně vážně. Asi proto, že nepatřím ani nemám ve svém okolí nikoho z těch 95 % obyvatel, co jsou údajně “v háji”. Nebo si ten “háj” představujeme každý jinak.
S tím, že si každý udělá obrázek sám samozřejmě souhlasím, díky za diskuzi.
Vím že to asi není tvoje chyba, ale netuším co je PO, ani FOn.
Jestli myslíš fyzickou a právnickou osobu, tak netuším, jak jsi přišel, že jsem to porovnával.
Asi jsme se zase nepochopili.
niektori ludia aj ked sa rozkrajas na mikrometre tak ti vynadaju, ze to ide aj lepsie
cloveku je prirodzene v zime zima a v lete horuco, tak to da najavo. Ale zobliect mikinu/obliect mikinu uz nejak mozog nechce spracovat dik za insight takisto
Názor?
neposloucham hip hop
a nemam ani tiktok, takze niesom opravneny
To je škoda.
To se v životě okrádás o hodně.
smerujem k totalnej ociste a “social networks nirvane” Puff
tiktok nikdy, instagram zmazany z telefonu, facebook detto, nemam nic nechcem byt stimulovany bez moznosti to ovplyvnovat
s tym hiphopom to bol vtip
Ty musíš být šílenec
7 hodin tiktok
realne zvaz karieru tiktokera, ked zadarmo na tom pomaly jednu pracovnu smenu, tak nech z toho nieco kape
tam ti staci malo, kludne len pitchovat na svet
Proč?
Ja jsem spokojený se svým životem.
Nemám důvod.
Žiju si jak král.
tak to mozes na zamku usporiadat ten třídní sraz
No chtěl si porovnavat přínos na HDP, někdo založí PO a jede firmu a někdo je živnostník, zaměstnanec
On žije na hradě u Petra Pavla